• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi de Konumuz Nasıl Tanıştınız?

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Kızlar Tamam Kabul Bir Sevgilim var Yeni meni ama var işte. lülülülülülüdelikafadulden

Sizlerinde Sevgilisi,Kocası,Aşkı,Platonikleri BİŞeyleri Kesin Vardır.gamyoncuiremsu

Paylaşın Canlarım :Dkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hemen Anlatıyorum

Sevgilimle memleketimiz aynı bi defa oradan başlayım ve O benim Ananemin evinin hemen yanında oturuyormuş Ama inanın hiç dikkatimi çekmemişti son 1 yıldır gördüğümde sinir oluyordum falan o benim lisedeki hallerimi falan net biliyorum ama hiç hatırlamıyorum ona ait bişey sonra internette buldu öyle bi sohbet falan derken çok sıcak ve samimi geldi bana İlk görüştümüzde bile hala ananemin yanında oturduğunu bilmiyordum bi anda söyleyince öğrendim memleketin falan aynı olduğunu şaşırdım

Bugün 9.günümüz Herşey Çok Güzel gidiyor Çok Şükür 2 yıldır hayatımda birisi yoktu Şimdi yeniden bir ilişki zor gelebiliyor ama Güzel

sıra sizde buyrunnnnnnnnn

:asigim: ben bıtanemle unıye basladıgım sene unıversıtenın forumunda tanıstım bırbırımızı gormeden ısındık oku baslayınaca tanıstık arkadas olarak takıldık ama bır ay sonra hayatım canım olmustu:1hug:mınık kusumuda cok sevıyorum. ıyıkı tanısmısız. ıyıkı teklıf etmıs

:asigim: ben bıtanemle unıye basladıgım sene unıversıtenın forumunda tanıstım bırbırımızı gormeden ısındık oku baslayınaca tanıstık arkadas olarak takıldık ama bır ay sonra hayatım canım olmustu:1hug:mınık kusumuda cok sevıyorum. ıyıkı tanısmısız. ıyıkı teklıf etmıs

Son durum nedir? delikafaduldendelikafadulden evlilik falan var mı?

ben nette tanıdım onu iyikide tanıdım diyorum iyiki o benim hep benmle kal tazmanyam :Saruboceq: :asigim: :nazar:

Atom Karınca Vaaayy Tazmanya diyince aklıma etrafında deli gibi dönen bişey geliyor o yzden sordum

Hani ÖYle marifetleri mi var diye.

bende esimle internette tanistim ....bana ilk yazdigi neydi biliyormusunuz???
BENIMLE EVLENIRMISIN??? tabii ben hic ciddiye almamistim....ölesine yazisiyordum ama iyiki yazismisim...hayalimdeki erkek oldugunu kisa bi zaman sonra anlamistim....ilerki zamanlarda bunu sordum ona neden ilk yazdigin sey bu oldu dedim ..yaniti suydu......seni zaten rüyamda görüyordum biliyordum seninle evlenecegimi.......resmimi ilk gördügü anda yazmis bunu .....SENI COOOOK SEVIYORUM KOCACIM IYIKI YAZMISIN...SEN DÜNYANIN EN IYI KOCASISIN......

biz de ortak bir arkadaşımız aracılığıyla tanıştık.:asigim:
planlı bir şey değildi.şakkıdı

akşama hemen aradı tabii arkadaşımı yine görüşmek için.kaydirigubbakcemile

iyiki tanımışım 9 ay önce doğru zamanda doğru yerdeymişim.:kedi:

Canim cekti yaw,herkes anlatmis bide ben anlatayim.
Ilk Askimla ben kavga esnasinda tanistim.
Okulda bayagi bir delikanli kizdim,böyle maco gibi gezerdim etrafta,
teneffüs'te oglanin biri gecti önümden,cocugun arkasindan armuta bak dedim.
Oglan hemen yanima geldi,agzini burnunu dagitirim senin,lafini geri al dedi.
Bende bizde verilen mal geri alinmaz,armut hemde cürük armut.
Patlatti suratima bir tane,bende daldim cocuga.
Toplandi herkes oraya,ben geciriyorum o bana geciriyor.
Sonra o geldi,yapma sen kizsin sana yakismiyor dedi,
ha öylemi yakismiyormu dedim,
bu peki bu yakisiyormu dedim,gözüne indirdim bi tane...
Meger cocuk benim mahallemde oturuyormus,daha önce karsilasmistik ama hic dikkatimi cekmemisti.
Bir gün Annem beni onlarin evine yolladi,kurban kesilmisti,et dagitmaya yolladi.
Bende sallana sallana gittim,onlarin evine gittim,onlarin evi oldugundan haberim yoktu.
Kapiyi o acti,mos mor kesildim,erkek gibi gezen kiz,korkudan dilini yutmustu,
eti verdim hadi bana eyvallah deyip tüydüm ordan.
Sonra yakinlastik,yakinlastik,cikma teklifi etti,reddettim,yine reddettim.
Sonra birgün bak bende aliskanlik yaptin bi daha sorayim,zaten red edeceksin ama,olsun adet bozulmasin,benimle cikarmisin dedi.
Bende evet dedim,hadi len ordan dedi.
Asil sen hadi ordan,bulmusta buluyor dedim.
Yemin et dedi,yemin ettim.
Böyle basladi...güzel devam etti.
Onun sayesinde,erkeksi tavirlari birakmistim,hanim hanimcik bir kiz oldum.
Askerligini yapti geldi,degisti,beni birakti,sonra arkamdan cok kostu ama,hatalari coktu,affedemezdim.
Peki ya simdi...
Görücü usülü ile nisanlaniyorum,anlastigim biri,ayni seviyedeyiz,aska tövebeliyim,müstakbel esimi görücü usulü ile buldum.
Ilk askima gelince onu her gün görüyorum...OF OOFFFF

Son düzenleme:
jelly_bon Canım Çok güzel tanışmışsınız değişik olmuş
Ama bi takım hataları var ise geri dönüşü olamıyor malesef
Umarım Şimdiki Erkek arkadaşınla çok daha mutlu olursun devamlı
onu görmek senin içinde onun için malesef kötü bi durum Hayatında her
şey değişmesi Dileğiyle Pek bi farkımız yok bende senn gibiyim ayrıldığım
sevgilimden sonra kendime söz verdim Unutana kadar
Asla biri olmuycak hayatımda diye unuttum mu EVET.
Şimdi çok yeni bi ilişkim var Kısmet Herşey Allah Utandırmasın.

Back