- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
- Konu Sahibi littleaniqa
-
İstesekte olmayacak zaten. Bak yaptığını gördün mü dedim. Anladı kızdığımı kaçtı odasından bende söylene söylene iş yaptım.Bayağı kızdım arkasından şimdi uyudu. İçim yandı ona.
açmayı denemekle iyi yapmamışsınız..neyse olanla ölene çare yok..bizim yepyeni tv yi de ark.kızı 3 yaşındaydı,bize geldiler,2 sn içinde elindeki kalemle çizdi..hatta resim yaptı hahahhahah...Doğru haklısınız. Çok hareketli diyeyim o zman.. İşin kötü yanı bilmeden açmayı denedim. Devreleri yakmış olabilirim.
Varmış zaten baktım internetten. Servis Bin beşyüz Tl ye yakın masraf çıkarıyormuş bu su kaçmalarından.
Elektronik eşyalar çok narin oluyor.Bu arada telefonu unutan erkek arkadaşınız şanslı gruptan.Yüksek ısıya maruz kalan bataryalı aletlerin şişme ve patlaması olabilir.(8 senedir elektronik üretiminde muhasebeciyim ama elektronik bilgim eşimden + işyerimden var azıcık:))Aynen adamda böyle dedi. Arkadaşım teline şu döktü ekranına tuttu ben tutma dedim dinlemedi adam dedi ekranına neden tuttun . Sıcak şeyler zarar veriyor benim erkek arkadaşım telini arabada unutmuş geldiği zaman telefon mefta olmuştu güneş ışını zarar vermiş.
sıkılmaz dediğiniz için merak uyanmış.. ah bu küçük yaramazlar büyüsünler artıkBir kaç gün arkadaşın dediği gibi yaptığını anlasın diye açmamayı düşünüyorum.Çünkü kç sefer dedim buraya sıkılmaz diye. duvarlara sıkıyordu koltukta siliyordu.tabi ben yanındaydım hep. sprey şişesine su doldumuştum.
Çıldırıcam.. Kızım al eline fısfısı bir güzel tv ye sık sık sık.. Tv içine su kaçsın ve bozulsun. Delirecem.. Fıs fısı nerden buldu demeyin bangonun üstündeydi, ben de tuvalete gittim sen kaşla göz arasında al koşa koşa tv silmeye git. Çok sinirlendim elim ayağıma dolaştı.. Nasıl kurur ne yapmak lazım.. Kızımda alıştı tvye çizgi film falan. Zaten hiperaktif nasıl tutacağım ben bunu.. Sinirlerim çok bozuldu giden tvye mi yanayım kızımı nasıl tutacağıma mı yanayım o sinirle kızıma bağırdığımamı yanayım.
kızınız yerine kendinize sinirlenip bağırmalıydınız
kızınızın kullanmasını uygun görmediğiniz ve ona anlatmadığınız şeyleri onun erişemeyeceği bir yere koymanız gerekir
çocuğun bağırılacak, azarlanacak bir hatası yok
suyun tv yi bozduğunu nereden bilsin?
yapabileceğiniz şey, çocuğunuzu karşınıza alıp "bak annecim bu fısfıs ............" şeklinde açıklayıcı bir konuşma yapmaktı
ayrıca bir arkadaş da belirtmiş her hareketli çocuk "hiperaktif" değildir
fakat en önemlisi
kızınızı, sizin tabirinizle "tutmak" için, yazdığınız derecede tv'ye yönlendirmek doğru birşey değil
kızınıza yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz
çocuktur tabi ki tv seyreder de bozulmuş tv için "kızımı nasıl tutacağıma mı yanayım" diyecek kadar değil
her işte bir hayır vardır derler ya, bence o yönden bakın
kızınız bir süre televizyonsuz kalacak, bu iyi birşey
kızınız titizmiş canım temizlemek istemiş cana geleceğine mala gelsin
Çıldırıcam.. Kızım al eline fısfısı bir ........ Kızımda alıştı tvye çizgi film falan. Zaten hiperaktif nasıl tutacağım ben bunu.. Sinirlerim çok bozuldu giden tvye mi yanayım kızımı nasıl tutacağıma mı yanayım o sinirle kızıma bağırdığımamı yanayım.
