• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonlu kilot

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
silikonlu kilot satılıyormuş arkadaşlar göreniniz duyanınız varmı

silikonlu derken,yeni incinin popo kaldıran külodu var :uhm: pınar tekstile bak canım...orda vardı

Silikonlu külot mu bilmiyorumkismile
ilk defa duyuyorum canım baktım da şimdi popo büyüsün diye mi oluyo bu

bende var almıştım arada 1 giyerim yeni inci markası kaydirigubbakcemile3

arkadaşım bu popo kaldıran çorap gibi bir kilot de ğil bu takviyeli sütyenler var ya dolgulu aynı şekilde dolgulu kilot kalçanın olduğu kısma sütyenlerdeki gibi dolgu maddesi koyuyorlarmış.yeğenim istanbulda bir iç çamaşırı mağ görmüş ama şimdi yerini hatırlamıyor.kalçası küçük olanlar için.

evet canım ben görmüştüm almaya heveslendim hatta külotün içinde ten rengi böyle yumuşk silikon var:).yeniincide gördüm fiyatıda 40 50 civarıydı yanlış hatırlamıyosam

enteresan valla artık her ihtiyaca uygun ürün var süper hakkaten :)

çok şükür popom gusel rıo karnavalındaki kısların kı gıbı ayol sporla oldu valla benımkı ama spor yapmadan önce duysaydım alırdım fekat şimdi ihtıyacım kalmadııı oleyyyy darısı sızlere bayenlerrr yeehuuuuuu

ee oturunca basılmıyormu yamulmaz mı ayy korkarım ben öyle şeyden hahaha yamuk kıçlı diycekler sonra tövbee tövbee
zaten kocaman bir kalçam var isteyene bedava verebilirimmm

kızlar bende almıştım ama tavsiye etmem ben kullanamadım bi kere bile ben kalça sanıyorudum o popo içinmiş zaten benimkisi dışarıda onuda giyince seda sayan gibi oluyorum ihtiyacı olan varsa gönderebilirm ?

ilk defa duydum yok artık yanidelikafadulden

çok şükür popom gusel rıo karnavalındaki kısların kı gıbı ayol sporla oldu valla benımkı ama spor yapmadan önce duysaydım alırdım fekat şimdi ihtıyacım kalmadııı oleyyyy darısı sızlere bayenlerrr yeehuuuuuu
Burda çok önemli biş dedin bak :D nasıl yaptın nasıl oldu spordan önce kalçan nasıl nekadr uğraştında yaptın anlt kıs herşeyi :D :D

Back
X