Silikonlari hissetmek

aysu00

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
38
9
36
4 ay önce kas altı 350 cc high profil yuvarlak mentor marka silikon takildi. Yürürken, yatarken hala silikonlarin sertligini hissediyorum. Varlıklarını hep belli ediyorlar. Dokundugumda köşelerde silikonun kendisini hissediyorum ama genel olarak ilk zamanlara gore yumusamis durumda memelerim. Burada kendi memeleri gibi hissettigini söyleyenler olduğu icin benim durumumda bir tuhaflik mi var diye düşünmeye basladim. Sizce bu normal mi yoksa simdiye kadar bu hissin coktan geçmesi mi lazimdi?

4 ay önce kas altı 350 cc high profil yuvarlak mentor marka silikon takildi. Yürürken, yatarken hala silikonlarin sertligini hissediyorum. Varlıklarını hep belli ediyorlar. Dokundugumda köşelerde silikonun kendisini hissediyorum ama genel olarak ilk zamanlara gore yumusamis durumda memelerim. Burada kendi memeleri gibi hissettigini söyleyenler olduğu icin benim durumumda bir tuhaflik mi var diye düşünmeye basladim. Sizce bu normal mi yoksa simdiye kadar bu hissin coktan geçmesi mi lazimdi?
Vallah bende de öyle sorun var, saydıklarının hepsi var, artı otururken de öyle. Fakat senin ameliyatına sadece dört ay olmuş. Zamanla yumuşar diye düşünüyorum. Masajlarını aksatma.

Doktor bana masaj vermedi ama gunde uc bes kere sıktır birak dedi. Yumuşamasına yardımcı oluyormuş. Üçüncü ay kontrolüne gittigimde hersey normal gayet guzel yumusamislar dedi. Yine de hissediyor olmak rahatsiz ediyor beni. Özellikle uzun sure oturduysam kalktigimda sertlesmis gibi oluyorlar his bakimindan. Ayni durum sabah kalktigimda da oluyor.

Benim 1.5 ay oldu yumusama var ama bazen kaskati oluyorlar, koltuk altimdan yandan dokununca silikonlarin cevresini bende hissediyorum. Ara ara batmalarim var.
Belki kaslar hala kendini salmamistir ondan olabilir... 1 seneye anca oturuyormus zaten tabi kisiden kisiye degisiyordur illa ki.
Icinizi rahat tutun Kontrole de gitmissiniz zaten 🙏🙏 cok kafaniz takilirsa bidaha yazin doktora nolucak ...

Merhaba bende 8 ay önce kas altı 300 cc oldum ılk zamanlar cok sertti ama hala normal meme kıvamında degıl bır tarafta hıssızlıkte oldu gecmedıde sertlık var yanı ılerde düzelır mı bılmıyorum aynı sorunu olan varmı acaba yani hissedılıyor protez olduğu bu rahatsız edıyor

X