Şimdi de Taşlardan Uzun Vazo Yaptım :))

çok hoş olmuş yaa ellerinize sağlık a.s. cam kavanoza yapılsa olurmuki acaba CADIARZU bi de o uzun olana aydınlatma yapılabilse evin bi köşesinde çok şık durur bence hihoyyyt

çok hoş olmuş yaa ellerinize sağlık a.s. cam kavanoza yapılsa olurmuki acaba CADIARZU bi de o uzun olana aydınlatma yapılabilse evin bi köşesinde çok şık durur bence hihoyyyt

hii evet cnm aydınlatmada güzel olur taşların arasından ışıklar çıkar çok otantik olur :lepi: küçük olan vazo cam kavanoz zaten cnm. cama yapıştırmak daha kolay oldu, plastik biraz zorladı beni.

haşhaş çubuklarından koymuşsun canım..iyi fikir..bizde de dolu onlardan..vernikledim.bugün atmayı düşünüyodum.işe yaramıyo diye...çok güzel durmuş.eline sağlık.bu taşları hazır mı aldın? ve neyle yapıştırdın?

bu taşlar çok yassı dmtim ya bunları ararken sıkılırım ben hihi
sende iş oldugunu anlamıstım zaten ben=)) delikafaduldenbecerikli arkidişim benim Şeniz

bu taşlar çok yassı dmtim ya bunları ararken sıkılırım ben hihi
sende iş oldugunu anlamıstım zaten ben=)) delikafaduldenbecerikli arkidişim benim Şeniz

:kedi: delüüüüü annem bana boş işler başkanı der hep kaydirigubbakcemile3 taşları toplamak kolay cnm aramaya gerek yok taşlarn neredetse hepsi yassı :))

X