Şimdi ben aldatıldım mı ??

canim ya kusura bakma ama esin hakikaten serefsiz adamin tekiymis. Hazirdaymis sevgili. Ben soyle dusunurdum. Ya o kiz iyi olsaydi ne olacakti? emin ol yasamina kaldigi yerden devam edeckti. Yeni bir hatun. Otekisi hamileymis, zor durumdaymis yok.
Seni en zor durumda kapiya adam bu adami madem affetmissin bari gercekten surundur. Cunku gercekten haketmis. Aslinda bence o adam ne seni ne cocugunu hakediyor. Hamile halinle bile tek basina bebegini buyutmeyi goze aldiysan, hakikaten 10 numara kadinsin.
Hem seni o halde kapiya atmasina sebep olan ve gioz yuman ailesine hem de kocan olacak o ahlaksiz adama bol bol cektirmeni dilerim.

Bu arada kesinlikle aldatilmissin. Yok ayrilik sureci, yok bosanma arefesi hicbirsey ifade etmez. uckuruna sahip olacakti. Aslinda kizla konusmak lazim ne haltlar yedigini, ne laflar ettigini ogrenmek icin ama bundan sonra esine asla acima. Giyin kusan gez toz. tak takistir. ye paralarini. yedirme.erkege zaten goz actirmayacaksin. gozunu actigi anda gozu disari kayiyor.

çetin cevizmişsin bravo bacım.sen bilirsin işini.

sen aldatılmadığını düşün canım.
çünkü sen o dönem kafanda bitirmişsin evliliği ve geri dönmemek için farklı şeylere atılmışsın.
ayrı sayılırsın yani

biraz aldatılmışsın gibi geldi bana ..karnında bebegin var nikahlısın hala ama ayrı yaşıyosun diye bunumu yapması gerekiyordu .

canim belki de esin o an kendini bir boslukta buldu siginacak birini aradi yani bunun bir cok sebebi olabilir..inan erkekler aldatmak icin bir sebeb bulabilir...hersey gecmis gitmis zaten ciddi de degilmis sonunda senin degerini anlayip sana gelmis bence fazla kurcalayip da huzurunu bozma,gecmise mazi derler..sen onundeki hayata bak,bundan sonra esinle bebeginle mutlu olmaya bak..sen bunu ogrendin esin de artik senin yaninda hep bunun utancini yasayacak inan bu ona yeter de artar bile..

Ne yazık ki aldatılmış oluyorsun.. Ne yani sen yapsaydın bunun adı ne olacaktı.. ama herşey geride kalmış olan olmuş.. Eşinize hayret ettim nasıl yapmış böyle bişeyi ne kadar kolay başkasına dokunmak... umarım son olur. Sizde artık fazla düşünmeyin olacak olmuş bundan sonra gecinmenize bakın....başka bişey diyemiyorum.

iyide zaten o dönem ayrılmışsınız..o zaman aldatmış sayımaz ki..seninde hayatında birisi olabilirdi..ayrılmışsız,birisiyle olmuş,yürümemiş,senin kıymetini daha çok anlamış..bence aldatma değil..sonuçta o dönemde evlenebilirdi de..o zamandamı aldattı diyecektin..belki de evlenmediği için aldattı diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun

aldatılmış oluyorsun bence.

kızla bir ay eve kapanıp gününü gün etmiş

sonra da kimbilir ne işine gelmedi ki kızdan ayrıldı.

ya da kız onu bırakıp gitti kaldı dımdızlak ortada.

veya kızı kullandı kandırdı.hepsi olabilir.

ama olan olmuş yeniden barışmışsınız.

sadece sen de hayatını yaşa bir arkadaşın dediği gibi ye,iç,gez,toz,süslen keyfine bak.

çok da kafana takma madem herşeyi sil baştan yaşamaya karar verdiniz ve eşine bu ayrılık döneminde iyi bir ders verdin çok etik bir davranış olmasa bile onun korkularından istifade et ta ki içinde yaşattıkların seni daha az acıtmaya başlayana dek.

