Lazer Epilasyon Silk'n Fda Onaylı Hpl(home Pulse Lıght) kişisel lazer cihazı

arkadaslar işim yüzünden küçük bir şehirde yaşıyorum hani bırakın alternatifi lazere bile ulasmak zor bır ıkı yer var yapan ama tabii fahiş fiyatlarla.lütfen kullananlar bildiklerini yazsa :)) benim çok işime yarar,mesela ince tüylerde nasıl? kaç kartus bitiyor şöyle tüylerın % 70 ı falan gidene kadar? bır yıl sonra bir daha cıkıyor mu ? belki de tayinim çıkar ihtimaller artar,ama şimdilik biraz yardıma ihtiyacım var. :)

Ben de Silk'n'in Flash & Go cihazını aldım, umarım memnun kalırım.

thirteenrenia nasıl sonuçlar aldın?

önceden de bahsettiğim gibi, uzun vadede etkili sonuç veriyor. bu sene daha hiç kullanmadım. hem üşendim hem de araya yaz girdiğinden dolayı bırakmıştım. şimdi yeniden başlıycam.
şu an koltuk altımda 7-8 tane anca çıkıyor =)

Süpermiş, çok sevindim senin adına. Umarım ben de istediğim sonuçları alırım. Genital bölgede kullandın mı peki canım?
önceden de bahsettiğim gibi, uzun vadede etkili sonuç veriyor. bu sene daha hiç kullanmadım. hem üşendim hem de araya yaz girdiğinden dolayı bırakmıştım. şimdi yeniden başlıycam.
şu an koltuk altımda 7-8 tane anca çıkıyor =)

Süpermiş, çok sevindim senin adına. Umarım ben de istediğim sonuçları alırım. Genital bölgede kullandın mı peki canım?

o bölgede de kullandım ama çok istikrarlı kullanamadım. koltuk altı hiç acımazken özel bölge biraz acıtıyor. ama sonuç istiyorsak devam etmemiz gerekiyor malesef. gerçi çok da dayanılmayacak bir acı değil. o bölgede yüzde 15 anca dökülmüştür.

o bölgede de kullandım ama çok istikrarlı kullanamadım. koltuk altı hiç acımazken özel bölge biraz acıtıyor. ama sonuç istiyorsak devam etmemiz gerekiyor malesef. gerçi çok da dayanılmayacak bir acı değil. o bölgede yüzde 15 anca dökülmüştür.
Ben de bugün ikinci seansımı yaptım, dayanıyorum artık acıya. Yeter ki bitsinler istiyorum. İlk seansta bende de çok az dökülme oldu. Sanırım o bölge biraz inatçıymış. :(

Ben de Silkn'in yeni modeli olan pembe renkli lazer epilasyon cihazını aldım kızlar ve ilk kullanımda görüşlerim çok olumlu oldu. Yurtdışı forumlarda da araştırdım ve dünyada FDA onaylı sadece 2 evde lazer cihazı markası var, bunlardan biri de bu cihaz öteki Türkiye'de satılmıyor zaten. Biraz da buna güvenerek aldım çünkü diğer Rio lazerlerin filan FDA onayı yok.
Ben tüm vücuda uygulamayı amaçlıyorum ama para durumlarıma göre tabii ilerleyen zamanda bu kararım değişebilir:1: Aklınıza gelen her bölgemi yaptım ve toplamda 1,5 kartuş bitti yaklaşık. Yani paraya vursak; komple bacaklar, kollar, kolaltı, karın, bikini ve çene-bıyık 150 tl.ye filan maloldu (cihaz hariç). İlk seansımı yapalı 15 gün oldu ve şimdiye dek hiç jilet vurmadığım yerlere jilet vurdum lazer için. Ona rağmen şu an kollarım ve karnım neredeyse pürüzsüz ki normal epilatörde bile daha çok çıkardı. Çıkan tüylerde miktar olarak azalma yok ama kıl çapları %70 filan inceldi. Hatta kardeşime gösterdim demin "kıllar çıkmamış ki" dedi:52: Halbuki 4 mm filan uzadılar ama o kadar ince ve solgun renkte çıktılar ki dikkatli bakmayınca görünmüyorlar. Bacaklarım da maşallah benzer. En az etkilenen ise benim en çok olur diye düşündüğüm bikini ve kkolaltı oldu. Demek ki buraların tüyleri daha dayanıklıymış:37:
Şimdilik gelişmeler böyle, inşallah denedikçe yorumları paylaşacağım sizlerle...:kkk:

Bıyık ve çene bölgesinde cihazı kullanmış biri olarak aldığınız sonuçları paylaşabilir misiniz acaba?

