Silikonun kıvamı, hissiyatı nasıl? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Tubyte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
30
12
Arkadaşlar merhaba. Ben evli ve 2 çocuk annesiyim. Doğumdan sonra 9 ay emzirebildim. Eskdien de göğüslerim büyük değildi. Hep üstü boş ve kemiklerim belli olurdu. Şimdi bir de üstüne sarktı ve çatlaklardan dolayı iyice formsuz. 80 A, üst kısımlar boş, alt pek ele gelmiyor. Şöyle dolu dolu bir 80 C olasım var.üst kısımlar da dolsun. ALtlar büyüsün. Kütük gibi dolgulu sütyenlerimden kurtulayım. Ama eşim taraftar değil. Gerek yok diyor. Silikon dokununca çok sahte hissetirir düşüncesinde. Böyle en yumuşağından silikon hangiisi? O kıvamda yaptırsam hissedilir mi yine de. Siz dokunduğınuz zaman çok yapay bie his veriyor mu. Bu göğüs yapısında yuvarlak mı damla mı fikriniz nedir?

Son düzenleme:
Meme gibi yumuşak olmuyor.ama sahte bi hisde bırakmıyor.bence eşinize kulak verin çok haklı

Meme gibi yumuşak olmuyor.ama sahte bi hisde bırakmıyor.bence eşinize kulak verin çok haklı
Teşekkür ederim. Çok kararsızım çünkü. Birilerinin fikri belki beni bir noktadan yakalar ve bu kararsızlıktan kurtulurum diye ümit ediyorum

Dışarıdan anlaşılmıyor, görüntü olarak doğal memeden bin kat daha güzel duruyor. Meme dokunuz varmış zaten. Protezi hissetmez. Sahte durmaz. Ama doğal meme gibi de değil, daha sert ve tok bir yapıda. Ama bu sertlik konusu sizi aldatmasın. Oynamıyor sallanmıyor değil. Ben yaptırdım. Çok doğal oldu. Çok memnunum. Eşiniz de mutlu olacaktır

Teşekkür ederim. Çok kararsızım çünkü. Birilerinin fikri belki beni bir noktadan yakalar ve bu kararsızlıktan kurtulurum diye ümit ediyorum
Yaptirmadan önce gogus implant hastalığını araştırmanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim. Siz ne kadar oldu yaptıralı. Hangi silikon kondu acaba

Hissiyat olarak bir sorun yok ekstra bir ağırlık hissetmiyorum kendi mememmiş gibi ama yumuşaklık olarak asla gerçek bir meme kadar olmaz. Benim hala taş gibi

51. Günüm bugün
Heralde daha yumuşayacktır forumdan okuduğum kadarıyla. Genel anlamda memnınsunz değil mi. Ben konuyu açarken 80 B ölçüsündeyim yazmışım fakat tüm sayfalarda hesapladım 80 A çıkıyor Ben de göğsüm nasıl B olabilr diye şaşırıyordum. Düzenledim tekrar konuyu. Şu ara rüyamda bile dolgun göğüslüymüşüm gibi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…