olay mahkemeye intikal etmemiş sanırım, davanız..
bu aşamada aslında aldatmış olunuyor..ama mahkemelik bir durum söz konusu olsa idi daha farklı bakılabilirdi..
tabii bu durumu içinize sindirmeniz elbette zor,ama aşılmaz bir durum da diil ,eger eşinizden ,evliliğinizden bu ayrılık dönemi sonrasında memnunsanız,olumlu bir tavır ,davranış içinde ise de,bunu zamana bırakın ,düşünmemeye çalışın..zaman bunun ilacı olabilir ancak..ama bu iz hep kalacak sizde..
bir yandan da şunu düşünün,başkasıyla 1 ay devam edebilmiş,şansını denemiş ama olmamış ve belkide sizin değerinizi anlayıp ,düşünüp ,hatalarının farkına varmış ve af dilemiş..herkes hata yapar... bunu telafi edebiliyor ise,hem kendinize hem eşinize ve evliliğinize zaman ve şans verin..belki de bu yaşadığı kısa ve olmaması gereken ilişki,ona ders vermiş ve hatalarını görebilmesine neden olmuş ta olabilir..
anladığım kadarıyla fiili olarak bitmesine rağmen duygusal olarak bitmemişti evliliğiniz...
peki bu ayrı yaşadığınız dönem boşanmak için değilmiydi? yoksa kendinizi dinleme dönemimiydi?
boşanmak içinse hayli süre geçmesine rağmen neden dava açmadın?
şimdi herşeyi boşver madem döndün fazla kurcalama çırpındıkça batarsın.
bebeğin hatırına geçmişe sünger çek ve bundan sonra dikkatli ol...
aldatıldın sayılır mı sayılmaz mı sayfalar dolusu kitaplar yazılsa gene de işin içinden çıkılamaz...
eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu olay, hayatını cehenneme çevirmesine izi verme, psikolojik yardım al tatlım
bu yasadigimiz dönem bosanmak icindi canim.ben yurt disinda yasiyorum ailem türkiyede esimle cok büyük kavgalar sonucunda ayrildik ve ben türkiyeye geldim ondan resmen nefret etmistim artik yüzünü görmek istemedim.babamin evine gelince ben hemen bebegimi ve bundan sonraki hayatimi düsündüm bi yuva kurmam lazimdi bize hemen bunun cabasina giristim,okadar sinirliydimki cocugun yüzünü bile göremicek o adam diyodum.bana yaptiklarini hazmedemiyodum birazda intikam almak gibi de düsündüm benim sayemde 1 arabaya 1 eve sahipti onlari elinden cekip almak istiyodum hayati sönsün felan diyodum.dava acmadim o acsin diye bekledim mahkemede magdur kadini oynicaktim ki gercektende öleydi.hem evimden atildim hamile halimle hemde beni bosuyo gibilerinden bisey iste...yani böle bi hakkim varmi olabilirmi bilmiyorum ama hamilelik bi yandan sinir stress derken böle düsündüm seytanca dimi??kötükedihüso bu sebeble dava acmadim o da ben acim diye beklemis zaten beni ilk aradiginda hemen git davayi ac dedim.oda zaten beni aradiginda hersey icin pismandi ve ben seni bosamam dedi ben acarim ozaman dedigimde ac yinede bosanmam dedi.o kadar yalvardi yakardi ailesine rest cekti benim icin vs vs en sonunda ikna oldum tabii aylar sürdü..öle iste bayaa uzun oldu yaamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?