- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
geçmiş olsun havaların tam geçiş dönemiya aman hasta olmasın
kitaplar için devletin verdiklerine para vermedik ama koza yayını okumayı ve yazmayı ögreniyorum seti alınacakmıs onun için 35 ytl istediler
sınıf içinde
laptop projektör
sınafa dolap
sıra ve masalara örtü
perde
yapılacakmıs bunlarada aylık taksitle ödeyecekmişsiz sizdede varmı böyle bir seyCADIARZU
hayırlı bir ögretim yılı diliyorum oğlusunuza
Biz de bu sene ilkokul 1.sınıfa başladık..
Özel okul olduğu için defter kitap çanta taşıma derdimiz yok bizim..Hepsi okulda dolabında duruyor..Baştan toplu olarak aldık tüm araç gereçlerini, dolabına yerleştirdik..Kahvaltı yemek olaylarını da okulda hallediyorlar..
Elini kolunu sallaya sallaya biniyor servise akşam da ayn şekilde geliyor..
Bir de okul sistemine göre, ev ödevi olayı yok..Akşam etüde kalıyorlar eve ödev verme olayı yok bu okulda..Artık anne baba olarak şanslı mıyız bilemiycem..
Çok mutlu oğlum şu anda..Bakalım zaman ne gösterecek..
Vaaay, Denizgüneş loto filanmı çıktı , özel okullar filan.sengözlerimebaksanab
Biz devlet okulundayız şekerim, ama pek memnun değilim, hayırlısı bakalım. Umarım düzelir herşey.
Birde minik kelebeğim yapı olarak sessiz bir çocuk. Öyle kendini hemen belli eden, öne çıkaran bir çocuk değil. sakin bir yapısı var.Söz verirsen konuşur yoksa konuşmaz. Çekingen biraz. Umarım düzelir bu hali. Yoksa bildiği varsa bile söylemez:1no2:
Vaaay, Denizgüneş loto filanmı çıktı , özel okullar filan.sengözlerimebaksanab
Biz devlet okulundayız şekerim, ama pek memnun değilim, hayırlısı bakalım. Umarım düzelir herşey.
Birde minik kelebeğim yapı olarak sessiz bir çocuk. Öyle kendini hemen belli eden, öne çıkaran bir çocuk değil. sakin bir yapısı var.Söz verirsen konuşur yoksa konuşmaz. Çekingen biraz. Umarım düzelir bu hali. Yoksa bildiği varsa bile söylemez:1no2:
Hayır Kuzu güveç, loto falan çıkmadı....2 kişi çalışıyoruz ya yetmez mi?:jeyyar:Loto çıksa daha farklı olur herşey neyse:jeyyar:
Benim oğlan sessiz sakin sayılmaz..Okulda ilk bir hafta alışma dönemiydi ve resmi derslere geçilmedi, çeşitli faaliyetlerle geçti ilk 1 hafta..
Bizimki de ilk 2 gün sınıfta öğretmenini pek dinlememiş..Öğretmeni söyledi bize..Biz de dedik ki öğretmenin yanında '' oğlum neden dersi dinlemiyorsun?
Ne dese beğenirsiniz; öğretmen hep masal anlatıyor resim yaptırıyor ben anaokulunda doydum bunlara, okuma yazma öğretmeye başlayınca dinliycem dersi..:1shok:
Bu hafta başladılar derslere de rahatladı bizim ki.
Hazır cevaplıkta anasına çekmiş anlayacağınız benim ki..
kızlar çocuklarınız nasıl?ödevler verilmeye başlandı..sizinkilerin ödevlerle arası nasıl?ben biraz dertliyim bu konudaçünkü benim kızım bir sayfalık ödevi , üç satte tamamlıyor..çok sıkılıyorgamyoncuiremsuve halen oyun oynamak istiyor..ödevini bitirdikten sonra oynayabileceğini söylüyorum ama bu seferde anne sen yaparmısın diyor..ilk kızımda hiç böyle değildi..şaşırdım kaldımkafamçokkarıştı
benim kızımda bu sene 1. sınıfa başladı, ablasıda 5. sınıfda..ilk günümüz biraz zor geçti, biraz ağladık, fakat şu an iyiyiz..sınıfımız 55 kişi:1shok: maalesef..öğretmenimizin Allah yardımcısı olsun..ve tabii ki çocuklarımızın..okulumuzsa sınıf yapmaya müsait alan var ..bunu müdür yardımcısı ilede görüştük..fakat nedense okul yönetimi pek taraftar değil üç sınıf yapmaya..şu an 1. sınıf 2 tane var...bugün bir kaç veli tekrar rica ettik..lütfen 1. sınıfları üç sınıf yapalım dedik..müdür yardımcısı ne dese beğenirsiniz:SİZ ONU GİDİN OY VERDİKLERİNİZE SÖYLEYİN..:1shok:benim kime oy verdiğim alnımda yazıyor herhalde..şaka gibi..laelaelaelaelae
Kuzum:)öncelikle hayırlı uğurlu olsun;Allah minik kelebeğine zihin açıklığı versin:)Yazıyı okuyunca direkt kendi yaşadıklarım aklıma geldi;bence bu durum öğretmeniyle konuşulursa iyi olur.Ne kadar erken bu durum düzelirse o kadar iyi.Çünkü ileride çok zorluk çeker söyleyeyim.Kendimden biliyorum çünkü.Vaaay, Denizgüneş loto filanmı çıktı , özel okullar filan.sengözlerimebaksanab
kızlar bizimde ödevler basladı e harfine basladık bide l ye kitapda üstünden geçmek kolayda deftere yazmak cok zor geldi aglaya ağlaya bir hal oldu oğlan niye yapamaıyorum diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?