bu durumu derhal düzelt:mymeka:, bir kadına hele hele bir anneye hiç yakışmıyor
şakasını bile yapmanı tavsiye etmem tatlım
o bana bu kalbinin sorunu.......dediginde bende hee su söyledigim gercek olsa farketmicek senin icin yanii dedim
yooo ben seni taniyorum ne oldugunu biliyorum öle birisi diilsinki hic inandirici degildi felan gibilerinden biseyler söyledi.ama olsaydida bisey deme hakkim olmazdi sonucta biz ayrilmistik dedi.yani bunu söyledim ama sonra hemen düzelttim onun aklinda benimle ilgili soru isareti kalmasini asla istemem.zaten ben sadece tepkisini merak etmistim okadar.
evden tasindik zaten esyalarimida degistirdim,herseye bastan baslamaya calistik ama bazen aklimi kurcaliyo iste.esime ben senden ayriyken baskasina asik oldum dedim sirf tepkisini anlamak icin.kalbim baskasina ait dedim:)o kalbinin sorunu beni ilgilendirmez sen suan benimlesin ya ben ona bakarim dedi.sevinmemmi lazim üzülmemmi bu adamla hic bizaman ayni dili konusamicazz.
Allah sana kolaylık ve bol şans versin..Umarım mutlu olursun ve bi daha bunları yaşamazsın..Risk almayı eminim ki bebeğin için göze almışsın..
mrb kizlar kafami uzun zamandir kurcalayan bi soru var cevabini bilemiyorum siz bana bisey söleyin barii.simdi biz esimle 2 sene evli kaldiktan sonra ailesi yüzünden bosanmanin esigine geldik ve ben babamin evine döndüm.3 aylikta hamileydim.ne kavgalar gürültüler oldu aileler arasinda.bu süre icinde ben hic bebegimi aldirmayi düsünmedim hemen baska bi sehirde bi meslek kursuna yazildim bebegime ve kendime bi hayat kurma derdine düstüm etrafla baglantimi kestim sürekli ders calisiyodum.bu arada esim beni coktan unutmus kendine bi sevgili bulmus gezmis tozmuslar kiz bizim evimize yerlesmis felan ama 1 ay sürmüs sadece.benim hic haberim olmadi ben gittikten 3 ay sonra esim beni aradi yalvardi yakardi pismanim dedi ilgilenmedim tek düsündügüm sinavi kazanmakti.aradan 6 ay gecti ben dogum yaptim esim hala beni ariyo tabii ailemin bulundugu sehire geldi onlardan özür diledi benden af diledi ne yeminler etti ve biz tekrar baristik evimize geldik.ama aradan 1 ay bile gecmedi ve ben bi sevgilisi oldugunu ögrendim sordugumda evet oldu ama sadece 1 ay sürdü dedi senden ayrildiktan sonra oldu ben seni aldatmis olmuyorum dedi neden söylemedin bana dedigimde gelmessin diye korktum ama söylicektim dedi.o kizin benim evimde kaldigini ögrendim yaa esyalarimdan tiksindim yaa cogunu degistirdim zaten ufak tefek seyler haricinde.evden tasindik.ama ben bi türlü atlatamiyorum aklima takiliyo acaba ben aldatilmismi oluyorum esime göre hayir ben benbilmiyorum ya sizce???:uhm:
ben herseyi bebegim icin göze aldim canim.aylarca türkiyede yasadim calistim didindim tam istediklerimi elde ettim kendime ve bebegime bi hayat kurmam icin hic bi engel kalmadi önümde.iyi bi is,bi ev(babannemin üstüme yaptigi eskiden kirada olan kücük dairesi),bebek odasi(alacaktim secmistim) herseyim hazirdi benn ona herseyi verebilirdim artik gücüm vardi.ama bi baba veremezdim ben ailemle büyüdüm cok güzel bi cocukluk gecirdim babasiz yada annesizlik ne demek bilemem. bu durumda bebegim icin dönmeninn en iyisi olacagini düsündüm.hem esimde cok pismandi yasattiklarindan beni almaya gelmisti son dakkika karar verdim gitmeye dedim yaa bebegim icin...onun icin herseye katlanirim kocamada kayinvaldemede herseye...
mrb kizlar kafami uzun zamandir kurcalayan bi soru var cevabini bilemiyorum siz bana bisey söleyin barii.simdi biz esimle 2 sene evli kaldiktan sonra ailesi yüzünden bosanmanin esigine geldik ve ben babamin evine döndüm.3 aylikta hamileydim.ne kavgalar gürültüler oldu aileler arasinda.bu süre icinde ben hic bebegimi aldirmayi düsünmedim hemen baska bi sehirde bi meslek kursuna yazildim bebegime ve kendime bi hayat kurma derdine düstüm etrafla baglantimi kestim sürekli ders calisiyodum.bu arada esim beni coktan unutmus kendine bi sevgili bulmus gezmis tozmuslar kiz bizim evimize yerlesmis felan ama 1 ay sürmüs sadece.benim hic haberim olmadi ben gittikten 3 ay sonra esim beni aradi yalvardi yakardi pismanim dedi ilgilenmedim tek düsündügüm sinavi kazanmakti.aradan 6 ay gecti ben dogum yaptim esim hala beni ariyo tabii ailemin bulundugu sehire geldi onlardan özür diledi benden af diledi ne yeminler etti ve biz tekrar baristik evimize geldik.ama aradan 1 ay bile gecmedi ve ben bi sevgilisi oldugunu ögrendim sordugumda evet oldu ama sadece 1 ay sürdü dedi senden ayrildiktan sonra oldu ben seni aldatmis olmuyorum dedi neden söylemedin bana dedigimde gelmessin diye korktum ama söylicektim dedi.o kizin benim evimde kaldigini ögrendim yaa esyalarimdan tiksindim yaa cogunu degistirdim zaten ufak tefek seyler haricinde.evden tasindik.ama ben bi türlü atlatamiyorum aklima takiliyo acaba ben aldatilmismi oluyorum esime göre hayir ben benbilmiyorum ya sizce???:uhm:
aynı soruyu eşine sor canım alsında bende senle ayrıyken başkaısyla oldum ama 1kere oldu bnde senı aladatmış sayılmam dimi de am a bunu ciddi ciddi söyle eşinin tepkısne göre cevabını alırsın zatn sorudugn sorunun canım
evden tasindik zaten esyalarimida degistirdim,herseye bastan baslamaya calistik ama bazen aklimi kurcaliyo iste.esime ben senden ayriyken baskasina asik oldum dedim sirf tepkisini anlamak icin.kalbim baskasina ait dedim:)o kalbinin sorunu beni ilgilendirmez sen suan benimlesin ya ben ona bakarim dedi.sevinmemmi lazim üzülmemmi bu adamla hic bizaman ayni dili konusamicazz.
ya arkadaşlar şu eski konuları nerden bulup gündeme getiriyosunuz hayret yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?