Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silky foot ayak soyucu çorap gibi ayaga geçirilip bekletiliyor.günler sonra ayak deri değiştiriyor.bebek gibi pespembe ayaklar ortaya çıkıyor.denemek lazım diye düsünüyorum.arkadaşım güzellik salonunda 150 tlye yaptırmış.59tlye satılıyor.
Buna benzer bir şeyi bir arkadaşımda gördüm ayakları resmen deri değiştiriyordu, sordum noldu böyle yamalı bohça gibi naptın diye O da gösterdi, honkongda kocası iş yapıyor ordan getirmiş, galoş gbi bir şey. Topuk ve ayakaltı derisi dahil ayağının her yerini soymuştu. Bir kaç gün sonra soyulma tamamen bitmiş ve koku terleme sıkıntım kalmadı dedi. Gerçi benim terleme sıkıntım yok ama soyulup tazelense güzel olur Bende istiyorum ama arkadaşımın kullandığı 3-5 usd birşey Burda feci kazıklanıyoruz hani