Silikonlu göğüslerden memnun olan eşler varmı :)

esila00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
15
0
eşinin silikonlu göğüslerinden memnun olan eşlerin yorumlarını duyalımmı :):dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

valla bunu ben de çok merak ettim benim de göğüsüm yok denecek kadar az. erkek arkadaşım çok sevdiğini ve sorun olmadığını söylese de HER ERKEK BÜYÜK GÖĞÜS SEVER!!!
ben de büyütmek istiyorum vallahi ama daha erken benim için :KK70:

nie erken yaş ilerledikçede büyümüyoki bu meretler merak etme gelişimini tamamladıysan memişlerde tamamlamıştır yani küçükse üzgünüm hep öle kalıcaklar benimki gibi mafoldumben :KK70:

bu benim de çok merak ettiğim bir konu. silikon kullanan bayanlar eşlerinin sevgillilerinin yorumlarından azıcık bahseder misiniiizzz :uhm:

benım eşım cok memnun,nedenSe erkeKlerın cogu buyuk goguslerden hoşlanıyor,ama bende erkek olsam bende oyle olurdum sanırım:)

ya ben daha 18im de o yüzden en azından bi 25e kadar filan idare ederim böyle :KK70: aileye karşı filan bu yaşta göğüslerimi büyütcem desem bilmiyorum neler olur :p
yoksa büyümiycekler tabiki. :KK70:
erkeklerin büyük göğüslerden hoşlanması çok normal benim göğüslerim büyük olsaydı kendimden tahrik bile olabilirdim :KK70:

selam herkese benimde gögüslerimle başım dertte nette nasıl bütütecegimi araştırırken bu forma rastladım akıl akıldan üstündür derler danışmakta fayda var ben estetige karşıyım yani 3 çocugum var minyon tipliyim zaten kimse inanmıyor 3 çocuk dogurduguma fizigim güzel biraz belde var onuda ektra jel ile hal ediyorum gögüsleri ne yaparım bilmiyorum hap denicem ama deniyen varmı fayda oluyomu eczacı bi hap önerdi ama kararsızım 170 tl vermek deil fayda görememek korkutuyor yardım:KK43:

bnce sakın hap falan deneme ben denedim ama inan zerre kadar etkisi olmadı..hem hap hem krem neler denedim ama yok yokk yokk tek care silikon..bende yaptrcam ama daha dr bulamadım..yani bosuna hapmış kremmiş paranızı cöpe atmayın...ben attım bari sizinki kalsın cebinizde=) yaaa bu extra jel cidden işe yarıyo mu bnmde bel bölgemde fazlalıgım war da onu eritmek istiorumm

kızlar bişey sorucam size
ben şimdi 2 hafta sonra ameliyat olmayı planlıyodum, elimde olmayan nedenlerden ötürü bi hafta gecikecek, ben de vazgeceyim dedim, bizim ki bişey demiyor ama olma da demiyor, ne yapsam şimdi, olmamı istemiyodu başta gecen gun olcam diyince cok da şeyse ol filan diyor, ama net bi cümle demiyor ya, ne yapmalıyım karar veremedim

önemli olan karşı tarafın ne düşündüğü değilmiş,önemli olan insanın sağlıklı olması ve kendini iyi hissetmesiymiş,bu ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım,
siz o kadar stresi ,sıkıntıyı, acıyı,ağrıyı,zahmeti,uykusuz geceleri çekeceksiniz,üzerine maddi açıdan ödediğiniz meblağı da ekleyelim ,tüm bunlara karşılık partneriniz bi de laf söyleyecek,hakkı olmadığını düşünüyorum ben,olumsuz bir şey söylerse de tınlamayın bile,silikon taktırmasaydınız bu kez de küçük diye hayıflanacaktı,gözü dışarda olacaktı belki de

ben de uzun süredir netten araştırıyorum.krem bi işe yaramıyormuş ve ayrıca kullanılan hapların kanser riskini artırdığını duydum.maalesef protezden başka çare yok.benim bunu yaptırmak istememin en büyük nedeni de düğünümde daha çekici olmakdelikafadulden

ben iki sene kadar önce ameliyat (kas altına meme altından kondu) oldum.şu an yeni başlayan bir ilişkim var ve kendisine bunu nasıl nezamn ve ne şekilde açıklayacağımı bilmiyorum ve tepkisinden de çok korkuyorum.oldukça doğallar ama tecrübeli bir erkek de kök kısmından anlar gibi geliyor bana.çünkü ben de ellediğimde hissdeiyorum dip kısmında geliyor protez elime.daha doğrusu oynuyor elimin altında.

ben iki sene kadar önce ameliyat (kas altına meme altından kondu) oldum.şu an yeni başlayan bir ilişkim var ve kendisine bunu nasıl nezamn ve ne şekilde açıklayacağımı bilmiyorum ve tepkisinden de çok korkuyorum.oldukça doğallar ama tecrübeli bir erkek de kök kısmından anlar gibi geliyor bana.çünkü ben de ellediğimde hissdeiyorum dip kısmında geliyor protez elime.daha doğrusu oynuyor elimin altında.

