• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi olmaz ....!!!!!!

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
merhaba kızlar
şu an çok zor bir durumla karşı karşıyayım... adetim biraz gecikti... karın ağrım var ama adet gelecekmiş gibi değil.. normalde bir gün bile şaşmazdı... ağrıdan da anlayabiliyordum ama öyle bir ağrı daha olmadı.... korunuyorduk ama adetimden bittikten sanırım 4 gün falan sonra prezervatif kazası yaşadık... nasıl oldu anlamadık... ilişki sonrasında prezervatif içimde kaldı... :24: hemen çıkardık ama hamile olma ihtimalim var.. şu sıralarda bebek düşünmemiz imkansız... durumlar müsait değil... anlayacağınız çok korkuyoruz... test aldım ama yapmaya korkuyorum.. sorum şu kızlar.. bir aydır falan oryantalis kullanıyorum.. bu test sonucunu etkiler mi acaba?

merhaba kızlar
şu an çok zor bir durumla karşı karşıyayım... adetim biraz gecikti... karın ağrım var ama adet gelecekmiş gibi değil.. normalde bir gün bile şaşmazdı... ağrıdan da anlayabiliyordum ama öyle bir ağrı daha olmadı.... korunuyorduk ama adetimden bittikten sanırım 4 gün falan sonra prezervatif kazası yaşadık... nasıl oldu anlamadık... ilişki sonrasında prezervatif içimde kaldı... :24: hemen çıkardık ama hamile olma ihtimalim var.. şu sıralarda bebek düşünmemiz imkansız... durumlar müsait değil... anlayacağınız çok korkuyoruz... test aldım ama yapmaya korkuyorum.. sorum şu kızlar.. bir aydır falan oryantalis kullanıyorum.. bu test sonucunu etkiler mi acaba?

hayir adetin bittikten 4 gün sonra yumurtlamiyorsunki 14 desen ok derdim ama 4 gün yani korunmasiz bile iliskiye girseniz biseycik olmazdi.strese girdigin icin adetin gecikme yapiyor.beynini sartlama lütfen nekadar kendini hamilemiyim diye sartlarsan okadar adetnde gecir.sana oyun oynar beynin..rahat ol adetin gelecektir.ve kullandigin oryantalis nedir bilmiyorum d.k.hapiysa zaten hic sansi yok.he eger d.k.hapiysa biraydir kullaniyorsan oda hormonal dengeleri bozmus olabilir.düzene girmesi zaman alir.

oryantalis göğüs büyütücü kapsül canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum.. korka korka testi yaptım. pozitif çıktı... :30: :26:

ne güzel işte bir bebişiniz olacak bu duruma sevinmelisin dememkki sizin için hayırlısı buymuş. bizde olsun diye uğraşıyoruz senenlerdir. allah bekletmeden vermiş şükretmelisin. sen isteediğin kadar korun allah istediyse olur bunuda unutma.

Adet bitimi 4. gün demişsin, tam döllenme olabilecek bir zaman dilimi bu.

Canım senin başına gelen yengemin başına da gelmişti.
Yengemin içinde kalmış kondom, zar-zor çıkartmış, hemen ertesi günü hapı da içmiş,
ama yine de dünyalar yakışıklısı yeğenim tutunmuş annesine.

Hiç istemedikleri bir zamandı, abim askere gidecekti, bebek için uygun bir zamanları değildi
ama yine de oldu.
Canım olduktan sonra rabbim sevgisini, isteğini öyle bir veriyor ki...
İlk ay biraz moralleri bozuldu, ama sonra bebek büyüdükçe, ultrasonda gördükçe
çok ısındılar, iyi ki olmuş dediler.

Rabbimin en güzel hediyesi canım, bekli başlarda canın sıkılır ama kalp atışlarını felan
duymaya başlayınca sen de iyi ki olmuşsun bebeğim dersin.

canım bence şuan sadece allaha şükretmelisin burda birçok insan var hergünü değerlendirip ama hep hüsranla karşılaşan onlardan biride benim bende çok isterdim anlamadığım bi zamanda gebe kalayım hani derler ya üzerine ceketimi atsam hamile kalır işte öyle olmak isterdim.
bebeğine sahip çık canım allah birşeyler yoluna girecek diye o meleği sana yollamıştır.
anne olmak herkese nasip olmuyor işte sen bu isimle taclandırılmışsın yaşa bu nimetin tadını doya doya.

rabbim ol demiş bir kere..yok dönüşü..içinde büyümeye kıpırdanmaya başlayınca onu okadar seveceksin ki...hayırlısı buymuş de ve doğur meleğini canım...

