Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi ki Aklım Olsa....
- Konu Sahibi kamelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şimdiki aklım olsa...asla onun ailesinden kimseyle tek kelime muhabet bile etmezdim.uzak dururdum..
kardeşine bukadar değer verip beni böyle küçük düşürmesine izin vermezdim..
onu daha çok öper sarılırdım..yanıma gelemiyor diye üzüldüğümü belli etmezdim..onun hakkında kötü konuşan kimseyi ona demezdim,o doğruları bilmeyi haketmiyordu..ona bukadar dürüst olmazdım..her kız bayan gibi pembe yalanlarım olurdu..o mutlu olurdu...dürüst olmamı haketmiyordu,keşke herşeyimi onla paylaşmasaydım,hatalarımı bile..
kardeşine bukadar değer verip beni böyle küçük düşürmesine izin vermezdim..
onu daha çok öper sarılırdım..yanıma gelemiyor diye üzüldüğümü belli etmezdim..onun hakkında kötü konuşan kimseyi ona demezdim,o doğruları bilmeyi haketmiyordu..ona bukadar dürüst olmazdım..her kız bayan gibi pembe yalanlarım olurdu..o mutlu olurdu...dürüst olmamı haketmiyordu,keşke herşeyimi onla paylaşmasaydım,hatalarımı bile..
- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
- 373
şimdiki aklım olsa insanlara hakettiklerinden fazla değer vermezdim ve cok güvenmezdimmlmaz:
aynısından..
şimdiki aklım olsa aşk meşk sevdalarına o kadar takılıp o kadar çok kendimi üzmez o kadar çok vakti boşa harcamış olmazdım, o süreler boyunca oturup bi alana yönelsem şimdiye uzman olmuştum ayol :umursamaz: biz kadınlar çok severiz bu konularda kafaya takmayı, zamanlarımızı heba etmeyi, hiç de haketmediği halde en güzel vakitlerimizi bi tırt için harcamayı..
- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Dilimden dökülen her ''keşke'' kelimesi bana tecrübe olarak geri döndü. Yediğim her kazık da 'keşke'yle ödüllendirildi. Peki bitti mi bu ah çekmelerim, hayır. Daha akıllanmama zaman var.
Şimdiki aklım yirmi beş yaşımda olsaydı; kendi paramla edindiğim evi asla almazdım. Yirmi beş yaşındayım ve evim var, sanki çok lazımmış gibi. Benim için erken bir mevsimdi ev almak. Benim gibi araba sevdalısı yüreğinin bir yanı hep dışarılarda olan bir kadının ev sahibi olması düşüncesizce atılmış bir adımdı. Neyse ki geçmişte kaldı ve kurtuldum.
Şimdiki aklım yirmi beş yaşımda olsaydı; kendi paramla edindiğim evi asla almazdım. Yirmi beş yaşındayım ve evim var, sanki çok lazımmış gibi. Benim için erken bir mevsimdi ev almak. Benim gibi araba sevdalısı yüreğinin bir yanı hep dışarılarda olan bir kadının ev sahibi olması düşüncesizce atılmış bir adımdı. Neyse ki geçmişte kaldı ve kurtuldum.
- 1 Haziran 2010
- 5.007
- 2.161
- 373
- 36
- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448