- Konu Sahibi littleaniqa
-
çocuk aslında yanlış bişey yapmamış.
sizi daha önce gördüyse tv silerken o da yardımcı olmak istemiş olabilir.
çalıştırmayı denemeyin tv yi. kuruması için kurutma makinesi falan tutmayın.
servise ulaşsanız daha iyi olacak ama muhtemelen sizin tv gidici.. yazık olmuş..
LCD ekran sanırım TV.En iyisi bi servis çağırmak.Elektronik eşya sonuçta.Geçmiş olsun.Tuttum valla kurutma makinesi. Sildimde ama gitti vallaha..Şimdi şakırt diye 1 milyar çıkarıpta tv alınmazki zaten borçlar var.. Kaldık böyle. :
LCD ekran sanırım TV.En iyisi bi servis çağırmak.Elektronik eşya sonuçta.Geçmiş olsun.
500 tl civarı sanırım tamiri.Garanti süresi 6 ay servise yaptırırsanız.Olmuş la ölmüşe çare yok.Üzülmeyin artık.Kullanıcı hatası olduğundan garanti kapsamına girmiyor. Bir tv parası bayılırız birde servise.
2 yıl oldu alalı. Zaten kullanıcı hatası.. Biraz araştırdım, Bin beşyüz TL civarı yazmışlar. O fiyata gider yenisini alırım diyorlar.500 tl civarı sanırım tamiri.Garanti süresi 6 ay servise yaptırırsanız.Olmuş la ölmüşe çare yok.Üzülmeyin artık.
İstesekte olmayacak zaten. Bak yaptığını gördün mü dedim. Anladı kızdığımı kaçtı odasından bende söylene söylene iş yaptım.adı üstünde çocuk.....yanlış birşey yaptığını anlatın..nirkaç gün tv yaptırmayın..bir nevi ceza gibi...
İnşallah o kadar değildir.Servisi çağırınca yaptırma zorunluluğunuz yok fiyatı öğrenip size uyarsa yaptırırsınız.1500 e tabiki yanisi alınır.2 yıl oldu alalı. Zaten kullanıcı hatası.. Biraz araştırdım, Bin beşyüz TL civarı yazmışlar. O fiyata gider yenisini alırım diyorlar.
Kurutma makinesi sıcak hava tabancası görevini görüyor ve sıcak hava tabancası ile PCB üzerindeki malzemeler sökülür.Yani ana karttaki malzemeler sökülebilir,lehimleri gevşeyebilir.Komprosör olmalı ki o da evlerde bulunmaz.Bana serviste ki adam kurutma makinesinin mekanik parçalara zarar verdiğini söyledi. Bir kaç gün bekleyin bakalım benim laptopa döküldü arkadaşım elektrik süpürgesi tut dedi kurutma makinesi sıcak dedi tuttum 1 2 gün sonra açıldı çalıştı. Hiç mi çalışmıyor ekran mı gitti
Bana serviste ki adam kurutma makinesinin mekanik parçalara zarar verdiğini söyledi. Bir kaç gün bekleyin bakalım benim laptopa döküldü arkadaşım elektrik süpürgesi tut dedi kurutma makinesi sıcak dedi tuttum 1 2 gün sonra açıldı çalıştı. Hiç mi çalışmıyor ekran mı gitti
yerim ben o kücük yaramazi
annesinden görmüs oda temizlemek istemis
tv cok da önemli degil bence.. cana gelecegine mala gelsin
İnşallah o kadar değildir.Servisi çağırınca yaptırma zorunluluğunuz yok fiyatı öğrenip size uyarsa yaptırırsınız.1500 e tabiki yanisi alınır.
çocuk gördüğünü yapar.temizlik konusunda bence iyi birşeyler öğrenmiş bunu düşünüp kendinize teselli verin.. dövsenizde bagırsanızda olan olmuş zaten.. fönle kuruttuysanız daha kötü olur yapmasaydınız keşke.. bilgisayardan çizgi film açın izletin istedigi zamn.
çok hareketli olan çocuklarınıza lütfen hiperaktif demeyin,rica ederim.hiperaktivite bir hastalıktır,tedadvi edilir,sadece hareketlilikle olmaz...
sadece ekrana sıktıysa bence kuruduğunda düzelir.fısfısla ne kadar fazla su sıkmış olabilr ki?
Çağrı merkezini bir arayın danışın, sizin gibi başına gelen vardır mutlaka
Kurutma makinesi sıcak hava tabancası görevini görüyor ve sıcak hava tabancası ile PCB üzerindeki malzemeler sökülür.Yani ana karttaki malzemeler sökülebilir,lehimleri gevşeyebilir.Komprosör olmalı ki o da evlerde bulunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?