Evet çok şükür Allah başka dert vermesin cidden.Dedigim gibi uygulamaya devam et canim haftada 1 kere bak etkisini dahada yakim zamanda goreceksin mutlu olacaksin kil koklerini zayiflatiyor zamanladaaa azalacakkk hic cikmayacak diyemem cunku cikmasi lazim Allah bizi boyle yaratmis ter bezlerimizin calismasi icin bu sart canim olmamasida ciddi.bir sorun olarak dusun
Senin ürününü hangi kargo getirmişti ? benim ki ups de hiç kullanmadığım bir kargo nasıl acaba sorunsuz elime geçer mi şuan dağıtımdaymış inş bir sorun yaşamam ...Hayır cesaret edemedim ama ben bikini bölgesini 5.seviyede yaptım genitale yakın olan yerler tahriş oldu biraz o bölgeler çok hassas malum.
Benimki Süratla gelmişti. Dağıtımdaysa en geç akşama kadar gelir inşallah.Ups kargoyla da ürün almışlığım var sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.Senin ürününü hangi kargo getirmişti ? benim ki ups de hiç kullanmadığım bir kargo nasıl acaba sorunsuz elime geçer mi şuan dağıtımdaymış inş bir sorun yaşamam ...
Ben cevap vereyim bildiğim için. Ups çok iyi bir kargo şirketi. Ayrıca kargo takip numarasını kendi web sayfasına girince araç nerede adım adım takip edebileceğin navigasyon sistemleri var. Yani şimdi kargo takip numarasıyla kargon nerede görebilirsinSenin ürününü hangi kargo getirmişti ? benim ki ups de hiç kullanmadığım bir kargo nasıl acaba sorunsuz elime geçer mi şuan dağıtımdaymış inş bir sorun yaşamam ...
Evet ama kargoda sıkıntı olsa bile n11 siz onaylamadan paranızı mağazaya aktarmıyor iptal edip paranızı geri alabiliyorsunuz o açıdan çok güvenli bir alışveriş aslında.Teşekkürler sanırım farklı firmalardan ürünü aldığımız için kargo şirketi farklı olabilir teşekkürler benim hiç alışveriş yapmışlığım yok çünkü ondan sorayım dedim ...
Ben de takipteyim güzel haberlerini bekliyorum :)Ben n11 inceledim misal 3 gün içinde onaylanmadığı taktirde kendiliğinden onaylıyor site bakalım bugün gelmezse yarın öğlene kadar mühlet var olmadı iptal edeceğiz yanii az bir miktar değil icabında ama saat 4 civarı gelir gibime geliyor benimde bakalım beklemedeyim :))
Haftasonu olduğu için sanmıyorum bitmiş olabilir belki ya da sayfada güncelleme yapıyordur mağazakızlar merhaba, kaç gündür sizi takip ediyorum bende n11.com dan alıcaktım ama pazartesiyi beklemek zorundaydım şimdi baktım siteden ama 150.000 atışlık satışda değil gözüküyor haftasonu olduğu içinmi yoksa gerçekten bittiği içinmi yazmıştır
1 saniye senin için hemen araştırma yapıp dönücemkızlar merhaba, kaç gündür sizi takip ediyorum bende n11.com dan alıcaktım ama pazartesiyi beklemek zorundaydım şimdi baktım siteden ama 150.000 atışlık satışda değil gözüküyor haftasonu olduğu içinmi yoksa gerçekten bittiği içinmi yazmıştır
http://www.n11.com/silkn-glide-150000-isik-atimli-epilasyon-aleti-gl15pe1tu001-P35893822kızlar merhaba, kaç gündür sizi takip ediyorum bende n11.com dan alıcaktım ama pazartesiyi beklemek zorundaydım şimdi baktım siteden ama 150.000 atışlık satışda değil gözüküyor haftasonu olduğu içinmi yoksa gerçekten bittiği içinmi yazmıştır
çok fazla ilgi olduğu için tükeniyor ama mağaza tekrar getirtiyor sanırım çünkü geçende de tükenmişti tekrar satışa açtılar. N11de Cheaphouse isimli satıcıdan da alabilirsiniz şuan satışta 603,50tlkızlar merhaba, kaç gündür sizi takip ediyorum bende n11.com dan alıcaktım ama pazartesiyi beklemek zorundaydım şimdi baktım siteden ama 150.000 atışlık satışda değil gözüküyor haftasonu olduğu içinmi yoksa gerçekten bittiği içinmi yazmıştır
http://www.n11.com/silkn-glide-150000-isik-atimli-epilasyon-aleti-gl15pe1tu001-P35893822
Buldum hemen sipariş verebilirsin bence aynı ürünü dün sipariş verdim şuan dağıtımda görünüyor...
reklama giriyormuş yasakmış link vermek. evet aynen öyle ne silebiliyorsun ne düzenleyebiliyorsun mesajları çok kötü bişeyeeeee o nasıl şey öyle ben bilmiyorum bak ilk defada senden duydum neyse ki bu benim için bir ilk olduğundan bir daha tekrarlanmaz ama neden ki insanlar bir birine nasıl yardımcı olacak ki o zaman ? Yani anlamadım canım ben bu işi şuan... Birde bu sitede yapmış olduğun yorumlar senin ile beraber ömür boyu kalıyor sanırım
Benim aldığım ürünün linkini atmıştım size vede garanti belgesi var bunda da araştırma yaptım bende ama yinede size kalmış birşey her firma farklı farklı fiyat veriyor hem uygun hemde grantili olması taraftarıyız hepimiz inş p.tesiye kadar tükenmez hem benim aldığımdan uygununu bulursanız benimle paylaşmanızı isterimkızlar çok teşekkür ederim. tlskm yalnız o siteyi bende gördüm ama benim amacım ucuzageldiniz denilen yerden almaktıonlarda garanti belgesi olduğu söyleniyor hoş diğerlerinde varmıdır onu da bilmiyorum birde bugün alamıyorum kredi kartından dolayı en erken pazartesi alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?