bır tanıdııgım kız arkadasım vardı, bır de sevgılısı

cocuk abuk zamanlarda kızı durduk yere kavga cıkartıp ayrılırdı
mısal sevgılıler gunu hedıye almasın dıye ayrılıyordu kız sucsuz ama sinirletıp ayrılmaya ıtıyor
sonra gerı gelıyordu

sonra yıne gunlerden bır gun ayrıldılar kızı sinirletmıs yıne olağan ayrılıklardan bırını yasadılar o ara cocuk baskasıyla sonra yıne dönuyor sonra yıne
kavga ve ayrılık sonra yıne gelıp özürler dılıyor kız cocuga capkınsın dedıgınde aldıgı yanıt hep aynı, ama bız senınle ayrıyken ben cıkmıstım onunla capkın degılım sen benı ıstememıstın! , hep bu yanıtı alan kız hazır da evlenmemısken olayı kesıp atıyor, ama hala cocugu neden bıraktıgını neden ıstemedıgını tam olarak bılmıyor cunku cocuk haklı, kız onla ayrıyken baskasıyla olmustu erkek ve aldatma sayılmaz cocuk bu durumda capkın da sayılamaz, ama sureklı evlenemk ısteyen bu erkege karsı kız gardını ındırmemesı gerektyıgını bılıyor cunku hep aynı seyler tekrar olucak bır sebepten kavga ayrılık sonrasında aldatma ama aaslında aldatma degıl cun ku ayrılar. bu yasadıgın durum bana bu olaylar silsilesını anımsattı..

bu bana fırsatçıllık gibi geldi..biriyle beraber olmak istediğinde sudan sebeplerle ayrılıp,ötekiyle beraber oluyor sonra dönüyor..neymiş...aldatmamış...bence bu sürekli tekrarlanıyorsa karşısındakini aptal yerine koymaktır ama 1 kere olmuşsa önemili değil bence

Bebeğin olmuş barışmışsınız aranız da düzelmişse geçmişe mazi dee bence bu saatten sonra irdelemek yanlış olur bence sevmiyorum istemiyorum dersen o ayrı mesele ama bundan sonra ayrı kalmak mı daha iyi yoksa mutlu yaşamak mı ?
Rabbim bebeğini analı babalı büyütsün
Yuvan daim olsun....

Ben aldatıldığını düşünmüyorum. Çünkü sen kendi yolunu zaten çizmişsin. Bebeği aldırmamak da, sınava hazırlanıp yeni bir hayat kurmak da, sonradan onunla barışmak da senin kararın olmuş. İlişkinizi bitirdiğiniz bu dönemde onun da kendince tercihleri olmuş ve nasibini almış. Sonuçta o dönem için biten bir ilişki sözkonusu. Bundan sonra kafanı bu konu ile daha fazla kurcalayıp huzurunu bozma. Önemli olan daha önce eşinle yaşadığın problemlerin gelecekte devam edip etmeyeceği. Eğer burada herşey kafanda netse sorun yok derim canım. İstersen bir psikologile de görüş daha faydalı olacaktır.

aldatılmışsın.. ayrıydık ne demek ya böle bi bahane olabilir mi?
bariz fırsatçılık.. bi kızla çıksa dolaşsa en azından normal çerçevede bi aldatma olucak ama arkadaş bi miktar gözünü çıkarmış kızı evİNİZe yerleştirerek.. neyse artık evine döndüğüne göre bu konuyu açmanın pek yararı olmaz.. bundan sonrası için dikkatli olman yeterlidir heralde.. yani işte ayrıydık vs bahanesiyle bu defalık göz yumuyo olmanı bu da sesini çıkarmıyo diye anlamasın bi daha aynını yapmasın..

Gezmesi tozmasi belki bi nebze affedilebilirdi ama
benim ta evime getirip yerleştircek kadini evimi eşyalarimi kullancak
yolarim o herifi aldatilmanin alasini yaşamaissiniz bence

sen yokken bir ay gününü gün etti,kızla yattı kalktı,
ama sen geldin ee biz ayrıydık aldatmadım dedi öylemii:1shok:
yaa pişkinliğinde bu kadarıı:1closedeyes:
aldatmış tabikii

sizinle nikahı olduğu zaman bu ilişkiyi yaşamış. bu yüzden aldatmadır bence.

canım bak evine geri dönmüşsün, sen ayrıyken olmuş bu olay, millet kocalarının beraberken yaptıklarını affediyor, eve geri döndüğüne göre artık hiç kurcalama,sonuçta sende hamile olmasan belki birine yakınlık duyabilirdin o ayrılık o bunalım döneminde,artık bebeğinle eşinle sana mutluluk dilemekten başka söze hacet yok

bu durumu derhal düzelt:mymeka:, bir kadına hele hele bir anneye hiç yakışmıyor

şakasını bile yapmanı tavsiye etmem tatlım:1hug:

Evlilik akdi içerisinde oldugu sürece çıftlerın yaptıgı(bır sevgılı bulmak..vs) hersey aldatmaya girer.. Bunun ev ıcınde beraber olup olmamalarıyla bır ılgısı yok bence,evlilikle ılgısı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…