Şimdi ben aldatıldım mı ??

Allah sana kolaylık ve bol şans versin..Umarım mutlu olursun ve bi daha bunları yaşamazsın..Risk almayı eminim ki bebeğin için göze almışsın..

Allah sana kolaylık ve bol şans versin..Umarım mutlu olursun ve bi daha bunları yaşamazsın..Risk almayı eminim ki bebeğin için göze almışsın..

ben herseyi bebegim icin göze aldim canim.aylarca türkiyede yasadim calistim didindim tam istediklerimi elde ettim kendime ve bebegime bi hayat kurmam icin hic bi engel kalmadi önümde.iyi bi is,bi ev(babannemin üstüme yaptigi eskiden kirada olan kücük dairesi),bebek odasi(alacaktim secmistim) herseyim hazirdi benn ona herseyi verebilirdim artik gücüm vardi.ama bi baba veremezdim ben ailemle büyüdüm cok güzel bi cocukluk gecirdim babasiz yada annesizlik ne demek bilemem. bu durumda bebegim icin dönmeninn en iyisi olacagini düsündüm.hem esimde cok pismandi yasattiklarindan beni almaya gelmisti son dakkika karar verdim gitmeye dedim yaa bebegim icin...onun icin herseye katlanirim kocamada kayinvaldemede herseye...

evet canım kesinlikle anne ve babasız bir çoçuğun bir yanı eksik kalıyor sende yıne de bir şans vermişsin çoçuğun için.inş bundan sonra hepiniz mutlu olursunuz cemrecım.birdaha yaşanmaz inş.

aldatılmış oluyosun tabi üzgünüm ama ..aynını sen yapsaydın napardı? bukadar basitmi olay birde hamileymişsin ...soruna cvp bu evet.ama eşinin psikolojisinide bilemeyiz tamam yapılan kötü bişey ama madem bir şans vermeyi kabul ettin önüne bak geçmişteki kötü olan herşeyi unutarak yeniden dene cnm bide evladınız var....

E mantık olarak sence????bırı ıle resmı nıkahın surerken resmı olrak bosanmamısken taraflardan bırı baska bırıyle olursa buna heryerde aldatma denır .bıde sen affetmıssın gelmıssın adama sımdı nıye kafanı kurcalatıyosun sende bunun aldatma oldugunu cok ıyı bılmıyomusun bal gıbıde aldatılmıssın ne guzel kendıne bı hayat kurabılıcek kadar guclu karakterdekı bırı ıken yıne kendı onune tas koymussun ıste ahhh ahhh...madem barıstın sorma daha sordun madem hadı guzel kardesım hazmedemıyosan bosan .

.................aldatılmış

Yani sen şimdi "katlandığın" bir adamla mı evlisin?
Bunun fedakarlıktan farklı birşey olduğunu düşünüyorum..

Affedebildin mi senin kurduğun yuvada 1 ay başka bir kadınla yaşamış olmasını, sen hamileliğini-doğumunu yapayalnız geçirirken hem de..

Tabii ki affedemedin, unutamadın..
Bu başlığı açmazdın unutabilseydin..
Allah yardımcın olsun.. Tabii ki aldatılmışsın, neden şüphe ediyorsun anlamıyorum..

öğrenmek istediğin ne sana senden başka kimse doğru yardımcı olmaz herkez kendi fikrimizi söleriz
ve nu birimizin bir fikri belki senin eşindne soğumanı belki yuvanın yıkılmaını çocuğunun tek başına büyümesini sağlar

geçmişe sünger çekiceksin evlat var ortada zamanında kötü şeyler yaşanmış geride kalmış
eyer ki irdelersen altından bişey çıkar ve evliğin çukura gider
bi anlık bişeyle görüşmüş olabilir şuan nasıl iyyimi
evine bağlımı sana davranışı nasıl onlar önemli hepimiz neler yaşıyo
annelerimiz neler yaşamıiş geçmişi düşünme geçmişi kurcalarsan sana sadece mutsuzluk verir canım benim

Diğer yorumları okumadım ama sorunun net bir cevabı var: evet aldatılmışsın, üzgünüm. Şu an ben boşanma aşamasındayım. Yaklaşık 10 aydır eşimle ayrı yaşıyoruz. Bu süre zarfında eğer eşimin biriyle beraber olduğunu ispatlarsam kanunlar önünde beni aldattığı için kusurlu oluyor ve beni aldattığı kişiye de tazminat davası açma hakkım doğuyor. Sen de kiminle beraber yaşadıysa öğrenip tanıklarla ispat edersen hem eşinden hem de o kişiden tazminat alabilirsin. Her ne kadar ayrı yaşamış olsanız bile evlilik birlikteliğiniz devam ettiği için başka biriyle beraber olması seni aldattığı anlamına geliyor. İstediğin avukata sorabilirsin.

