• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri siluetteplus suan piyasanin en iyi gögüs büyütücü kremi?

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar, saatlerdir arastirma yapiyorum internette her türlü yöntem hakkinda.
Siluetteplus diye bir kreme rastladim. Anlatilisi cok güzel ve kullanicilarin yazdiklari eger dogruysa cok memnunlarmis. Doktordan onayli tek krem falan yaziyo. Altindada bir sürü doktorlarin resmi, ismi imzalari falan. Tamamen bitkisel ve hic bi yan etkisi yok yaziyor. Kremin yaninda bide cd veriyorlar gögüz masaj yöntemleri.
Bir yanim al dene diyor, bir yanimda bosver ne olur ne olmaz diyor.
Ya öyle konularda cok korkuyorum, ya meme kanseri oluram ilerde, ya ilerde bebek emzirirken bir sorun cikarsa, gibi gibi gibi...

Siz mesela krem yada hap kullanirken hic korkmuyormusunuz?
Lütfen bir cevap yazarsaniz cok sevinirim

Merhaba arkadaslar, saatlerdir arastirma yapiyorum internette her türlü yöntem hakkinda.
Siluetteplus diye bir kreme rastladim. Anlatilisi cok güzel ve kullanicilarin yazdiklari eger dogruysa cok memnunlarmis. Doktordan onayli tek krem falan yaziyo. Altindada bir sürü doktorlarin resmi, ismi imzalari falan. Tamamen bitkisel ve hic bi yan etkisi yok yaziyor. Kremin yaninda bide cd veriyorlar gögüz masaj yöntemleri.
Bir yanim al dene diyor, bir yanimda bosver ne olur ne olmaz diyor.
Ya öyle konularda cok korkuyorum, ya meme kanseri oluram ilerde, ya ilerde bebek emzirirken bir sorun cikarsa, gibi gibi gibi...

Siz mesela krem yada hap kullanirken hic korkmuyormusunuz?
Lütfen bir cevap yazarsaniz cok sevinirim

canım arama motorundan baktım ama ülkemizde satışı yok sanırım.hep yabancı siteler çıkıyo:bbo:

aklıma gelmıyo degıl hanı emzırırken bebege zararı olurmu dıye yada bı sorun cıkarmıkı dıye ama ıns bısey olmaz ya sonucda bıtkısel kullandıgım urunler hapı hıc denemedım yanıyerimseniben

Back
X