Şimdiden ne alınır?

Ben ufak her şeyi aldım elektronik olanları da düğüne 2 ay kala aldım . Sadece büyük şeyler kalmıştı mobilya, beyaz eşya, halılar ve avizeler ,tül perde.
ufak seyler derken ıvır zıvır dimi .. havlulr fln..
ya benm annem zamannda o kadr yapmış ki almış fln :/ çeyiz= havlu, çetik ,seccade, tülbent, 2 adet yün yorgan , 2-3 yastık , 2 battaniye en kalınndan , çaycım , su ıstıcısı, elektrıklı cezve, nescafe fncn tkm , çelik tencre tkm, seramık tencre tkm, porselen tencere çatal kasık bıcak takmı komple set çantalı , tavalar , filtre kahve mknm bile var annem almş olamaz onu kesin hediye nişanlmn annesi ve kızkardesıde bir suru seyler yapmış bornoz takımı nevresım tkm, tencere tkmı dedim artık annene söyle bir şey almasın daha ben eksikleri söyleyeyim şimdiden şişti çeyiz ..

yeni mi evlendin ? yanlış anlama soruyorum çünkü bende nişanlıyım.. 7 ay var nikahıma .. şimdiden almak mı mantıklı yoksa kenara para atmakmı
Bazı şeyleri erken almak daha mantıklı ki az kalmış bana göre evlenmene. Biliyorsun ülkede herşey zamlanıyor birdenbire

İyi işte siz o zaman sadece kendiniz için biseyler alın . Ben 4 tane elbise almıştım eşimle birlikte şık biyerlere falan gidersek elbise aramiyayim diye şimdi çok rahatım dolabımda ayakkabilarim elbiselerim hazır.
İç çamaşırları alın, evde giyebileceginjz hem rahat hem de göze hitap eden şeyler alın

Kendine özel şeyleri alabilirisn canım yazdığın gibi iç giyim olabilir
Bakım ürünlerini alabilirsin

Diğer şeyelrş parça parça alma zaten hem yorulursun hemde daha pahalıya geliyor
Toplu bi şekilde almıştım ben düğünüme 5 ay kala falan
Eğer koyacak yerin varsa evinizde ve indirim falan yakalarsan alabilirsin

Nevresim takımının fazla olması iyi olıyor
Gerçi ben çoğunu hiç kullanmadım daha hepainin birden rengi solmasın diye 3 4 tane kullandığım var

Günlük kullanım için havlu alabilirisin
Yani ufak tefek şey diyoruz ama bi dünya masraf oluyır
Mesela ben a101 hakmar bim böyle yerlerin aktüellerinden aşışveriş yapıp bi kenara koyuyodum
Saklama kabı çay seti vs vs
Sonra aldıklarımı paketlerken bi baktım bir sürü şey almışım ve lazım olan şeyler
Yani evinin igçhtiyacı olarak gördüğün şeyelri alabilirisn

Aaa bak bu saydığım marketlere banyo paspasları geliyor 25 30 tl ye hatta ben 20 tl ye almıştım geöen sene
Çok makul ve günlük kullanıma uygun alabilirsin

şu küçük ev aletlerini toplu alsak ii olur zaten ayrı ayrı sıkıntılı.. kampanya setleri oluyor kışın direk alıcam bakalım ama nasıl olacak..
bende dusundm özel seyleri alayım ama bakalım en azndan 3-4 tane iç çamaşırı takımı stok yapayım snrasnda zaten alınırsa alınr .. alınmasın var demem

Tabi kız bende almıştım :)
Yani biraz uğraştorıcı ama güzel meşgalelerrr kolay gelsiin

heh mantıklı aynısını nişanlımda söyledi
nisan zaten dedi balayına gideriz sonrasında..
kışın olsun yazlık seyler alır atarsın dedi.. bende onu bekliyorum hali hazır kalır dedi..
sonra ev için olanları toplu alırız dedi .. o kolay..

Bazı şeyleri erken almak daha mantıklı ki az kalmış bana göre evlenmene. Biliyorsun ülkede herşey zamlanıyor birdenbire
sormaa zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :/ evet şu eylul geçsin bi bakıcam fiyatlara suan elbiseler iç çamaşırlrı elektronk esyalar pahalı dugun sezonu yaa

sormaa zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :/ evet şu eylul geçsin bi bakıcam fiyatlara suan elbiseler iç çamaşırlrı elektronk esyalar pahalı dugun sezonu yaa
Evet geçen sene evlendim. Eşime hep erken evlendik 1 sene daha bekleseydik keşke güzel birikim yapardık diyip duruyordum. Bu seneyle karşılaştırınca herşeyi yok artık dedim fiyat olarak baya bi uçurum var

Evet geçen sene evlendim. Eşime hep erken evlendik 1 sene daha bekleseydik keşke güzel birikim yapardık diyip duruyordum. Bu seneyle karşılaştırınca herşeyi yok artık dedim fiyat olarak baya bi uçurum var
çok fena hersey .. sadece elektronik değil kişisel ihtiyaçlarda pahalı :/ bu yuzden kışı bekliyorum yalan değil ne yapayım..

çok fena hersey .. sadece elektronik değil kişisel ihtiyaçlarda pahalı :/ bu yuzden kışı bekliyorum yalan değil ne yapayım..
En iyisini yapıyosun. Keşke düğün dernek olarak yurtdışındakiler gibi olsak bi gelinlik bi nikah tamamdır. Çok fazla masraf çıkıuor :/

En iyisini yapıyosun. Keşke düğün dernek olarak yurtdışındakiler gibi olsak bi gelinlik bi nikah tamamdır. Çok fazla masraf çıkıuor :/
sormaa onların ki kolay..
hele almanya da evlenenler için bi kaç tane magaza varmış. gelin ve damat o magazaya gidip eksiklerini ayırtıyormuş kendi isimlerini yazdırıp tanıdıkları da gidip ayırtıklarını alıp gelin ve damada dugunde hediye ediyormuş süper bişy. .

Vayy canınaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…