Konuyu tekrar canlandırmak olacak ama bende bu makineden almayi düşünüyorum önceden alip kullanan arkadaşlar sonuçları yazabilir mi bu soruna etkili çözüm oluyor mu artilari ve eksileri neler satilan yerlerde genelde yorumlar iyi sonuçta satis yapacaklar ama gerçek kullanicilar bilgi verirse cok sevinirim

ben hepsiburada dan almıştım ancak orda satılmıyor artık, özellikle kol ve bacaklarda çok iyi sonuç aldım düzensiz kullanmama rağmen, bikini bölgesi ve koltuk altı biraz daha inatçı oluyor ama o bölgelerde de dökülme ve büyük oranda incelme var. hem de dışarıdaki yöntemlere göre çok daha ucuz. ben tavsiye ederim.

Elodea88 tesekkur ederim yorumun icin bisey daha sorabilir miyim yapmasi cok uzun sürüyor kartuş bi seferde bütün vücuda yapinca bitiyor gibi yorumlar okudum sizdede oyle oldu mu ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz tekrar tesekkur ederim

1 yıldan fazla oldu ben ürünü alalı. ben koltuk altı, bikini bölgesi, bütün bacak ve kolumda kullandığımda 1 kartuş yetiyor genelde. bütün kartuşlar aynı sayıda atış yapmıyor zaten, ortalama atış değerleri var. eskiden epilatör kullanıyordum dolayısıyla epilatörle yapılan işlemden daha kısa sürüyor ve acısız olduğu için çok daha iyi :)

Elodea88 tesekkur ederim yorumun icin bisey daha sorabilir miyim yapmasi cok uzun sürüyor kartuş bi seferde bütün vücuda yapinca bitiyor gibi yorumlar okudum sizdede oyle oldu mu ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz tekrar tesekkur ederim

alip uygulamaya basladinizmi? sonuclar nasil gidiyor?

Arkadaşlar merhaba
Ben bu kartuş olayini anlayamadim. 50.000 ve 150.000 atimlik hpl epilasyonlardan mi bahsediyoruz?
Ben onlarin iki yila kadar gittigini okunuştum hatta kkda da bi konu daha acilmis bu cihazlar hakkinda. Farkli makinelerden mi bahsediliyor acaba?
Nasil her seansda kartuş bitiyor anlayamadim ben de almayi düsunuyorum yardimci olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba
Ben bu kartuş olayini anlayamadim. 50.000 ve 150.000 atimlik hpl epilasyonlardan mi bahsediyoruz?
Ben onlarin iki yila kadar gittigini okunuştum hatta kkda da bi konu daha acilmis bu cihazlar hakkinda. Farkli makinelerden mi bahsediliyor acaba?
Nasil her seansda kartuş bitiyor anlayamadim ben de almayi düsunuyorum yardimci olur musunuz?