Son düzenleme:

Sakın bu yazılan gibi birşey yapma.Başın çok ağrır.Kendini de aklayamazsın sonra.Ailene kadar gider olay.Bir de namusunu aklama derdine düşersin.
Bak tatlım,okuyunca seni alnından öpesim geldi.Hamile halinle gösterdiğin azim,dik duruşun kendi hayatın ve evladın için çaban gerçekten takdir edilesi birşey.Kocan da anlamıştır kolay lokma olmadığını.Senin çektiğinden binkat fazlasını çekipte hamileyim çocuğum var diye sineye çeken insanlarda var.
Sonuçta sen ondan ayrılma kararı almış kendine bir yol çizmişsin.O süreçte ne yaşadıysa yaşadı.Gelmiş af dilemiş ve bir şans vermişsin.Şimdi herşeye bir sünger çek ve önüne bak.Ardında bıraktığın geçmiş suçları için değil de,şimdiden sonra seni üzerse ona göre yolunu çiz.

ha gayret. hanginiz en eski konuyu açacak. bu 6 senelik.
rekora kim ulaşacak bakalım..

Son düzenleme:
O dönem ki ayrılığınız, evliliğinize ara verip düşünmek için değil de eşinizle kesin olarak ayrılmak, boşanmak niyeti ile olduysa aslında çok da aldatılma sayılmaz.
Sonuçta ikiniz ortak bir karar verip yollarınızı ayırmışsınız ve evliliğinizi bitti deyip noktalamışsınız.
Ortak bir çocuğunuz ve bu çocuğun sorumlulukları dışında bir ilişkiniz kalmamış ve kafanızda bitirmişsiniz.
Bu durumdan sonra tarafların bir birine olan yükümlülükleri aldıkları ortak ayrılık kararı neticesinde ortada ki çocuktur.
Sonuçta boşanmak en nihayetinde mahkemeden değil beyinlerden çıkan kararla hüküm bulur.
Ve siz aranızda bu hükmü vermiş ve bir birinizi eş konumundan boşamışsınız.
Konuya böyle bakın..

He demiyorum ki bu şuan katlanılması ve unutulması kolay bir şey..
Kat'iyen öyle değil tabi, sizin için çok zor bir durum.
Ama eşiniz size evliliğiniz boyunca ihanet etmemiş, siz onu eş kefesine koyarken size adaletsiz olup hakkınızı yememiş.
Onu bu konuda yargılamayın sakın, gönül ilişkilerinizi karşılıklı olarak sonlandırmışsınız.
Ama başta da altını çizdiğim üzere o zaman ki ayrılığınız ciddi ve kesin ise.
Bundan sonra sadece acaba ben bu durumu kabullenebilir miyim diye düşünün.
Çocuğunuz için evliliğinize şans verebilir misiniz?
Şuan eşinizin size karşı tutumu ve sorumluluklarını yerine getirme tavrı olumlu mu?
Bunları ölçün tartın ve bundan sonrası için evliliğinize devam etme kararı aldıysanız diğer durumu unutmaya çalışın.
Çok zor ama bundan sonra yapılması gereken en mühim şey budur.

cnm barışmışsın çocuğunuz var bu tar düşüncelerle hiç kendini üzme . barışmadan öğrenseydin ona göre hareket etme karar verme şansın olurdu. ama şu an dövünmek üzülmek için çok geç. bu aldatmadır evet evliymişsiniz çünkü.

amaa ayrılacakmısın ? eşyaları değiştiğine göre hayır ayrılmayı düşünmüyorsun. o zaman neden kendine eziyet ediyorsun . unut herşeyi yazık değilmi sana ve çocuğuna. çocuğada yazık çünkü bu stres altında çocukta mutlu olamaz mutluluklar :)

ya arkadaşlar şu eski konuları nerden bulup gündeme getiriyosunuz hayret yani

ya arkadaşlar şu eski konuları nerden bulup gündeme getiriyosunuz hayret yani

Ben başka bir konuda dayanamayıp ilk hortlatana sormuştum da arşivlerden aratıp buluyoruz demişti. Ruh hastası mısın diyemedim tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…