300 cc hiç küçük değil ama fiziğine göre değişir duruşu. kas altıysa protez gün geçtikçe kasların yumuşar protezin üstündeki baskı azalır ve daha büyük görünürMerhaba arkadaslar ıkı gün once meme büyütme operasyonu gecirdim. 275 cc hıght profil silikon koyulcaktı. 300 de olabilir dedim doktora. Gögüs kaslarım aşırı kuvvetli oldugu için silikonu bastırmıs 300 cc kıymuslar. Ama bana bunlar cok küçük geliyor. Keske 325 koysaydınız dedim doktora sonucta ben gogus kadımın bastıracagını bilemem. Onlar amalyat sorasında farkedio. Ödemler gecincr dahadamı kuculecek cok mutsuzum o kadar acıyı bos yeremi cektimm
şu an ayrık ve sert olması çok normal panik yapma hepimiz aynı şeyleri yaşadık ben de çokkorkmuştum hiç birleşmeyecek diye amaBoy 1.63 kilo 52 .. Ya ben dogallıktan yanaydım hep. Dans öğretmeniyim gögüs kasım asırı sertmiş o yuzden baskı yaptı dedi doktor ama madem öyle o zaman 325 cc takmakarı gerekirdi. Suan kaskatılar yumusayınca umarım sekıl alırlar. Birde ayrık duruyolar normalmı(
daha iki gün olmuş benim de ilk yaptırdığımda semsertti dokununca plastik gibiydi üç haftaya bile bayağı değişir vücuduna yabancı bir şey giriyor sonuçta vücut alıştıkça doğallaşacakBoy 1.63 kilo 52 .. Ya ben dogallıktan yanaydım hep. Dans öğretmeniyim gögüs kasım asırı sertmiş o yuzden baskı yaptı dedi doktor ama madem öyle o zaman 325 cc takmakarı gerekirdi. Suan kaskatılar yumusayınca umarım sekıl alırlar. Birde ayrık duruyolar normalmı(
canım ya geçmiş olsun üzülme lütfen benim boyum 170 59 kiloyum 325cc taktırdım ilk günler psikolojim bozuldu küçük diye doktora surat astım iki ay oldu şimdi ve büyük geliyor gözüme sen dansçı olduğun için kasların daha geç yumuşar ama mutlaka yumuşar büyür moralini bozma benim zaten çok yumuşak bir dokum olduğu için çabuk yumuşadı ve şimdi diyorum daha küçük de olabilirmiş diyeSeninki kaç cc ydi peki. Ya o kadar mutsuzumki anlatamam. Annem bile küvük gibi dedi. İkinci amalyatı bile düşündüm şimdiden . Cuma kontrolüm var. Doktorumada sorcam. Benim gogsum yoktu hüç yrni cıkar gibiydi. Umarım zamanla kas yumasar ve protezler kendini gosterir birde su ayrıklıgı gitsinaglıyorum dünden beri. Cunku cok agrılı bir operasyon kendi kendime hareket edemiyorum. Bari deysin yaptırdıgıma
İnşallah büyürler ya inşallah istediğim gübi olurda cektiğim acıya degercanım dert etme ben de o ilk günler çok aglayanlardanım hem rahatsızlıgım yüzünden hem de beğenmedim diye benimkiler ücgen degil bildigin kareydi ve bana çok büyük gelmisti. şu an büyükmü küçükmü anlayamazsın ortası şiş şu an o şişlik indikçe yüksekliği çıkıcak.
Yani şuan bildiğin küçükler kas altı 300 cc yuvarlar takıldı. Normalde 275 takılacaktı ama cok kuvvetliymiş kasım ondan baskı yapmıs 300 takmıslar. Ben vok büuük istemiıdum ama keske 325 taksaydınız dedim cok kucukler cunkucanım ben ilk ameliyat olduğumda çok korktum bakmaya baya uzun bi süre bakmadım 4 5 gün gibiama benimkiler çıkıktı hani basık değildi, ama benle aynı gün ameliyat olan kızla muayenede karşılaştım onunkiler baya basıktı kare gibiydi. aynı doktorun ameliyatı aynı yöntem aynı cc protez (400), bence sonuçlarımız benzer olur o kızla ama ameliyattan sonraki ilk dönemde görüntü farklı oluyor, farklı yerler şişiyor ve kasların gerginliğine göre görüntü değişiyor. bir de doktor bana dedi ki şişken ayrık dururlar şişleri inince birleşçekler dedi ayrı durmalarını dert etme :) istediğin gibi güzel olcaklar inşallah
Canım seni izliyorum . Resimlerime bak. Benimki de 325 cc, kasaltı, yuvarlak high profil. Ameliyat günü çektim ben de resmini, bildiğin piramit gibiydi. Üçgen ve sivriydi.6 hafta bitmek üzere ... Gerçekten çok değişiyorlar. Benim kaslarım çok güçlü olmadığı halde, 5. Haftada yumuşama hissedilir hale geldi. Yeni yeni üst lop boşalıp alt dolmaya başladı. Sen güçlü kaslara sahip olduğun için, ilk günler basık ve yamuk olması normal.kasların gevşedikçe, protez kendini saldıkça,dolgunlaşıp yuvarlaklaşıp, damla görüntüsünü alacaklar.Yani şuan bildiğin küçükler kas altı 300 cc yuvarlar takıldı. Normalde 275 takılacaktı ama cok kuvvetliymiş kasım ondan baskı yapmıs 300 takmıslar. Ben vok büuük istemiıdum ama keske 325 taksaydınız dedim cok kucukler cunkukadlar yumusadıkca silikon kendini belli eder diye kendşmi avutuyorum umarım öyle olur yoksa crktiğim hersey bosa gidecek
Merhaba arkadaslar ıkı gün once meme büyütme operasyonu gecirdim. 275 cc hıght profil silikon koyulcaktı. 300 de olabilir dedim doktora. Gögüs kaslarım aşırı kuvvetli oldugu için silikonu bastırmıs 300 cc kıymuslar. Ama bana bunlar cok küçük geliyor. Keske 325 koysaydınız dedim doktora sonucta ben gogus kadımın bastıracagını bilemem. Onlar amalyat sorasında farkedio. Ödemler gecincr dahadamı kuculecek cok mutsuzum o kadar acıyı bos yeremi cektimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?