merhaba kızlar

ben hamıle oldunu sanmıorm

ayrıca adet agrın gecıkmesı onmlı dıl her kadın duzenlı olabılıoken bazen adet olamıyabılıo sebebı strese baglı

hamıle olup olmadını en ıyı sonuc kan testı belırler

ben bı kere test yapım dedım 5 tane aldım 3 pozıtıf bırı bozuk dyerı negatıf cıktı hemen saglık ocana gıttım test yaptırdım ıdrar testı yaptılar sonuc pozıtıf
ıceme kusku dustu sonakı gun bıde tıp merkesıne gıdım dedım 16 tl odedım odaa negaıtftı cok merak edıosan ıcındekı kuskuyu bı an once gıder

canım kan testi yaptır en garantisi bu hemde adetten sonra olan ilişkilerde hamile kalma olasılığı çok yüksek allah gönlüne göre versin

oryantalis göğüs büyütücü kapsül canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum.. korka korka testi yaptım. pozitif çıktı... :30: :26:
bak bi taşla 2 kuş vurmuşsun göğüs büyütücü kullanmana gerek kalmayacak artık otomatikman göğüslerin büyüyecek...hayırlı olsun bebişiniz...Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...

bak bi taşla 2 kuş vurmuşsun göğüs büyütücü kullanmana gerek kalmayacak artık otomatikman göğüslerin büyüyecek...hayırlı olsun bebişiniz...Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...

Ay nekadar güldüm yorumunuza..dogru bir yaklaşım...negüzel hamile kalabilmişsiniz.her çocuk rıskıyla doğar okadar seversinizki karnınız büyüyünce bide dogunca..tabi hamileyseniz ah ah bende hemen hamile kalsam peş peşe dogurcam valla biz senelerdir uğraşıyoruz tık yok. 21 günse adet periyodunuz hamile kalma olasılığı yüksek...ben bugün hesapladım şanslı günlerim hemen adet bitimine denk geliyo hatta adetliyken başlıyo... :78:

Ay nekadar güldüm yorumunuza..dogru bir yaklaşım...negüzel hamile kalabilmişsiniz.her çocuk rıskıyla doğar okadar seversinizki karnınız büyüyünce bide dogunca..tabi hamileyseniz ah ah bende hemen hamile kalsam peş peşe dogurcam valla biz senelerdir uğraşıyoruz tık yok. 21 günse adet periyodunuz hamile kalma olasılığı yüksek...ben bugün hesapladım şanslı günlerim hemen adet bitimine denk geliyo hatta adetliyken başlıyo... :78:
:48:aaaaa öyle ama :16:walla napıyım benim göğüsler büyük hamile halimi hiç düşünemiyorum daha çok büyüyüp emzirme bitince sonrasında nasıl olur halleri bilmiyorum....büyük gögüs olması ayrı bi dert küçük göğüs olması ayrı bi dert bu kadınların çilesi hiçmi bitmez yawww :77:

yorumlar için teşekkürler kızlar.. hiç beklemediğimiz bir anda geliverdi bebeğimiz.. Allahım size de nasip etsin inşallah..

yorumlar için teşekkürler kızlar.. hiç beklemediğimiz bir anda geliverdi bebeğimiz.. Allahım size de nasip etsin inşallah..

Kesin hamile misiniz kan testi de yaptırdınız mı? Mutluluklar o zaman bebeğinizle Allah sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin.:emir_bebek:

kan testi daha yaptırmadım yaptırıcam ama adet hala yok. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim..

kan testi daha yaptırmadım yaptırıcam ama adet hala yok. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim..

adetının olmamamsı kesın hamıle oldun anlamını tasımaz dedım gbı o ezanedekı gebelık tesltlerı cok bozuk we kalıtesız ınanma yane en gratılısı kan testı kan testı yaptırmadan bılemessın kı hem daha buna hazırmısın

karsındakı adam hazırmı maddı gucunuz warmu o cocun gelecegı warmıı

ogrencıyken bı okul okuyoke hele bu coca kım bakcaaakkk dogurucakkkan bence onları dusun

idrar testleri yanıltıcı olabiliyor özellikle şu 5 milyonluk olanlar...
en kısa zamanda kan testi yaptırın içiniz rahat etsin
stresste yapmayaın eğer mevcut bir hamilelik yoksa adetinizi daha çok geciktirir

eğitim, maddiyat bunlar önemli ama daha da önemlisi kendimi hazır hissetmek. üzülerek söylüyorum ki kendimi hiç hazır hissetmiyorum anne olmaya.

Back