O obathinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 7 0 86 İçel Mersin 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #1 arkadaşlar ben saçımı kuaförde çilek kızılına boyatmıştım şimdi o rengi tekrar yakalamak istiyorum fakat silky saç boyasını bulamıyorm bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :) zemuszemus silky saç boyasını nerden satın alabilirm
arkadaşlar ben saçımı kuaförde çilek kızılına boyatmıştım şimdi o rengi tekrar yakalamak istiyorum fakat silky saç boyasını bulamıyorm bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :) zemuszemus silky saç boyasını nerden satın alabilirm
O obathinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 7 0 86 İçel Mersin 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #2 yaaa kmse yardım etmicek mii off
aysecolluoglu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 1.094 15 158 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #3 sılky bıtkısel boya ben bır kere kullanmsıtım kozmetıkcılerde bulunur eger yoksada ona es deger baska bıtkısel boyalar vardır sorarsın verırler ,
sılky bıtkısel boya ben bır kere kullanmsıtım kozmetıkcılerde bulunur eger yoksada ona es deger baska bıtkısel boyalar vardır sorarsın verırler ,
O obathinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 7 0 86 İçel Mersin 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #4 internet üzerinden alabileceğim bi yer yok mu?
aysecolluoglu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 1.094 15 158 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #5 donnamoda ,e-kuafor gibi siteler var bır bak ıstersen bende bakayım baska sıte bulursm soylerım
N nurakan Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 65 0 296 Bursa 26 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #6 kizlarrrrrrrrrrr bunun renk katalogu yokmu bulamadim netten yaaaaaaaaa
G gigii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 48 1 86 İzmir 28 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #7 7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi...
7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi...
B berrin_omu Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 18 0 16 Samsun 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #8 gigii .!.: 7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi... Genişletmek için tıkla... cnm yazalı baya olmuş ama umarım cevap yazabilrsin. Çok mu koyu çıkarıyo bu boya
gigii .!.: 7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi... Genişletmek için tıkla... cnm yazalı baya olmuş ama umarım cevap yazabilrsin. Çok mu koyu çıkarıyo bu boya
B berrin_omu Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 18 0 16 Samsun 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi obathinc #9 gigii .!.: 7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi... Genişletmek için tıkla... cnm çok mu koyu çıkarıyo bu boya ya
gigii .!.: 7.31 koyu kumlu sarı olarak aldığım boya zemin rengim bal köpüğü olmasına rağmen saçlarımı çikolata kahveye çevirdi... Genişletmek için tıkla... cnm çok mu koyu çıkarıyo bu boya ya