• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinen video

hanzadehatun

Gülümse :)
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
377
211
18
28
Kızlar doğumda çekilen videom yanlışlıkla izlemeden silindi çok üzüldüm. 1 sene oldu geri gelmesini çok istiyorum ama hiç bişey de bilmiyorum. Sizin bildiğiniz bi yöntem bişey varmı.

Nereden silindi pc,tel ? Silinen bazı şeyleri geri getirme programları var. Bende usb de sildiğim bir fotoyu geri getirmeye çalışmıştım. Google dan bakın birkaçını indirip deneyin şansınızı.

Resimler geliyor Ama video yok. Telefondan silindi. Kimler anlar bundan kimseye de göstermek istemiyorum sonuçta doğum. Normal doğum. Çık üzgünüm

Gerçekten kötü olmuş. Normal doğum olduğu için telefoncuya da götüremezsiniz. Araştırdığım kadarıyla eğer video silindikten sonra tekrar video çekerseniz geri gelmezmiş silinen video. Heralde bundan dolayı gelmiyor.

Resimler geliyor Ama video yok. Telefondan silindi. Kimler anlar bundan kimseye de göstermek istemiyorum sonuçta doğum. Normal doğum. Çık üzgünüm
Android mi android data recovery internete yazarsanız inceleyin veri kurtarma .video reeim vs.birde recover my files vardı ikisini araştırın.

Kızlar doğumda çekilen videom yanlışlıkla izlemeden silindi çok üzüldüm. 1 sene oldu geri gelmesini çok istiyorum ama hiç bişey de bilmiyorum. Sizin bildiğiniz bi yöntem bişey varmı.
iPhone kullanıyorsanız gelir

Back
X