• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

• Yazdım ve aldım

OY: 11 45,8%
  • Hiç aşık olmadım

OY: 1 4,2%
  • Yazmadımda almadım da

OY: 4 16,7%
  • Yazdım ama almadım

OY: 4 16,7%
  • Aşk mektubu bana göre değil

OY: 0 0,0%
  • Yazmadım ama aldım

OY: 5 20,8%
  • Şöyle izah edeyim :

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
ilk katılımcı benim :hooray:

kocama bazen süpriz mektuplar yazarım o da saklar:) ama o bana hç mektup yazmadı.

mektup gibi uzun msjlar yazar ben telefonumdan silmem:) opuyorumnanaktan

yazmadım ama aldım...
karşılığı olmayınca pek hoş olmuyo ne yazık ki
insan kendini kötü hissediyo...

çok aldım ve bi kişiye yazdım sadece. ama en ilginci okul yıllığında yayınlanan aşk mektubuydu. kimseye yıllığı gösterememiştim hala da gösteremem kimseye. kendime ait sayfayı yırtıp atsam bi işe de yaramaz mecbur duruyo öyle

ben de yazdım ve aldım..üniversitedeyken cep telefonları yoktu..yazın üç ay sevgilimden ayrı kalıyordum..o da bana ben de ona aşk mektupları yazıyorduk.
mektupları beklemek çok heyecn vericiydi..
şimdi aşk mailleri ve mesajları var artık...ahh..ahh

:asigim:eşimden evlenmeden önce çook aldımzemuszemus,ben evlenmeye pek meyilli değildimbayanssulusmile,ama o çok ısrar ettikaydirigubbakcemile,çok güzel şiirler aşk sözler,ben hepsini hala saklıyorumopuyorumnanaktan,tel da arardı şarkı soylerdi sen gelmez oldunkaydirigubbakcemile4,gel artık falan filankaydirigubbakcemile3,bu sevgililer günü de e mail bana yollamış benim hayatımın anlamısın nefesimsin falanŞeniz,görümcem inanmazdı çok ağır bir tipi var eşiminsositososito,görünce de çok şaşırmıştı:kedi:,markette elimi öperŞeniz,halaopuyorumnanaktan,allah nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar::asigim:

Çoooook yazdım..
Çoooook aldım..
Hey gidi gençliğim hey!:teytey:
Kitap bilem yazabilirim ben...:asigim:

Back