şimdi ne yapıcam??

61nurcan61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
12
0
36
Trabzon
merhaba arkadaşlar işe başlayalı ıkı ay oldu işyerim annemın evıne yakın dıye eşimle annemde kalıyoruz hemde kış şartları fılan daha musaıt olur dıye ve bebek acısından her neyse..ıkı ayı gerıde bıraktık artık bızım de evımıze gecme zamanımız geldi orda da kayınvalıdem bakacak.ve galıba bırlıkte kalıcaz.kayınvalıdemı sevıyorum ama anne gıbı olmuyo yıne de bebek bakımı konusunda hıc bır sekılde gozum arkada kalmaz ama emının akşam eve gelıcem bebekle ılgılenmek ıstıycem ama rahat edemıycem rahat sevemıycem..ve yorgun olduğumu dusunduğu ıcın ya da sevdığı için yıne kendı ılgılenmek ısteyecek bebekle.o yuzden cok huzursuzum.kayınvalıdem kotu bırısı değil kesınlılle ama ne bılıyım pek kafa dengı olduğumuz soylenemez fıkırlerımız cok ayrı kutuplarda ne yapıcam bılmıyorum.çok huzursuzum cok...inş.korktuğum gıbı olmaz..ya da ınş.akşamları kalmaz..bılmıyorum işte kafam allak bullak...hep aramızda bır sınır var aşamadık..offf offf

bende çalışıyorum. ilk zamanlar kızıma kayınvalidem bakıyodu. ona çok alıştı kızım. akşam ben eve gidince yüzüme bile bakmazdı. kucağıma alınca ağlardı. hatta ilk kayınvalideme anne dedi bu benim çok zoruma gitmişti.ağlıyodum aklıma geldikçe ben yorgun oluyorum diye akşamları da o ilgileniyodu. gerçi ben ilgileneyim desem de kızım bende durmuyodu. ağlıyodu geceleri ağladığında ben bakarsam.
kayınvalidem gitti, bakıcımız var. herşey olması gerektiği gibi..anne olduğumu daha çok hissediyorum şimdi.
tavsiyem, akşamları eve gidebileceğini söyleyin kayınvalidenize. yoksa çocuğunuz size bir yabancı gibi davranabilir.üzülürsünüz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…