Sürekli tv açık değil bizim evde bu bir. Çok sıkıldımı, duramayacak gibi oldumu açıyorum bu iki. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın bu da üç. İnsanları yargılamak kimseye düşmez bu da dört.
Kızdığım için pişman oldum ama bende insanım ani tepki verebiliyorum ki sonradan da gittim özür diledim ve sarıldık barıştık.Ona sinirlenmemin nedenini ama böyle yapmamam gerektiğini söyledim özür diledim bol bol.
Ne benim anneliğimi ne de kimsenin anneliğini yargılayamazsın. Herkes elinden geleni yapıyor. Sen daha iyisini yaparsın böyle bir durumda o zaman.
Ayrıca tuvalete çok sıkıştığım için bangonun üstüne bırakıp koştum. Bizim tuvalet ve banyo ayrı. Bu yüzden yerine koymadım. Mutfak tezgahı diyim bango yerine.
ben yorumu yazarken henüz kızınızdan özür dileyip barışmamıştınız, kızınızın gönlünü almışsınız ne ala
bilip bilmeden konuşmayın derken bu tutum hiç doğru değil, burası forum, bizim sizi bilme ihtimalimiz var mı? yazdıklarınıza yorum yapabiliyoruz sadece, ben de sizin yazdıklarınıza yorum yaptım
insanları yargılamayın demek de doğru değil, vereceğim cevap yine aynı, yazdıklarınıza hep "hoş" yorumlar yapamayacağımız aşikar, yazdıklarınıza yorum yapabiliriz değil mi? bunu "yargılamak" olarak alıyorsanız konu açıp yorum istemek yanlış olur
ben sizin anneliğinizi nerede yargılamışım? kızınıza yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz diyerek mi? bence bu anneliğinizi yargılamak değil, bir hatanızı söylemek
ve son olarak
ilk yazdığınız mesajdaki kırmızı ile belirttiğim yerler ile
bana yazdığınız cevaptaki
Sürekli tv açık değil bizim evde. Çok sıkıldımı, duramayacak gibi oldumu açıyorum
aynı mı gerçekten sizce??????
son zamanların modasına uymuşsunuz
canımlı cicimli yorumlara ne ala
ama eleştiri yapılırsa zehir zemberek...
Sürekli tv açık değil bizim evde bu bir. Çok sıkıldımı, duramayacak gibi oldumu açıyorum bu iki. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın bu da üç. İnsanları yargılamak kimseye düşmez bu da dört.
Kızdığım için pişman oldum ama bende insanım ani tepki verebiliyorum ki sonradan da gittim özür diledim ve sarıldık barıştık.Ona sinirlenmemin nedenini ama böyle yapmamam gerektiğini söyledim özür diledim bol bol.
Ne benim anneliğimi ne de kimsenin anneliğini yargılayamazsın. Herkes elinden geleni yapıyor. Sen daha iyisini yaparsın böyle bir durumda o zaman.
Ayrıca tuvalete çok sıkıştığım için bangonun üstüne bırakıp koştum. Bizim tuvalet ve banyo ayrı. Bu yüzden yerine koymadım. Mutfak tezgahı diyim bango yerine.
haaa, bir de
ben de açtığım bir konuda istemeden çocuğuma bağırdığımdan bahsetmiştim , kendimi de eleştirdim o konuda
şimdi ben kendi anneliğime de mi laf söylemiş oldum???
Doğru diyorsunuz.yazık olmuş tv ye
benim oğlum da böyle hep zarar verir elektronik eşyalara
onun yüzünden bugün telefonumun ekranı boydan boya çizildi
ne yapalım canları sağolsun.
niyetleri oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?