bizim bahsettiğimiz cihazlar silkn in ilk çıkardıkları, onlarda kartuş değişimi oluyordu ve yaklaşık 750 atış yapıyordu kartuşlar, yeni çıkanlarda kartuş değişimi diye bir şey yok.. hatta daha ekonomik yeni çıkanları o yüzden ben de elimdeki kartuşlar bitince yeni cihazlardan almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar şubat 2016 itibariyle silk'n 150.000 atımlık hpl cihazını gittigidiyor'dan aldım. Güncel fiyatı hakkında bilgi vermem gerekirse 499 TL ödedim, almak isteyenlere belki ipucu olur. Öncelikle bu konuda araştırma yapmış biri olarak söylüyorum ki Home Pulse Light (HPL) uzun vadede kalıcı bir epilasyon türü, yani Ipl gibi geçici bir yöntem değil. Bu epilasyon aleti Amerika'dan FDA onaylı, zaten güvenip almamdaki ana etken buydu. Kol altı ve bacaklarım için alexandrite lazere gidip çok iyi sonuçlar almıştım ancak özel bölgemi açmak istemediğim için yaptıramadım. Bu aleti özel bölgemdeki tüylerden kurtulmak ve bacaklarımda tek tük çıkan tüyler için çare olarak aldım. Alır almaz bikini bölgesine 5. Seviyede uyguladım, atış anında normal lazerlerde olduğu gibi biraz acı oluyor ancak rahatça dayanılabilir. Kullanmaya devam edeceğim merak eden olursa daha sonra sonuçları paylaşırım. Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar şubat 2016 itibariyle silk'n 150.000 atımlık hpl cihazını gittigidiyor'dan aldım. Güncel fiyatı hakkında bilgi vermem gerekirse 499 TL ödedim, almak isteyenlere belki ipucu olur. Öncelikle bu konuda araştırma yapmış biri olarak söylüyorum ki Home Pulse Light (HPL) uzun vadede kalıcı bir epilasyon türü, yani Ipl gibi geçici bir yöntem değil. Bu epilasyon aleti Amerika'dan FDA onaylı, zaten güvenip almamdaki ana etken buydu. Kol altı ve bacaklarım için alexandrite lazere gidip çok iyi sonuçlar almıştım ancak özel bölgemi açmak istemediğim için yaptıramadım. Bu aleti özel bölgemdeki tüylerden kurtulmak ve bacaklarımda tek tük çıkan tüyler için çare olarak aldım. Alır almaz bikini bölgesine 5. Seviyede uyguladım, atış anında normal lazerlerde olduğu gibi biraz acı oluyor ancak rahatça dayanılabilir. Kullanmaya devam edeceğim merak eden olursa daha sonra sonuçları paylaşırım. Sağlıcakla kalın.
Ozel bolgende sadece bikini cizgisine uygulaniyor. Ben direkt musteri temsilcisiyle gorustum asla kullanma cizgi disinda. Ayrica ocak 2015 de almistim yaz aylari diainda duzenli olarak kullandim bikini cizgisi ve koltukaltinda bir tuy de bile fayda etmedi. Jollar ve bacaklarda ise %30-%40 azaldi. İsin kotu yani uygulamadan once jiletle aldigim icin geri kalan %60 lik kisim kalinlasti. İade etmek istedim dogru duzgun muhattap da olmadilar.

Hmm ben iç kısma da uygulama yapmıştım bunu bilmeyerek, yaptıktan sonra tüyler zayıfladılar iç çamaşırımda bir iki tane görüyordum tuvalete girdiğimde. Sanırım tüylerim siyah olduğu için. Geri kalan tüyler uzamaya devam ettiler, sabırla devam edeceğim bakalım sonuç alabilecek miyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim eku

Ozel bolgende sadece bikini cizgisine uygulaniyor. Ben direkt musteri temsilcisiyle gorustum asla kullanma cizgi disinda. Ayrica ocak 2015 de almistim yaz aylari diainda duzenli olarak kullandim bikini cizgisi ve koltukaltinda bir tuy de bile fayda etmedi. Jollar ve bacaklarda ise %30-%40 azaldi. İsin kotu yani uygulamadan once jiletle aldigim icin geri kalan %60 lik kisim kalinlasti. İade etmek istedim dogru duzgun muhattap da olmadilar.

Hmm ben iç kısma da uygulama yapmıştım bunu bilmeyerek, yaptıktan sonra tüyler zayıfladılar iç çamaşırımda bir iki tane görüyordum tuvalete girdiğimde. Sanırım tüylerim siyah olduğu için. Geri kalan tüyler uzamaya devam ettiler, sabırla devam edeceğim bakalım sonuç alabilecek miyim. Bilgilendirme için teşekkür ederim eku

koltuk altı ve bikini bölgesine uyguluyorum 5.seviyede 8.seansı yaptım vaad ettikleri gibi %80 varan azalma olmadı açıkcası. koltuk altı %60 bıkını bolgesı %30-40 dıyebılırım. yalnız tuylerın yapısı gozle gorulur degıstı ınce ve uzun surede cıkıyorlar. ısrarla bıtene kadar devam edıcem bakalım :D

Back