Şimdi ben aldatıldım mı ??

cemre_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
54
0
86
- Yurtdışı
mrb kizlar kafami uzun zamandir kurcalayan bi soru var cevabini bilemiyorum siz bana bisey söleyin barii.simdi biz esimle 2 sene evli kaldiktan sonra ailesi yüzünden bosanmanin esigine geldik ve ben babamin evine döndüm.3 aylikta hamileydim.ne kavgalar gürültüler oldu aileler arasinda.bu süre icinde ben hic bebegimi aldirmayi düsünmedim hemen baska bi sehirde bi meslek kursuna yazildim bebegime ve kendime bi hayat kurma derdine düstüm etrafla baglantimi kestim sürekli ders calisiyodum.bu arada esim beni coktan unutmus kendine bi sevgili bulmus gezmis tozmuslar kiz bizim evimize yerlesmis felan ama 1 ay sürmüs sadece.benim hic haberim olmadi ben gittikten 3 ay sonra esim beni aradi yalvardi yakardi pismanim dedi ilgilenmedim tek düsündügüm sinavi kazanmakti.aradan 6 ay gecti ben dogum yaptim esim hala beni ariyo tabii ailemin bulundugu sehire geldi onlardan özür diledi benden af diledi ne yeminler etti ve biz tekrar baristik evimize geldik.ama aradan 1 ay bile gecmedi ve ben bi sevgilisi oldugunu ögrendim sordugumda evet oldu ama sadece 1 ay sürdü dedi senden ayrildiktan sonra oldu ben seni aldatmis olmuyorum dedi neden söylemedin bana dedigimde gelmessin diye korktum ama söylicektim dedi.o kizin benim evimde kaldigini ögrendim yaa esyalarimdan tiksindim yaa cogunu degistirdim zaten ufak tefek seyler haricinde.evden tasindik.ama ben bi türlü atlatamiyorum aklima takiliyo acaba ben aldatilmismi oluyorum esime göre hayir ben benbilmiyorum ya sizce???:uhm:

aynı soruyu eşine sor canım alsında bende senle ayrıyken başkaısyla oldum ama 1kere oldu bnde senı aladatmış sayılmam dimi de am a bunu ciddi ciddi söyle eşinin tepkısne göre cevabını alırsın zatn sorudugn sorunun canım

Canım aldatmak göreceli bir kavramdır.Resmi olarak boşanmamışsınız karnında onun çocuğunu taşıyorsun hayat mücadelesindesin tek başına ve o keyfine bakıyor.Sonra anlıyor sensiz olamayacak geri dönüyor.Hatanın neresinden dönse kardır.Sende geri döndüğün için affetmiş sayılırsın.Aldatıldım mı diye soracak olursan,farzetki 1 ay değil 1 saatlik ilişkiler yaşadı gezdi eğlendi döndü.Yine aldatmış olmayacakmıydı?Bence eşinin bundan sonraki davranışlarına bak ve ona göre onu yargıla.Umarım aynı şeylerle seni üzmez.Konu her defasında üstelersen hiç mutlu olamazsınız.Bebeğinizi mutluluk ve sağlıkla büyütün.

olay mahkemeye intikal etmemiş sanırım, davanız..
bu aşamada aslında aldatmış olunuyor..ama mahkemelik bir durum söz konusu olsa idi daha farklı bakılabilirdi..
tabii bu durumu içinize sindirmeniz elbette zor,ama aşılmaz bir durum da diil ,eger eşinizden ,evliliğinizden bu ayrılık dönemi sonrasında memnunsanız,olumlu bir tavır ,davranış içinde ise de,bunu zamana bırakın ,düşünmemeye çalışın..zaman bunun ilacı olabilir ancak..ama bu iz hep kalacak sizde..
bir yandan da şunu düşünün,başkasıyla 1 ay devam edebilmiş,şansını denemiş ama olmamış ve belkide sizin değerinizi anlayıp ,düşünüp ,hatalarının farkına varmış ve af dilemiş..herkes hata yapar... bunu telafi edebiliyor ise,hem kendinize hem eşinize ve evliliğinize zaman ve şans verin..belki de bu yaşadığı kısa ve olmaması gereken ilişki,ona ders vermiş ve hatalarını görebilmesine neden olmuş ta olabilir..

evden tasindik zaten esyalarimida degistirdim,herseye bastan baslamaya calistik ama bazen aklimi kurcaliyo iste.esime ben senden ayriyken baskasina asik oldum dedim sirf tepkisini anlamak icin.kalbim baskasina ait dedim:)o kalbinin sorunu beni ilgilendirmez sen suan benimlesin ya ben ona bakarim dedi.sevinmemmi lazim üzülmemmi bu adamla hic bizaman ayni dili konusamicazz.

