Similac mama kullanan anneler

Cansuatahan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
7
0
1
32
Similac mama kullanan anneler memnunmusunuz ogluma ne mama aldiysam sevmedi kabiz oldu surekli kustu similac anne sutune yakinmis bilgi almak istiyorum

Ben hipp ve evolvia kullandım şükür hicbir yan etkisini görmedim denemediyseniz tavsiye ederim
Tabi her vücut farklı düzelir inşallah

Evolvia kullandim ilk kullandigimda cok memnun kaldim sonra ne olduysa kusmaya basladi ne zaman versem kustu similac deneyin dediler tereddudteyim

Kilo alimi nasil peki doyuruyormu
Kilo alımı gayet iyi ama her bebeğe göre değişiyor bu doyum vesaire mesela bizim bebek maşallah çok iştahlı mamayı çekince parmaklarını yemeye başlıyor.Doktor bebeğinizin sevdiği mamayi kullanın dedi ablama.Dediğim gibi gayet iyi gaz yapması dışında

Similac mama kullanan anneler memnunmusunuz ogluma ne mama aldiysam sevmedi kabiz oldu surekli kustu similac anne sutune yakinmis bilgi almak istiyorum
anne sütüne en yakın aptamil ben aptamil kullanıyorum , smilac bebeğimde kabızlık yaptı

Golden goat, Bebelac gold, similac kullandım. Mamalar her bebeğe göre farklı oluyor bazılarında kabız yapıyor ama similac bize iyi gelmişti. Diğer saydklarmda iyi.

Back
X