• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti fiyat ve sonuçlar ?

tlskm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
265
74
73
Kızlar bu ürünü alacağım ve fiyat konusunda araştırma yapıyorum nihayetinde siteye güvende benim için önemli o kadar para verilemesi durumda nasıl bir durumla karşılaşacağım fikirlerinizi bekliyorum..Ve etkileri nelerdir kaçıncı seansta sonuçları görüyorsunuz memnun musunuz?

fiyat gerçekten çok uygun ben 500 tlye 50.000 atımlığı aldım, güle güle kullan. inşallah hepimiz sonuç alırız

Aynen inşAllah alırız bence böyle durumlarda kesinlikle araştırma yapmalıyı kızlar bakalım inş gelir yarın da yoksa bende felaket bir şekilde para bayılacaktımmm 150.000 TL yi 600 e aldımmm içime sindi fiyat olarak sevindim ama inş güzel sonuçlar alırım çünkü evde lazer keyfi mükemmel bişey ya tak fişe 2 atım yap çık dışarı yani...memnun kalıcaz kızlar merak etmeyin ama dediğim şekilde uygulama yapın..İlk olarak haftada 1 gün yapın 1 ay boyunca sonra 15 günde 1 e çıkarın sonrada ay da 1 kere yapın ve mükemmel sonuçları göreceksiniz ben bıyık ve çene bölgemde çok memnum çok az kaldılar ama sarardılar görünmüyorlar fazla dikkat çekmiyor yani.

Aynen inşAllah alırız bence böyle durumlarda kesinlikle araştırma yapmalıyı kızlar bakalım inş gelir yarın da yoksa bende felaket bir şekilde para bayılacaktımmm 150.000 TL yi 600 e aldımmm içime sindi fiyat olarak sevindim ama inş güzel sonuçlar alırım çünkü evde lazer keyfi mükemmel bişey ya tak fişe 2 atım yap çık dışarı yani...memnun kalıcaz kızlar merak etmeyin ama dediğim şekilde uygulama yapın..İlk olarak haftada 1 gün yapın 1 ay boyunca sonra 15 günde 1 e çıkarın sonrada ay da 1 kere yapın ve mükemmel sonuçları göreceksiniz ben bıyık ve çene bölgemde çok memnum çok az kaldılar ama sarardılar görünmüyorlar fazla dikkat çekmiyor yani.
aslında bu benim sözde araştırmış halim :)

Sanırım biraz daha arştırman gerekiyormuş ama bende bir zmaanlar hatta televizyonda yeni çıktığı zamanlar araştırmıştım fiyatlar ucuk bir şekildeydi..Şimdide kampanyalara düştü artık herkes tedarik edebilsin diye yoksa epilasyon güzellik merkezlerine para bayılmaya meraklı değiliz çünkü.. ;)) sende güle güle kullan canım

Kızlar şimdi bu ürünün sipairşini verdim gerçekten araştırmıştım teknosa da felan 50.000 liği 600 TL di.Felaket kazıklanacakmışım inşAllah güzel bir şekilde gelir şimdi bilgi geldi kargo firmasına verilmiş ürünüm inş yarın gelir.

Bende aynı siteden aldım çok memnunum hızlı kargo ve orjinal ürün tavsiye ederim.

Bende beklemedeyim muhtemelen yarin gelir diye tahmin ediyrum ama bakalim

tlskm tlskm ,
Bıyık bölgesine uygularken traşlıyor musunuz yoksa direk tüylerin üzerine mi? Traşlanmasa etkili olur mu acaba :/

Sakin ama sakin traslama heleki cildine asla jilet vurma ben zaten anlamamisimdir guzellik merkezlerindeki jilet uygulamasini misal benim cildim jilet vuruldugunda kotu bir sonuc alacagimi bildigim icin asla ama asla uygulatmamistim bundan 2 sen omce 5 kere gitmistim ama verdigim paraya yazik ki ne yazik yani bir etki gormemistim ...ilgi yok birse yok ama evde lazer ile 1 senedir ne cenemde nefe biyiklarimda kalmadi diyebilirim ....hic bir sekilde alma uzerine uugula isinlamayi yanik hibi tavuk tuysuler gibi koku oluyor ama olacak malum kokleri yakiyorsun birdahaki cikisini geciktirmesi icin bacaklarinda ve uygulamak istedigin hoc bir yere sakin jilet vurma arindiramazsin kendini cunku...

