mrb kizlar kafami uzun zamandir kurcalayan bi soru var cevabini bilemiyorum siz bana bisey söleyin barii.simdi biz esimle 2 sene evli kaldiktan sonra ailesi yüzünden bosanmanin esigine geldik ve ben babamin evine döndüm.3 aylikta hamileydim.ne kavgalar gürültüler oldu aileler arasinda.bu süre icinde ben hic bebegimi aldirmayi düsünmedim hemen baska bi sehirde bi meslek kursuna yazildim bebegime ve kendime bi hayat kurma derdine düstüm etrafla baglantimi kestim sürekli ders calisiyodum.bu arada esim beni coktan unutmus kendine bi sevgili bulmus gezmis tozmuslar kiz bizim evimize yerlesmis felan ama 1 ay sürmüs sadece.benim hic haberim olmadi ben gittikten 3 ay sonra esim beni aradi yalvardi yakardi pismanim dedi ilgilenmedim tek düsündügüm sinavi kazanmakti.aradan 6 ay gecti ben dogum yaptim esim hala beni ariyo tabii ailemin bulundugu sehire geldi onlardan özür diledi benden af diledi ne yeminler etti ve biz tekrar baristik evimize geldik.ama aradan 1 ay bile gecmedi ve ben bi sevgilisi oldugunu ögrendim sordugumda evet oldu ama sadece 1 ay sürdü dedi senden ayrildiktan sonra oldu ben seni aldatmis olmuyorum dedi neden söylemedin bana dedigimde gelmessin diye korktum ama söylicektim dedi.o kizin benim evimde kaldigini ögrendim yaa esyalarimdan tiksindim yaa cogunu degistirdim zaten ufak tefek seyler haricinde.evden tasindik.ama ben bi türlü atlatamiyorum aklima takiliyo acaba ben aldatilmismi oluyorum esime göre hayir ben benbilmiyorum ya sizce???:uhm: