Silikonların ameliyat sonrası ölçüsüne nasıl emin oluruz

Derin2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
80
28
36
Arkadaslar 10 gün oldu 450 cc Kas altı yuvarlak high profil silikon kondu. zaten gògus dokum vardı yinede. Büyuk dolgun istedim hatta 500 cc. fakat 450 cc uygun görmüş ve uygulamış Doktorum fakat gızüme istedigim buyuklukte gorünmuyor kac defa sordum Tabiki 450 taktim dedi kitapcigi 2 kart var verilen bana 450 cc yaziyor. Aksi olabilir mi sizce 300 350 400 takmıs olabilir mi acaba Anca 3 ayda sekillenecek dedi Ameliyattan sonra nasıl teyit edip emin olabilirim ki....2. bir büyütme ameliyatina maddi manevi durumum yok. tekrar ayni aneliyat parası alir degil mı..? tekrar acisi zahmeti de cabasi ((

Göğüs eski ölçünüzü biliyor musunuz? Biliyorsanız şimdiki halini de ölçüp karşılaştırma yapabilirsiniz

Bu arada doktor taktiği cc konusunda yalan soylemez, söylemesine gerek de yok. Hem şöyle düşünün başka doktora gidip çıkarttırsanız ve cc ilk doktorun söylediğinden küçük çıksa dava açma hakkınız dogar, öyle bir risk almaz kimse. Yanlis etiket de yapistiramazlar.

Dr niye yalan söylesin ki? Meme nin alabecegi büyüklükte koymuştur. Emin ol. Her boy var ellerinde. Bizim beklentilerimiz büyük oluyor görünce de küçük bunlar diyoruz. Bence üç ay sonra oh iyimis dicez. Bana 350- 400 takıldı. Daha kartını bile almadim. Kontrol e gittiğimde alacam . Banada bunlar küçük geliyor keşke 450.olsa felan dedim ama fizik kuralları var. Anca bunlar oldu demekki. Birde her CC başkasında farklı duruyor. Canını üzme.

Canım o daha şekilden şekilde girecek. Ki sana koyulan cc gerçekten çok iyi. Onlar aşağı doğru indikce meme kendini salacak. Sana tavsiyem günebe gün fotoğrafla. Günden güne farklı göreceksin. Ben daha 2 buçuk ay önce ameliyat oldum. Hala inmedi. Sert. Ortası ayrik. Ama günden güne değişimi görüyorum.

Kesinlikle haklısınız...hala ödem var taş gibi bugün 11 günüm. tem seklini almadı kavun gibi duruyorlar tam dolgun büyük degil gibi geliyor gözüme..insallah ben yanılırım. tsk ederim yorumlariniz icin saolun

insallah garip 11 arkadasım değsin istedim 450 en az koy hocam dedim 500 kadar yolu var dedim 500 cok olurdu yanlardan tasardı gögüs ucun safa dola dogru kayardı dedi

Göğüs eski ölçünüzü biliyor musunuz? Biliyorsanız şimdiki halini de ölçüp karşılaştırma yapabilirsiniz
bilmiyorum canım süngerli buyuk sutyenler giymekten kendi esas ölcümu bilmiyirum gerci doktorum ameliyat onceki kontrollerde ölcmustü sormadım

Kesinlikle çok haklısıniz tsk ederim ins ben yanıliyorumdur. tsk ederim canım

Öncelikle çokk geçmiş olsun 450 ss zaten çok iddaalı bir rakam küçük olmasına imkan yok benimki 300 seninkini düşünemiyorum bile resim yükledinmi görmeyi çokk isterdim doğrusu

10 günlükken net gerçek sonucu görmeniz imkansız . Kas altı olunca zaten kas baskı yapıyor ilk zamanlar ve hem daha basık hemde şekilsiz görünüyor. Sabırlı olun,bekleyin. Emin olun zamanla çok değişip güzelleşecek
Size verilen kart protez kartıdır. Farklı bir kart verilemez. Bu suçtur yasaktır. Bunu göze almaz hiçbir doktor.

Cok tsk wderim süper miral veroyorsunuz hepinize tsk ederim insallah ben yabilirim yillardir buyuk dolgun giğsüm olsun hayali ile yasadım Ameliyat korkumdan olamamiştim bir türlü bütün cesaretimi topladım artik kompleks olmustu dogumdsn sonrada sarkma oldu biraz bakalım Tesim paylasirim tabiki de gerci bende 450 cc olan arkadaslarin gormek isterim nasil görebilirim ve fotograf paylaşabirım ki...!!??

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
1 Ekim 2014 tarihli yazıma bak. Kendine özel albüm oluşturabilirsin. Ayarlarınıda takip ettiklerim yaparsan sadece senin takip ettiklerin görür fotolarını canım
Bende iki emzirmeden Sonra deforme olan göğüslerimi toparlanmak için ameliyat oldum. 400 cc ile gayet iyi bir büyüklüge kavuştu :)) Benim meme dokum biraz vardı,kas zarı altı oldu yöntemim. Gerçi bazen benim bile gözüm doymuyor Emin ol bunu çoğu kişi yaşıyor :))

Bende 425 CC koydurdum bana da küçük geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…