- 9 Ağustos 2016
- 406
- 192
- Konu Sahibi ladydiana1
2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok sert ve dikler. Ne zaman yumuşamaya başlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 1 ay kadar sabredin cok olmasada yumusayacaklar 3 .ayda biraz daha 6.ayda iyice 1.yilin sonundada tamamen yumusayacaklar.tabi normal meme yumusakliginda olmuyor zaten olmasinda2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok sert ve dikler. Ne zaman yumuşamaya başlar?
Teşekkür ederimmMerhaba 1 ay kadar sabredin cok olmasada yumusayacaklar 3 .ayda biraz daha 6.ayda iyice 1.yilin sonundada tamamen yumusayacaklar.tabi normal meme yumusakliginda olmuyor zaten olmasinda
benimde çok sert böyle kalacak diye çok korkuyorm hareketisz 1.haftamMerhaba 1 ay kadar sabredin cok olmasada yumusayacaklar 3 .ayda biraz daha 6.ayda iyice 1.yilin sonundada tamamen yumusayacaklar.tabi normal meme yumusakliginda olmuyor zaten olmasinda
Yumusuyolar merak etmeyinbenimde çok sert böyle kalacak diye çok korkuyorm hareketisz 1.haftam
ne kadara yaptirdiniz ameliyati?2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok sert ve dikler. Ne zaman yumuşamaya başlar?
14 bin ama ilaçlar fazladan hastanede kalış gibi şeyler 16 bini buldu benim içinne kadara yaptirdiniz ameliyati?
Canim hangi marka taktirdin 1 1bucuk ay ödem anca atiliyor merk etme yumusarlar bende gecen sene olmustm bu sene degstricem ama fiyatlari bilmyorm sen nerede ne kdara yaptirdin bilgi verır misin2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim çok sert ve dikler. Ne zaman yumuşamaya başlar?
Niye değistiriyorsunuz acabaCanim hangi marka taktirdin 1 1bucuk ay ödem anca atiliyor merk etme yumusarlar bende gecen sene olmustm bu sene degstricem ama fiyatlari bilmyorm sen nerede ne kdara yaptirdin bilgi verır misin
Kac cc sizinkiler.1 seneden sonra asiri sert olmasi kapsul gibi geldi bana onu iyice ögrenin benceCunku asiri sert 1 senedir hala ayni agri yapiyor corse en buyuk olaniymis birde o yuzdn bna hic uygun olmadi