Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğumda çekilen videom yanlışlıkla izlemeden silindi çok üzüldüm. 1 sene oldu geri gelmesini çok istiyorum ama hiç bişey de bilmiyorum. Sizin bildiğiniz bi yöntem bişey varmı.
Nereden silindi pc,tel ? Silinen bazı şeyleri geri getirme programları var. Bende usb de sildiğim bir fotoyu geri getirmeye çalışmıştım. Google dan bakın birkaçını indirip deneyin şansınızı.
Gerçekten kötü olmuş. Normal doğum olduğu için telefoncuya da götüremezsiniz. Araştırdığım kadarıyla eğer video silindikten sonra tekrar video çekerseniz geri gelmezmiş silinen video. Heralde bundan dolayı gelmiyor.
Kızlar doğumda çekilen videom yanlışlıkla izlemeden silindi çok üzüldüm. 1 sene oldu geri gelmesini çok istiyorum ama hiç bişey de bilmiyorum. Sizin bildiğiniz bi yöntem bişey varmı.