• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinmeyen microblading

Belinayyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
19
1
1
29
Kızlar merhaba 3 yıl önce yaptırdığım microblading hala çıkmadı 3 defa sözde sildirdim ama derim kırmızı kaldı nasıl kurtulabilirim bilen var mi
IMG_20250216_155601.jpg

Kızlar merhaba 3 yıl önce yaptırdığım microblading hala çıkmadı 3 defa sözde sildirdim ama derim kırmızı kaldı nasıl kurtulabilirim bilen var miEki Görüntüle 3545308
Malesef çok zor annemde sildirdi böyle kırmızı kaldı 3 sene oldu hala böyle duruyor cilt doktoruna sorun yada işini iyi bilen bir kozmetikcilere danışın biz bi çözüm bulamadık annemin kullanmadığı krem doğal yöntem kalmadı.. kaşlarınızın formu ve sıklığı güzel duruyor aslında niye sildirdiniz yada yaptırdınız ki 😔

Malesef çok zor annemde sildirdi böyle kırmızı kaldı 3 sene oldu hala böyle duruyor cilt doktoruna sorun yada işini iyi bilen bir kozmetikcilere danışın biz bi çözüm bulamadık annemin kullanmadığı krem doğal yöntem kalmadı.. kaşlarınızın formu ve sıklığı güzel duruyor aslında niye sildirdiniz yada yaptırdınız ki 😔
Ya çok üzüldüm 😔 tamamında yok aslında kas başlangıç kısmına yaptırmıştım eşit dursun diye ama çok uzun olmuştu sildirmek isteyince de böyle oldu

Ya çok üzüldüm 😔 tamamında yok aslında kas başlangıç kısmına yaptırmıştım eşit dursun diye ama çok uzun olmuştu sildirmek isteyince de böyle oldu
Cilt bakımlarla belki minimumlara düşürebilirsin dene bakalım araştır her cilt bir değil ama bu kzarıklıklar kötü ya bende yaptırdım yeşilimsi oldu grimsi tona döndü zamanla şimdi çok hafif çizgiler var sadece microblading ve sildirme işlemi iyi bi yer şart

Back