Ben de Silkn'in yeni modeli olan pembe renkli lazer epilasyon cihazını aldım kızlar ve ilk kullanımda görüşlerim çok olumlu oldu. Yurtdışı forumlarda da araştırdım ve dünyada FDA onaylı sadece 2 evde lazer cihazı markası var, bunlardan biri de bu cihaz öteki Türkiye'de satılmıyor zaten. Biraz da buna güvenerek aldım çünkü diğer Rio lazerlerin filan FDA onayı yok.
Ben tüm vücuda uygulamayı amaçlıyorum ama para durumlarıma göre tabii ilerleyen zamanda bu kararım değişebilir
Aklınıza gelen her bölgemi yaptım ve toplamda 1,5 kartuş bitti yaklaşık. Yani paraya vursak; komple bacaklar, kollar, kolaltı, karın, bikini ve çene-bıyık 150 tl.ye filan maloldu (cihaz hariç). İlk seansımı yapalı 15 gün oldu ve şimdiye dek hiç jilet vurmadığım yerlere jilet vurdum lazer için. Ona rağmen şu an kollarım ve karnım neredeyse pürüzsüz ki normal epilatörde bile daha çok çıkardı. Çıkan tüylerde miktar olarak azalma yok ama kıl çapları %70 filan inceldi. Hatta kardeşime gösterdim demin "kıllar çıkmamış ki" dedi
Halbuki 4 mm filan uzadılar ama o kadar ince ve solgun renkte çıktılar ki dikkatli bakmayınca görünmüyorlar. Bacaklarım da maşallah benzer. En az etkilenen ise benim en çok olur diye düşündüğüm bikini ve kkolaltı oldu. Demek ki buraların tüyleri daha dayanıklıymış
Şimdilik gelişmeler böyle, inşallah denedikçe yorumları paylaşacağım sizlerle...