Şimdi içimde bir yaşam var :)

duranay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
6
0
Evet arkadaşlar şükür Allaha bende hamileyim. Evleneli bir yıl odu ve iki aya kadar önce doğ. kontrol hapını bıraktım şuan 6 haftalık hamileyim inşallah bir aksilik olmazsa üç temmuz gibi bebegim dünyaya gelecek inşallah.

Ne günler geçti herkes evliliğime çok fazla sevinenlerde oldu hayret ve şeşrıanalr birde kızanlar şimdi ise hamile oldugumu duyanların tepkisini az çok tahmin ediyorum. Tüp mü diye soranlar bile oldu insan sabredince herşey çabucak geçecer inşallah. Hayırlı salih evlet saglıklı ve sıhhatli olur inş. Bu arada ikiz yada üçüz istiyorum hep kalbimden böyle geçiyor Allah hayırlısını bilir:)

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş. :Saruboceq:
umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir hemen yavrunu kucağına alırsın..

Tebrik ederim..
Allah kucağınada almayı nasip etsin..
Bizim için de dua et..darısı bizlere inşallahhh

tebrık ederım..allah gonlune gore versın..ikiz yada üçüz :hulya:
ama 1 tanesıne bıle bakmak yorucu...allah ikiz ,üçüz ,dördüz analarına güç kuvvet versın...

canım tebrikler..
rubella ve toxplazma cmv testlerini mutlaka yaptır,benim 4 aylık bebeğim bu yüzden alındı,her gebe olana söylüyorum

Güzel tebrik ve hayır dualarınız için çok teşekkür ederim. Benim bide koca bebegim var eminim allah ikiz yada üçüz verirse yanında ayrıca sabır ve güç de verir. Allah olmayanlara da nasip etsin olupda kucaklarına sag salim almayıda.:ecrin_bebek:

Sevgili MELOCUM bahsettiğin testler ne amaçla yapılıyor ve kaç haftalık acaba bilgi verrirse sevinirim canım

duranay bebeğin bağışıklık sistemi henüz gelişmediğinden dışardaki mikroplar onu çok olumsuz etkiliyor
bu testlerle bu mikropları alıp almadığın ve aldıysan ne zaman aldığın anlaşılıyor canım ayrıca eğer kapılmışsa bebekte telafisi olmayan kusurlar bırakıyor
hamilelik sırasında ara ara yaptır, ama ilkini hemen yaptır.
çünkü benim başlangıçta yoktu ama hamilelik sırasında kapmışım

canım tebrik ederim.Allah gönlüne göre versin.:teytey:

hayırlısıyla kucağınıza almak nasip inş.
Allah kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…