Teşekkür ederim. Çok kararsızım çünkü. Birilerinin fikri belki beni bir noktadan yakalar ve bu kararsızlıktan kurtulurum diye ümit ediyorumMeme gibi yumuşak olmuyor.ama sahte bi hisde bırakmıyor.bence eşinize kulak verin çok haklı
Yaptirmadan önce gogus implant hastalığını araştırmanızı tavsiye ederim.Teşekkür ederim. Çok kararsızım çünkü. Birilerinin fikri belki beni bir noktadan yakalar ve bu kararsızlıktan kurtulurum diye ümit ediyorum
Çok teşekkür ederim. Siz ne kadar oldu yaptıralı. Hangi silikon kondu acabaDışarıdan anlaşılmıyor, görüntü olarak doğal memeden bin kat daha güzel duruyor. Meme dokunuz varmış zaten. Protezi hissetmez. Sahte durmaz. Ama doğal meme gibi de değil, daha sert ve tok bir yapıda. Ama bu sertlik konusu sizi aldatmasın. Oynamıyor sallanmıyor değil. Ben yaptırdım. Çok doğal oldu. Çok memnunum. Eşiniz de mutlu olacaktır
Mutlaka araştıracağımYaptirmadan önce gogus implant hastalığını araştırmanızı tavsiye ederim.
Mentor 350 hp profil konuldu. 3.aya giriyorum. 1,5 ayda şekli oturdu ve yumuşadıÇok teşekkür ederim. Siz ne kadar oldu yaptıralı. Hangi silikon kondu acaba
merhaba ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.Hissiyat olarak bir sorun yok ekstra bir ağırlık hissetmiyorum kendi mememmiş gibi ama yumuşaklık olarak asla gerçek bir meme kadar olmaz. Benim hala taş gibi
51. Günüm bugünmerhaba ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.
Heralde daha yumuşayacktır forumdan okuduğum kadarıyla. Genel anlamda memnınsunz değil mi. Ben konuyu açarken 80 B ölçüsündeyim yazmışım fakat tüm sayfalarda hesapladım 80 A çıkıyor51. Günüm bugün