Kızlar şimdi bu ürünün sipairşini verdim gerçekten araştırmıştım teknosa da felan 50.000 liği 600 TL di.Felaket kazıklanacakmışım inşAllah güzel bir şekilde gelir şimdi bilgi geldi kargo firmasına verilmiş ürünüm inş yarın gelir.
Uygun fiyata almana çok sevindim yoksa diğer topicte de yazdığım gibi bizler ucuza alıp sen pahalıya alsaydın vicdanen rahatsızlık duyardım. Diğer topicte bazı şeyler kısıtlıydı ben de ucu açık herkesin istediğini yazabileceği sınırlama olmayan bir topic açtım. Cevap yazılır veya yazılmaz ama açmış oldum işte:KK66:
Bu arada nasıl olsa burada istediğimiz gibi fiyat yazabiliyoruz, ben de 50.000 atımlık aleti 390+9 taksitle aldım ama bu tabi ağabeyimin arkadaşı sattığı için böyle bunu da belirteyim:KK66: aslında fiyat yazmaktaki amacımız almak isteyenlerin kazıklanmadan uygun fiyata alabileceğini belirtmek. Neden herkesin az ödediği birşeye fazla para verelim ki?

Uygun fiyata almana çok sevindim yoksa diğer topicte de yazdığım gibi bizler ucuza alıp sen pahalıya alsaydın vicdanen rahatsızlık duyardım. Diğer topicte bazı şeyler kısıtlıydı ben de ucu açık herkesin istediğini yazabileceği sınırlama olmayan bir topic açtım. Cevap yazılır veya yazılmaz ama açmış oldum işte:KK66:
Bu arada nasıl olsa burada istediğimiz gibi fiyat yazabiliyoruz, ben de 50.000 atımlık aleti 390+9 taksitle aldım ama bu tabi ağabeyimin arkadaşı sattığı için böyle bunu da belirteyim:KK66: aslında fiyat yazmaktaki amacımız almak isteyenlerin kazıklanmadan uygun fiyata alabileceğini belirtmek. Neden herkesin az ödediği birşeye fazla para verelim ki?
Sana katılıyorum bende bu ürünü almak için araştırmalar yaptım ve o konu başlığı dediğin gibi geniş olduğu için bende her türlü fiyat ve alındığı sonuçlar altından herşey yazılabilir diye düşündüğüm için yazmıştım ama konu başlığını açan arkadaş rahatsız oldu bende ona nazaran kendim bir konu başlığı açtım ..Evet dediğin gibi bende aldım dün 150.000 atışlı 603 TL ye bakalım bugün kargo inş elime geçer ddiye düşünüyorum sorunsuz...

Arkadaşlar bugün ilk seanstan sonraki 7. Günüm ve tuttuğum tüyler elimde kalmaya başladıı :)) hemde siyah ve kalınlar

Arkadaşlar bugün ilk seanstan sonraki 7. Günüm ve tuttuğum tüyler elimde kalmaya başladıı :)) hemde siyah ve kalınlar
Dedigim gibi uygulamaya devam et canim haftada 1 kere bak etkisini dahada yakim zamanda goreceksin mutlu olacaksin kil koklerini zayiflatiyor zamanladaaa azalacakkk hic cikmayacak diyemem cunku cikmasi lazim Allah bizi boyle yaratmis ter bezlerimizin calismasi icin bu sart canim olmamasida ciddi.bir sorun olarak dusun ;)

Dedigim gibi uygulamaya devam et canim haftada 1 kere bak etkisini dahada yakim zamanda goreceksin mutlu olacaksin kil koklerini zayiflatiyor zamanladaaa azalacakkk hic cikmayacak diyemem cunku cikmasi lazim Allah bizi boyle yaratmis ter bezlerimizin calismasi icin bu sart canim olmamasida ciddi.bir sorun olarak dusun :KK66:
Herkes tüylerim bir daha çıkmasın diyor ben diğer topicte de yazmıştım. Hiç çıkmaması neredeyse imkansız doğamız gereği! Hep diyorum kökleri zayıflatacak diye ama işte genelde birşeyden çok şey beklememizin sonucu

Benden bundan bahsediyorum zaten kesin sonuç yoktur sadece elimizden gelen imkanlarla göze kötü gelen şeylerden uzak tutmak .Bu arada çok teşekkür ederim diğer konuda benimle ilgili yazmış olduğun şeylerden ...Genel bir başlık altında bir azar işitmediğimiz kalmıştı ..Amacının ne olduğunu bilmiyor vede konu başlığı acıyor fena bozuldum direk bende bir konu açtım vede çok genel istediğiniz herşeyi paylaşabilirsiniz kızlar rahatım yani ;)

Back