Şimdiden ne alınır?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
kızlar selam ,

benm nikahım nisan 2020 de olacak kısmetse inş.

şimdiden bir şeyler alıp stok yapsam benm yararıma olan ne olur sizce ? yada siz ne yapmıştınz ?
iç çamaşırı (alt ) stok yapsam uyar mı ? en azndan her daim giyerim . . Bunu da arkadasım söyledi sizce de olur mu* yada baska ne olur?

Para stoklayın, zamanı gelince ne ihtiyacınız varsa alırsınız, çok çok alıp kendinize yük etmeyin. Taşınması var, stoklaması var bunun
alma diyorsunuz yani şimdiden , anladım ..

Yani birtakim seylerimi taksitle aldim nisanliyken evlenince bitti borcum. Ev esyalariyla ilgili seyler.. guzel nevresimler filan aldim takim olarak yatak yorgan la ilgili seyler
Mutfak esyasi ile ilgili birtakim seyelr vs.

Yani birtakim seylerimi taksitle aldim nisanliyken evlenince bitti borcum. Ev esyalariyla ilgili seyler.. guzel nevresimler filan aldim takim olarak yatak yorgan la ilgili seyler
Mutfak esyasi ile ilgili birtakim seyelr vs.
yeni mi evlendin ? yanlış anlama soruyorum çünkü bende nişanlıyım.. 7 ay var nikahıma .. şimdiden almak mı mantıklı yoksa kenara para atmakmı

yeni mi evlendin ? yanlış anlama soruyorum çünkü bende nişanlıyım.. 7 ay var nikahıma .. şimdiden almak mı mantıklı yoksa kenara para atmakmı
Hayir 5 senelik evliyim. Nisanliyken calisiyordum. Bu tercih meselesi yakin zamana dogru aldim cunku bir anda herseyi almak daha ugrastiriciydi benim icin ayni zamanda kardeskminde duğünü vardi zaten bircok seyi esimle yaptk ailesi arada gelebildi uzaktaydi. Oraya kostur buraya kostur iş guc vs.
yani siz bilirsiniz.. fiyatlar degisiyor gittikce şuan aldiginizi 6 ay sora daha fazlaya alabikiyorsunuz.ufak defek birde buyuk esyalari daha yakin zamana biraktik okadar. Eksik hicbitmiyor zaten de.. o an oyle bazi kampanyalara denk gelmiş almistim makul diye.

Cokta alip doldurmayin elbette.. ama ben kaliteli olsun makul olsun diye arastirma yapip kendim icin uygun olani onceden secmeyi tercih ettim.herseyimi hala da kullaniyorum iyi seyler aldim ama daha makule..

Cokta alip doldurmayin elbette.. ama ben kaliteli olsun makul olsun diye arastirma yapip kendim icin uygun olani onceden secmeyi tercih ettim.herseyimi hala da kullaniyorum iyi seyler aldim ama daha makule..
anladım teşekkür ederim.. Bana da diyorlar ki kışı bekle şuan düğün sezonu kampanyalar vardır ama kışa dahada ucuzluyor bir sonraki yıla yeni modeller gelecek diye dusuruyo fln dediler.. bende bekliyorum yani yazın alışverişini kıştan yapacağım..

Bende mayista evlenmistim kişin aldim evet bak onuda soylim daha makul oluyor ozamanlar yani eylulden sonra basladim bende ekimde nisanlanmistim.

Bende mayista evlenmistim kişin aldim evet bak onuda soylim daha makul oluyor ozamanlar yani eylulden sonra basladim bende ekimde nisanlanmistim.
işte bende 27 temmuz da nişanlandım nisan 2020 de nikahım olacak.. ağustos eylul hatta ekim ist oldugu için ekimde de duğunler oluyor kışa basla diyorlr bana da..

Reactions: H M
Eksiginiz neyse almaya başlayın zaten yoksa son zamanlar hepsini birden almak zorunda kalırsınız eğer ekonomimiz iyi değilse zor olur.

işte bende 27 temmuz da nişanlandım nisan 2020 de nikahım olacak.. ağustos eylul hatta ekim ist oldugu için ekimde de duğunler oluyor kışa basla diyorlr bana da..
Firsatlari degerlendir yeter.. şuan aldigim seyleri degistirip degistirip kullaniyorum hatta fabrikalarina gidip aldik :) tac in fabrikasina gittik mesela kardesimde alacagi icin kumaşlari cok kullanişli yumuşacik nevresm takimlari aldim. Bazi seyler benm icin onemliydi surekli degistiricegim icin 4 5 er tane aldim misal. Ailelerimizde koydu misafirlere kendime bolbol yetiyor.
Yani Rabbim agiz tadi versin hicbiri olmasada sonra da olur.. onemli olan 2 kisinin sevgisi saygisi.. mutluluklar dilerim

benm nişanlmda diyor.. çorlu da fab. var gider alırız ne eksiğin varsa diyor :) ama görumcem sağolsun nevresım takımları almış benmde var havlularımda var bir sürü tulbentler vs vs ..
eksiklerim belli aslında elektrk supurgesi yemek takım çaybardaklarım fln..

Eksiginiz neyse almaya başlayın zaten yoksa son zamanlar hepsini birden almak zorunda kalırsınız eğer ekonomimiz iyi değilse zor olur.
bkalım yaa her gun yenı seyler çıkıyor. .

Canım öyle düşünürsen evlenince de sürekli biseylerin degistirmen gerekir .ben çoğu şeyi internetten aldım her ay alışveriş yaptım , zaten alınacak şeyler hiç bitmiyo evlenip evinize geciyosunuz sonra bir sürü eksiginiz çıkıyo . Ben bi liste yapmıştım ,aklıma geldikçe ihtiyaçların listeye ekliyodum. Sonra onları aylara yayarak aliyodum

Yeni seylerin modasini ufak ufak dokunuslarla degistirebilirsin bazi ufak takimlar olarak ama her yeni trende ayak uydurmak maliyet gerktirir buda masraf anca. Onemli olan yiyebilcegin tabaklar vs olmasi degilmi.
Her zaman kullanisli olabilcek seyler alirsin olur biter.. yeni seylerin surümü bitmez
Cunku. Birde topkapi spotcular carsisindan aldm supurgemi utümü vs ikinci el degil sifir ama fiyatlari daha dusuk esyalar. Misal 500 ken 300 e alirsin. Sifir hepsinaldim. Guzel narkalar aldim lg philips vs

benm bir sürü seyım var ondan böyle duruyorum.. Dediğim gibi sadece elektronık seyler kaldı.. Havlu nevresım tkm vs.

bende aynısını yapmayı dusunuyorum bakalım.. para bırıktırıyorum bu yuzden.. elektrık supurgesi ütü fln ..

benm bir sürü seyım var ondan böyle duruyorum.. Dediğim gibi sadece elektronık seyler kaldı.. Havlu nevresım tkm vs.
Ben ufak her şeyi aldım elektronik olanları da düğüne 2 ay kala aldım . Sadece büyük şeyler kalmıştı mobilya, beyaz eşya, halılar ve avizeler ,tül perde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…