Şimdi ne yapayım?

kıyamam ya...evet kesinlikle çok sinir bozucu belkide yenisini almak zorunda kalacaksınız..biraz daha büyüyünce azalır inşallah..

açmayı denemekle iyi yapmamışsınız..neyse olanla ölene çare yok..bizim yepyeni tv yi de ark.kızı 3 yaşındaydı,bize geldiler,2 sn içinde elindeki kalemle çizdi..hatta resim yaptı hahahhahah...
ilerde hatırlayıp gülersiniz hatta anlatırsınız kızınıza da:)
benim bils. çay dökülmüştü..anında ekran gitti.sonra içini açıp kurutmuşlar..eskisi gibi oldu,ama tv de nasıl bilemiyorum.

Elektronik eşyalar çok narin oluyor.Bu arada telefonu unutan erkek arkadaşınız şanslı gruptan.Yüksek ısıya maruz kalan bataryalı aletlerin şişme ve patlaması olabilir.(8 senedir elektronik üretiminde muhasebeciyim ama elektronik bilgim eşimden + işyerimden var azıcık:))

sıkılmaz dediğiniz için merak uyanmış.. ah bu küçük yaramazlar büyüsünler artık bendede var birtane meraklı.
sağlıkları yerinde olsun bu yeter.. tv üzerine düşseydi yada patlasaydı die düşünün .. allah heppsini korusun inşallah

kızınız yerine kendinize sinirlenip bağırmalıydınız
kızınızın kullanmasını uygun görmediğiniz ve ona anlatmadığınız şeyleri onun erişemeyeceği bir yere koymanız gerekir
çocuğun bağırılacak, azarlanacak bir hatası yok
suyun tv yi bozduğunu nereden bilsin?
yapabileceğiniz şey, çocuğunuzu karşınıza alıp "bak annecim bu fısfıs ............" şeklinde açıklayıcı bir konuşma yapmaktı

ayrıca bir arkadaş da belirtmiş her hareketli çocuk "hiperaktif" değildir

fakat en önemlisi
kızınızı, sizin tabirinizle "tutmak" için, yazdığınız derecede tv'ye yönlendirmek doğru birşey değil
kızınıza yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz

çocuktur tabi ki tv seyreder de bozulmuş tv için "kızımı nasıl tutacağıma mı yanayım" diyecek kadar değil

her işte bir hayır vardır derler ya, bence o yönden bakın
kızınız bir süre televizyonsuz kalacak, bu iyi birşey

birkaç gün açmayın iyice kurusun sonra çalışır bence.
sıcak üfüren şeyler kullanmayın kabloları eritebilir devre elemanlarını bozabilir.

Allah korusun canımm. Tüpsüz diye patlama olasılığı yok diye biliyorum ama..
Benimkisi zaten çize çize hal oldu neyseki silince çıkıyordu. Şu an fişi herşeyi çekik. Kızımda odasındaki koltuğun üzerinde yatmış gidip yatağına koydum. Uyandı barıştık.. Hiç bir şey onlardan değerli değil. Hala ağlıyorum düşündükçe.

Sürekli tv açık değil bizim evde bu bir. Çok sıkıldımı, duramayacak gibi oldumu açıyorum bu iki. Lütfen bilip bilmeden konuşmayın bu da üç. İnsanları yargılamak kimseye düşmez bu da dört.
Kızdığım için pişman oldum ama bende insanım ani tepki verebiliyorum ki sonradan da gittim özür diledim ve sarıldık barıştık.Ona sinirlenmemin nedenini ama böyle yapmamam gerektiğini söyledim özür diledim bol bol.
Ne benim anneliğimi ne de kimsenin anneliğini yargılayamazsın. Herkes elinden geleni yapıyor. Sen daha iyisini yaparsın böyle bir durumda o zaman.
Ayrıca tuvalete çok sıkıştığım için bangonun üstüne bırakıp koştum. Bizim tuvalet ve banyo ayrı. Bu yüzden yerine koymadım. Mutfak tezgahı diyim bango yerine.

