çetin cevizmişsin bravo bacım.sen bilirsin işini.bu yasadigimiz dönem bosanmak icindi canim.ben yurt disinda yasiyorum ailem türkiyede esimle cok büyük kavgalar sonucunda ayrildik ve ben türkiyeye geldim ondan resmen nefret etmistim artik yüzünü görmek istemedim.babamin evine gelince ben hemen bebegimi ve bundan sonraki hayatimi düsündüm bi yuva kurmam lazimdi bize hemen bunun cabasina giristim,okadar sinirliydimki cocugun yüzünü bile göremicek o adam diyodum.bana yaptiklarini hazmedemiyodum birazda intikam almak gibi de düsündüm benim sayemde 1 arabaya 1 eve sahipti onlari elinden cekip almak istiyodum hayati sönsün felan diyodum.dava acmadim o acsin diye bekledim mahkemede magdur kadini oynicaktim ki gercektende öleydi.hem evimden atildim hamile halimle hemde beni bosuyo gibilerinden bisey iste...yani böle bi hakkim varmi olabilirmi bilmiyorum ama hamilelik bi yandan sinir stress derken böle düsündüm seytanca dimi??kötükedihüso bu sebeble dava acmadim o da ben acim diye beklemis zaten beni ilk aradiginda hemen git davayi ac dedim.oda zaten beni aradiginda hersey icin pismandi ve ben seni bosamam dedi ben acarim ozaman dedigimde ac yinede bosanmam dedi.o kadar yalvardi yakardi ailesine rest cekti benim icin vs vs en sonunda ikna oldum tabii aylar sürdü..öle iste bayaa uzun oldu yaamirmirmirmir
bır tanıdııgım kız arkadasım vardı, bır de sevgılısı
cocuk abuk zamanlarda kızı durduk yere kavga cıkartıp ayrılırdı
mısal sevgılıler gunu hedıye almasın dıye ayrılıyordu kız sucsuz ama sinirletıp ayrılmaya ıtıyor
sonra gerı gelıyordu
sonra yıne gunlerden bır gun ayrıldılar kızı sinirletmıs yıne olağan ayrılıklardan bırını yasadılar o ara cocuk baskasıyla sonra yıne dönuyor sonra yıne
kavga ve ayrılık sonra yıne gelıp özürler dılıyor kız cocuga capkınsın dedıgınde aldıgı yanıt hep aynı, ama bız senınle ayrıyken ben cıkmıstım onunla capkın degılım sen benı ıstememıstın! , hep bu yanıtı alan kız hazır da evlenmemısken olayı kesıp atıyor, ama hala cocugu neden bıraktıgını neden ıstemedıgını tam olarak bılmıyor cunku cocuk haklı, kız onla ayrıyken baskasıyla olmustu erkek ve aldatma sayılmaz cocuk bu durumda capkın da sayılamaz, ama sureklı evlenemk ısteyen bu erkege karsı kız gardını ındırmemesı gerektyıgını bılıyor cunku hep aynı seyler tekrar olucak bır sebepten kavga ayrılık sonrasında aldatma ama aaslında aldatma degıl cun ku ayrılar. bu yasadıgın durum bana bu olaylar silsilesını anımsattı..
evden tasindik zaten esyalarimida degistirdim,herseye bastan baslamaya calistik ama bazen aklimi kurcaliyo iste.esime ben senden ayriyken baskasina asik oldum dedim sirf tepkisini anlamak icin.kalbim baskasina ait dedim:)o kalbinin sorunu beni ilgilendirmez sen suan benimlesin ya ben ona bakarim dedi.sevinmemmi lazim üzülmemmi bu adamla hic bizaman ayni dili konusamicazz.
zor bir durum ama aldatılmış olmuyorsun çünkü ayrılık döneminde olmuş bu ..beraberken siz olsaydı bu durum kesinlikle aldatmaya geçerdi ama değil sanırım..buarada o evden taşının bence olmaz öle tiksinirsin unutamazsın anladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?