• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silinen mesajı geri yükleme

organikmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
297
65
48
34
iphone kullananlar bi bakabilir mi whatsapp sildim tekrar yükledim mesajlar geri gelmedi yedekleme de açıktı icloud hesabında yedekleme de açık diyor o hesaba nasıl gitcem tekrar sıfırlamamalı yapmam lazım

whatsapp tekrar kurulurken size sormuş olması lazım geri yedeklemeyi. oradan seçtiniz mi?

cihaz ios8'den düşük sürümdeyse hiçbir şekilde geri gelmez ayrıca.

yok sormadısişdimyüklendi hemen ama geri gelmedi yeni dürüm de kullanıyorum icould da yedekleme diyor ama

Eklentiler

• IMG_2806.PNG
    IMG_2806.PNG
    119,5 KB · Görüntüleme: 108
ayarlar>icloud>icloud drive açık olduğundan emin olun tekrar whatsappı silip yükleyin büyük ihtimalle size sohbet yedeğini sordu ama gözünüzden kaçtı. bu sefer geri yükleyi seçin.

eğer sormuyorsa sohbet yedeği yoktur,bunun sebebi de yedeklemenin size bağlı olmayan sebeplerle durdurulmuş olması. yani telefon sıfırlanmadan önce hafızası çok doluysa filan yedeklemeyi durduruyor.

şuan yedeklemem açık mı böyleydi hep ama gelmedi geri

açık şuan evet. ama ben sizin en başından itibaren whatsapp yedeklemesi yaptığınızı varsayarak konuşuyorum. yani telefonu sıfırlamadan önce whatsapp ayarlarınızdan yedeklemeyi seçmiş olmanız gerekirdi. o açık olmadığı sürece icloud açık olsa bile yedeklemez. telefon numaranızın da değişmemiş olması lazım.

Back