Minareyi calan kilifini uydururmus...

hayir mahkemeye intikal etmedi.niye etmedi hakkaten yaa ben gecim derdine düstüm bebegimle kendime bi hayat kuriyim diye cabaladim oda zevki sefa derdine düstü firsat olmadi halbuki ikimizde kesin kararliydik bosanmaya.neyse...simdi cok degisti tabii bana karsi tavri cok iyii o kizdan agzi yanmis senin tirnagin edemez dedi acayip cingar cikarmis bizim apartmanin önünde rezil etmis bizimkini aleme:)bu hosuma gitti ohhh agzi fena yanmis degerimi anlamis.

Canımıniçi, anlaşamadığınız, sorunlarınız olduğu için ayrı idiniz. O dönemde pek çok olumsuzluk yaşamışsınız zaten, kavgalar tatsızlıklar olmuş. Taraflar ayrılığın acılarını hafifletmek için kendi yöntemlerini ortaya koymuşlar. Sen oluşan boşluğu kurslara giderek, ders çalışarak doldurmaya çalışırken, eşin de böyle bir yöntemin yaralarını saracağını düşünmüş. Başka bir kadının senin yerini
dolduramayacağını anlamış ki, ilişkileri yürümemiş. Hovarda bir hayat yaşamak isteseydi, ayrılığınızı
fırsat bilir, senin dönmeni istemezdi. Eşinin bu deneyimi eminim senin değerini arttırmıştır.
Evinden ve eşyalarından tiksindiğin için değiştirmiş, çok ta doğru yapmışsın. Yaşadıklarınızdan dersler alarak, birbirinize ve yuvanıza sahip çıkın ve mutlu olun canım.
Ayrılık döneminde olanlara takılıp geleceğine gölge düşürme. Ömür boyu saadetler dilerim tatlım.a.s.

her kötüden bir iyi çıkarmakta mümkün aslında değil mi cemre...
kötününde iyisi yaşanmış sizin durumunuzda, aslına bakarsak..
şuan da iyi hali ve tavrı senin kıymetini ve değerini anladığının da kanıtı...
sende ''bir başkasına aşık oldum ayrılık sürecinde'' dediğinde eminim çok canı yandı ve onun içine bir kurt bıraktın ve kurt ta onu kemiriyor emin ol...
ama bana göre sen bunun böyle olmadığını söylemelisin..
o hata yapmış, sende onun karşısında hata yapmış görünüyor ve aslında bir yandan da onu vicdan acısını da hafifletiyorsun..hafifletme oda bu hatasının acısını ve utancını yaşasın!
ben yaptım ama cemre de yaşamış dedirtme!
eşinin sana karşı bir eksikliği bu, senin ise yaşamadığın bu durum onun eksikliğinin gidermesine mazaret olacak..
bırak o hep bu hatasını yaşasın,eksikliğini ve utancını...ama sen hep dik ve hep mağrur asil ol onun gözünde..bu söylemini düzeltmelisin bana göre!

Son düzenleme:
Aradaki süre de ne çabuk başka bir kadın bulmuş .Demek ki her an bu tip şeylere meyilli bir insan .Buradaki sorun aldatılmış olmak veya olmamak değil .Eşinin hemen bir başka kadına gitmesi ve üstelik o kişiyi eve yerleştirmesi .Her zor durumda hemen başka kadınların kollarına atılacak bir tip .Canım ben çok kızdım , sen bana bakma .Kendi ruh durumuna ve mantığına göre bir karar ver .Ben gençken de kabul etmezdim , şimdi de etmem .Aynı durumu sen yaşasan o bunu normal karşılayabilecek mi ? Ya geçmişe bir sünger çekeceksin," ama bu durumda bu adama ne kadar güvenilir bilemem" ya da kendine güveniyorsan, yepyeni ama onsuz bir yaşama merhaba diyeceksin .

erkekler böyle işte fırsat kolluyorlar aldatmak için sonrada bahane hazır ..beni ihmal ettin , huzurumuz yoktu falan fistan hep aynı teranee malasef..

bence nikahın altında yapılan her şey aldatmadır..

Bence bu ilişkisi senin kıymetini anlaması açısından kötünün iyisi olmuş,geçte olsa senin değerini anlamış.Bence aldatılmış sayılmazsın,o sırada ayrıymışsınız.Önemli olan birlikteyken yapmaması.Umarım aklını başına gelmiştir.Mutluluklar.

