• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silüet tablom

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358

DSC05885.JPG

Oturma odam için hazırladığım bir tablo.
Tual üzerine keçe ve kurdeleler ile çalıştım.

DSC05878.JPG

DSC05880.JPG

DSC05881.JPG

Keçeden silüeti ve şapkayı kestim,sonra da yapıştırıp süsledim.
hepsi bu kadar..

DSC05882.JPG

DSC05883.JPG

DSC05887.JPG

Çerçevelendikten sonra duvarda yerini alacak...:82:

http://tiryakihobi.blogspot.com/2010/12/siluet-tablom.html

.

Son düzenleme:
ben bişe sormak istiyorum tiryaki hobiden de yaptıklarınızı takip ettim ve gerçekten aklımın ucuna gelmiycek şeyler yapmışsınız öncellikle emeğinize saygı duyduğumu belirtmek isterim.bu çalışmanız çok hoşuma gitti ve bende yapmayı denemek isterim o kadın silüeti nasıl çizdiniz merak ettim ayrıca şapkayıda

ben bişe sormak istiyorum tiryaki hobiden de yaptıklarınızı takip ettim ve gerçekten aklımın ucuna gelmiycek şeyler yapmışsınız öncellikle emeğinize saygı duyduğumu belirtmek isterim.bu çalışmanız çok hoşuma gitti ve bende yapmayı denemek isterim o kadın silüeti nasıl çizdiniz merak ettim ayrıca şapkayıda

çok tesekkür ederim öncelikle güzel sözlerine..

nasıl çizdiniz derken?
yani ben keçe ile yaptığım her çalışmada öncelikle beyaz kağıda kurşun kalemle çizip kalıp hazırlıyorum.
bunu da öyle yaptım..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yani kendiniz çizdiniz anladım ben çizemem ooff suya düştü :((

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yani kendiniz çizdiniz anladım ben çizemem ooff suya düştü :((

silüetin ve şapkanın ayrı ayrı kesilmiş halini verdim fotoğrafta.
onları bilgisayarınıza kaydedip istediğiniz byüklükte ayarlayıp cıktı alırsanız sizin de kalıplarınız olur.
çıktı alamıyorsanız bilgisayar üzerinden kpoya da edebilirsiniz :40:

Back
X