Canım sonuçta olmamasındansa bu şekilde olması çok daha iyi..Sende erkek arkadaşına direk açıklayabilirsin.Benim psikolojim bozulmuştu çünkü yoktu göğüslerim,ve kendimi mutlu etmek adına yaptırdım diye...Çünkü bende durum buydu önce kendi psikolojim için yaptırdım.ne giysem yakışmıyordu dümdüz tahta bir göğüsle ne kadar mutlu olabilirdim ki..Hem ayrıca emin ol erkeklerin bence çoğu silikon ameliyatına sıcak bakıyor hatta hoşlarına gidiyor..sevgiler..

Canım sonuçta olmamasındansa bu şekilde olması çok daha iyi..Sende erkek arkadaşına direk açıklayabilirsin.Benim psikolojim bozulmuştu çünkü yoktu göğüslerim,ve kendimi mutlu etmek adına yaptırdım diye...Çünkü bende durum buydu önce kendi psikolojim için yaptırdım.ne giysem yakışmıyordu dümdüz tahta bir göğüsle ne kadar mutlu olabilirdim ki..Hem ayrıca emin ol erkeklerin bence çoğu silikon ameliyatına sıcak bakıyor hatta hoşlarına gidiyor..sevgiler..
çok teşekkür ettim:) bir nebze de olsa rahatladım.peki senin yaptırdıktan sonra bir ilişkin oldu mu?

çok teşekkür ettim:) bir nebze de olsa rahatladım.peki senin yaptırdıktan sonra bir ilişkin oldu mu?

Canım benim 2 senedir bi ilşkim var.Ve en çok erkek arkadaşım destek oldu bu konuda inan.:)))Şimdi deli gibi seviniyor.Çünkü oda bıkmıştı benim bu konuda ki psikolojik huzursuzluğumdan.Sonuçta ben de kalkıp 100 beden yaptırmadım.Vücut ölçüme en uygun olanı koydu doktorum.280 cc.Yani beden 80 oldu.vereliniortak

Canım benim 2 senedir bi ilşkim var.Ve en çok erkek arkadaşım destek oldu bu konuda inan.:)))Şimdi deli gibi seviniyor.Çünkü oda bıkmıştı benim bu konuda ki psikolojik huzursuzluğumdan.Sonuçta ben de kalkıp 100 beden yaptırmadım.Vücut ölçüme en uygun olanı koydu doktorum.280 cc.Yani beden 80 oldu.vereliniortak

ayy ne guzell yaa.. benimde göğüslerim çok küçük 75 bile yok yani o kadar ve ben evliyim eşim şikayet etmesede ben cok rahatsızım bu durumdan.. evlenince büyür diye kandırıldım ama nafilee bıraz dogum kontrol hapının etkısıyle şiştiler o kadar..Ara sıra sılıkon olayından bahsedıyorum ama esımin hiç gönlü olmuyor:KK43: Bakalım ilerde yaptırabılırım inş.

merhaba serapcım,

benim en çok aklıma takılan ve derinden derinden düşünmekten kendimi alamadıgğım bir konu bu. Silikon taktıralı neredeyse 6 ay oldu, ancak erkek arkadaşım bilmiyor. Söylersem sanki, doğal olmaması hoşuna gitmeyecek ya da göğüslerime her baktığında aklına silikonlu olduğu gelecek normal meme gibi görmeyecek gibi geliyor. Bu konuda ne yapıcam bilmiyorum.
Söylememeyi düşünüyorum. Bu seferde evlendiğimizde yumuşaklık, sertlik ya da silikonun elle kavrandığında hissedilmesi gibi bir durumda anlar mı anlamaz mı diye kaygılıyım... Senin sevgilin eğer dokunduysa silikonu anlıyor mu, rahatsız mı ya da memnun mu?
inşallah canım silikonlu olması onun için farketmez... anlamaz da...

Paylaşmın için şimdiden teşekkürler.

merhaba serapcım,

benim en çok aklıma takılan ve derinden derinden düşünmekten kendimi alamadıgğım bir konu bu. Silikon taktıralı neredeyse 6 ay oldu, ancak erkek arkadaşım bilmiyor. Söylersem sanki, doğal olmaması hoşuna gitmeyecek ya da göğüslerime her baktığında aklına silikonlu olduğu gelecek normal meme gibi görmeyecek gibi geliyor. Bu konuda ne yapıcam bilmiyorum.
Söylememeyi düşünüyorum. Bu seferde evlendiğimizde yumuşaklık, sertlik ya da silikonun elle kavrandığında hissedilmesi gibi bir durumda anlar mı anlamaz mı diye kaygılıyım... Senin sevgilin eğer dokunduysa silikonu anlıyor mu, rahatsız mı ya da memnun mu?
inşallah canım silikonlu olması onun için farketmez... anlamaz da...

Paylaşmın için şimdiden teşekkürler.

