• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR....

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.123
26.868
798
Konuyu ilk ben açayım dedim ben şimdiden bayram temizliğimi yaptım bitirmek üzereyim haftaya memlekette olacağız ALLAH nasip ederse annem ve kaynanama da yardım edeceğim.. Marketlere bayram şekerleri gelmiş haftaya mağazalar da dolar dolar durur sizler neler yapıyorsunuz arkadaşlar temizlik, alış veriş , tatil vs.. Herkes sevdikleri ve sevenleriyle güzel bir bayram geçirir inşallah herkesin Kurban Bayramı dolayısıyla sofrası şenlenir herkes keyifli yemekler yer inşallah..

Henüz bayram heyecanı sarmamış kimseyi..

Ben temizlige bayramdan iki gün önce baslayacagim insallah. Sekerlerimiz var. Alisveris de yapacağım bu bayram için inşallah. Ayrica sicak yerlere tatile gideceğiz bayramin 2.günü insallah. Böyle iste. Herkes agiz tadiyla güzel bir bayram gecirir inşallah.
:KK54:

Herkes güzel bir bayram geçirir umarım. Gerçi bayramlarda yorucu oluyor :)

Herkes güzel bir bayram geçirir umarım. Gerçi bayramlarda yorucu oluyor :)

Yok aslinda. Hiçte yorucu olmuyor. Ben cok seviyorum. Ne kadar da eski bayramlar kalmamis olsa da cok güzel yine de. Insan o yorgunluğu bile seviyor..

Ben de seviyorum bayramları kalabalık oluyor tabii o kalabalıkta sevdiklerin çok oluyorsa daha güzel oluyor ben memlekette annem ve kaynanama da yardım edeceğim için bana kurban bayramlarında daha fazla yorgunluk oluyor...

Ben de seviyorum bayramları kalabalık oluyor tabii o kalabalıkta sevdiklerin çok oluyorsa daha güzel oluyor ben memlekette annem ve kaynanama da yardım edeceğim için bana kurban bayramlarında daha fazla yorgunluk oluyor...

Evet, bu zormuş. Benim kurban bayramini evli olarak gecirdigim ilk yılim. Henüz zorluğunu gormedim bakalim beni neler bekliyor :KK48:

Benim ikinci kurban bayramım 1 yıllık evliyim ben de..

Back