Bir de şu olayı anlamıyorum. Sen derdini alıp buraya geliyorsun, bir çözüm bir çare bir iki söz bekliyorsun, insanlar sanki yargılamaya programlı gibi cımbızla lafları çekip karşına dikiliyorlar. Bu durum gerçekten çok SİNİR BOZUCU ! Yapıcı yorum yapmayacaklar yıkıcı yorumda yapmasınlar lütfen !

kızınız titizmiş canım temizlemek istemiş cana geleceğine mala gelsin

ben yorumu yazarken henüz kızınızdan özür dileyip barışmamıştınız, kızınızın gönlünü almışsınız ne ala
bilip bilmeden konuşmayın derken bu tutum hiç doğru değil, burası forum, bizim sizi bilme ihtimalimiz var mı? yazdıklarınıza yorum yapabiliyoruz sadece, ben de sizin yazdıklarınıza yorum yaptım
insanları yargılamayın demek de doğru değil, vereceğim cevap yine aynı, yazdıklarınıza hep "hoş" yorumlar yapamayacağımız aşikar, yazdıklarınıza yorum yapabiliriz değil mi? bunu "yargılamak" olarak alıyorsanız konu açıp yorum istemek yanlış olur
ben sizin anneliğinizi nerede yargılamışım? kızınıza yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz diyerek mi? bence bu anneliğinizi yargılamak değil, bir hatanızı söylemek
ve son olarak
ilk yazdığınız mesajdaki kırmızı ile belirttiğim yerler ile
bana yazdığınız cevaptaki

Sürekli tv açık değil bizim evde. Çok sıkıldımı, duramayacak gibi oldumu açıyorum
aynı mı gerçekten sizce??????

son zamanların modasına uymuşsunuz
canımlı cicimli yorumlara ne ala
ama eleştiri yapılırsa zehir zemberek...

Zaten alıştı derken sürekli izliyor dememişim değil mi? Alışmakla sürekli yapmak aynı değil. Sıkıldı mı biliyor tv açılacak. Şimdi sıkıldı mı tutamayacağım demek oluyor bu.
Ve gerçekten canım sıkıldı buraya yapıcı yorumları okumaya giriyorum. Yıkıcı değil.. Hata varsa da şurada hata yapmışsın demek gerek iyi olmuş bozulması kızınız uzak dursun demek değil.
Eleştirilerinizi biraz daha törpüleyip söyleyin bari zira kalp kırıyorsunuz.

haaa, bir de
ben de açtığım bir konuda istemeden çocuğuma bağırdığımdan bahsetmiştim , kendimi de eleştirdim o konuda
şimdi ben kendi anneliğime de mi laf söylemiş oldum???

Ayrıca o zaman elim ayağım titreyerek yazdım.. Olayları tam yazamadığım için özür dilerim. Hatam olduysa da affola.Yine de kendimi net ifade edebildiğimi düşünüyorum !

haaa, bir de
ben de açtığım bir konuda istemeden çocuğuma bağırdığımdan bahsetmiştim , kendimi de eleştirdim o konuda
şimdi ben kendi anneliğime de mi laf söylemiş oldum???

Bağırmamam gerektiğini yaklaşık 3,4 arkadaşa yazdım zaten hatta üzülüp ağladığımı bile yazdım. Okumadınız sanırım. Kendimi de eleştirdim.
Ve sizde aynı şeyi yaptığınız için insanın bazen ani duygularla yanlış şeyler yapabildiğinide biliyor olmanız gerekir.

yazık olmuş tv ye

benim oğlum da böyle hep zarar verir elektronik eşyalara

onun yüzünden bugün telefonumun ekranı boydan boya çizildi
ne yapalım canları sağolsun.
niyetleri oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…