Rica Ederim Canım...Bak şimdi bir kere düşün olmasaydı yani ameliyat olup büyütmeseydin bu seferde küçükler diye dokundurmak değil karşısına çıkmayı istemicektin.Sürekli bunun kaygısını taşıyacaktın,Görürse bu kadar küçük ya beğenmesse aman saklıyayım gibi bir sürü sorun yaşıcaktın kendi içinde.Çünkü bu ameliyatı biz önce kendi ruhumuzu mutlu etmek adına yaptırdık.Eminim sende öylesin.Sonuçta kabul etmeliyiz ki biz kadınların gerçekten kadın olduğumuzu en fazla hissettiğimiz bir uzuv göğüsler..Onların olmaması gerçekten büyük bir kayıp gibi geliyor bize.Psikolojik olarak göğüsü olan bayanlardan eksikli gibi hissediyorsun.Belli bi zaman sonra bu iyice saplantı haline geliyor ve sosyal hayatta havuz deniz yada dekolte giymen gerektiği zamanlarda kendini çok kötü hissediyorsun.Ve günümüzde herşeyin çaresi olduğuna göre bununda tek çaresi protez...Ve erkek arkadaşın anladığı anda söylemen
gereken tek şey ben bu konuda çok mutsuzdum ve bu ameliyatı günümüzde bu sorunu yaşayan herkes yaptırıyor artık.Yaptırdım kendime olan güvenim arttı....Sevgilime benimkiler henüz çok sert olduğu için dokundurmuyorum,ameliyatı yeni oldum çünkü.Ama Doktorumun söylediğine göre zaten 6 ay 1 yıl içinde iyice doğal yumuşaklıklarına ulaşıcaklar.Ama görünüm olarak çok hoşuna gittiğini söyleyebilirim.Zaten en büyük desteğide o verdi.Ne kadar sinirlerimin bu konuda bozuk olduğunu biliyordu çünkü....Canını sıkma sevgilerr....a.s.:nazar:

Son düzenleme:
Rica Ederim Canım...Bak şimdi bir kere düşün olmasaydı yani ameliyat olup büyütmeseydin bu seferde küçükler diye dokundurmak değil karşısına çıkmayı istemicektin.Sürekli bunun kaygısını taşıyacaktın,Görürse bu kadar küçük ya beğenmesse aman saklıyayım gibi bir sürü sorun yaşıcaktın kendi içinde.Çünkü bu ameliyatı biz önce kendi ruhumuzu mutlu etmek adına yaptırdık.Eminim sende öylesin.Sonuçta kabul etmeliyiz ki biz kadınların gerçekten kadın olduğumuzu en fazla hissettiğimiz bir uzuv göğüsler..Onların olmaması gerçekten büyük bir kayıp gibi geliyor bize.Psikolojik olarak göğüsü olan bayanlardan eksikli gibi hissediyorsun.Belli bi zaman sonra bu iyice saplantı haline geliyor ve sosyal hayatta havuz deniz yada dekolte giymen gerektiği zamanlarda kendini çok kötü hissediyorsun.Ve günümüzde herşeyin çaresi olduğuna göre bununda tek çaresi protez...Ve erkek arkadaşın anladığı anda söylemen
gereken tek şey ben bu konuda çok mutsuzdum ve bu ameliyatı günümüzde bu sorunu yaşayan herkes yaptırıyor artık.Yaptırdım kendime olan güvenim arttı....Sevgilime benimkiler henüz çok sert olduğu için dokundurmuyorum,ameliyatı yeni oldum çünkü.Ama Doktorumun söylediğine göre zaten 6 ay 1 yıl içinde iyice doğal yumuşaklıklarına ulaşıcaklar.Ama görünüm olarak çok hoşuna gittiğini söyleyebilirim.Zaten en büyük desteğide o verdi.Ne kadar sinirlerimin bu konuda bozuk olduğunu biliyordu çünkü....Canını sıkma sevgilerr....a.s.:nazar:
canım çok teşekkür ederim... inan yazdıkların içimi rahatlattı.
ama bu arada sana serapcım demişim bir önceki sana soru yönelten arkadaşın ismiyle karıştırarak, lütfen kusura bakma... komik olmuş :)
Haklısın... söylemem gerektiğini düşünüyorum... yıllarca saklasam sonra birşekilde ortaya çıksa belki baştan söylemediğime piyman olurum. hani sanki benim silikon yaptırmış halimi doğal hali diye yutturmak da bir yönden rahatlatıyor diğer yönden suçluluk hissettiriyor. Bu ikilemden inşallah sevgilim sorun yapmadan ya da silikonlu göğüslerim ve benim için farklı düşünmeden kurtulurum.
Bu arada sanırım ameliyatının üzerinden çok zaman geçmedi. Masajlar göğüslerin yumuşamasından çok etkili. Seninkiler de şuan kaya gibi hareketsiz ve sert şekilde duruyorlardır... Nacizane önerim masajlarını hiç aksatmaman.

sevgiler...

X