şimdi mutlu olmana bak bebeğinle bence canım.aldatılmış sayılmıyorsun bence ama eşine de bunun kafana takıldığını ve hazmedemediğini söyle.bilsin yani.ömür boyu mutlu ol inşallah

cnm evet aldatılmış oluyorsun.ama hemen asmayalım.hafifletici sebeplerden yırtabilir.ayrılma eşiğine gelmişsiniz kafalar karışık.tabi buda bahane olamaz.ama olmuş işte.eğer devam ettireceksen evliliğini.çok kurcalama.ama gözünü dört aç.bu erkek milletine hiç güven olmaz.ama çok midesizmiş yaw.daha tanımadan etmeden başka birini nasıl getirmiş evinize pes valla.işler yolunda gitmedi heralde.canını yakıyorsa yaşananlar azcık yap yuvasını.ama dozu kaçırma.kötükedihüso

anladığım kadarıyla fiili olarak bitmesine rağmen duygusal olarak bitmemişti evliliğiniz...

peki bu ayrı yaşadığınız dönem boşanmak için değilmiydi? yoksa kendinizi dinleme dönemimiydi?

boşanmak içinse hayli süre geçmesine rağmen neden dava açmadın?

şimdi herşeyi boşver madem döndün fazla kurcalama çırpındıkça batarsın.
bebeğin hatırına geçmişe sünger çek ve bundan sonra dikkatli ol...
aldatıldın sayılır mı sayılmaz mı sayfalar dolusu kitaplar yazılsa gene de işin içinden çıkılamaz...

eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu olay, hayatını cehenneme çevirmesine izi verme, psikolojik yardım al tatlım

eşine sormak lazım bu soruyu.
aynı şeyi sen yapsaydın kocan bu olayı nasıl karşılardı acaba????
kendini aldatılmış olarak görürmüydü yoksa biz ayrıydık zaten mi derdi???

ve ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi bu konuyu durmadan gündeme getirirsen ağırlığını kaybeder ve eşinle yüzgöz olursun...

eğer evliliğini sürdürmek gibi bir niyetin varsa bu konuyu kapat ve üzerine beton dök.

bu yasadigimiz dönem bosanmak icindi canim.ben yurt disinda yasiyorum ailem türkiyede esimle cok büyük kavgalar sonucunda ayrildik ve ben türkiyeye geldim ondan resmen nefret etmistim artik yüzünü görmek istemedim.babamin evine gelince ben hemen bebegimi ve bundan sonraki hayatimi düsündüm bi yuva kurmam lazimdi bize hemen bunun cabasina giristim,okadar sinirliydimki cocugun yüzünü bile göremicek o adam diyodum.bana yaptiklarini hazmedemiyodum birazda intikam almak gibi de düsündüm benim sayemde 1 arabaya 1 eve sahipti onlari elinden cekip almak istiyodum hayati sönsün felan diyodum.dava acmadim o acsin diye bekledim mahkemede magdur kadini oynicaktim ki gercektende öleydi.hem evimden atildim hamile halimle hemde beni bosuyo gibilerinden bisey iste...yani böle bi hakkim varmi olabilirmi bilmiyorum ama hamilelik bi yandan sinir stress derken böle düsündüm seytanca dimi??kötükedihüso bu sebeble dava acmadim o da ben acim diye beklemis zaten beni ilk aradiginda hemen git davayi ac dedim.oda zaten beni aradiginda hersey icin pismandi ve ben seni bosamam dedi ben acarim ozaman dedigimde ac yinede bosanmam dedi.o kadar yalvardi yakardi ailesine rest cekti benim icin vs vs en sonunda ikna oldum tabii aylar sürdü..öle iste bayaa uzun oldu yaamirmirmirmir

aferin canım benim gurur yapıp dava açmamanı çok takdir ettim....
tabiki alacaksın herşeyi seni karnında bebeğinizle kapı önüne koyacak ne yapacaktın peki, çok ama çok iyi düşünmüşsün kaydirigubbakcemile5

zaten o zaman 3. bir kişiden sebep ayrılma noktasına gelmemişsiniz

laf aramızda iyi olmuş senin kıymetini anlamış,yerimseniben
sensiz hayatı güllük gülistanlık olacak sanıyordu aldı boyunun ölçüsünü oturdu aşağı...:roflol:

sen şimdi aklı başında hareket ederek yüzgöz olma benden sana taavsiye asla eskiyi deşme

evliliğinizi yıpratmaktan başka hiç bir işe yaramaz, ama ailesi konusun da konuş tekrardan size müdahele etme fırsatı verme

ilk önce eğer evliliğine devam etmek istiyorsan hakıkaten kurcalama.aklında bu olursa hersey sarpa sarar.hamıle eşine bu yapılır mı ya?sen onun bebeğini taşıyorsun.kocaman bir pessssss!!!!!!!
hemen bir sevgili mi yapmış buna da pesss,şok oldum,:1shok::1shok:
canım kısaca sen hiç kafanı kurcalama,barışmışsınız madem inini dibini düşünme.altadıldım mı aldatılmadım mı diye kafanı kurcalama.gözünü dört aç.
madem değerini anlamış adam gibi davranır inş.sakın yanlış anlama canım sadece şok oldum valla,sinirlendim.mutlu ol canım öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…