silikonla 70 B takmak

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
kızlar var mı içinizde silikon yaptırıp 70 b-c takan?
2 ay önce yaptırdım 300 cc high yuvarlak aranızda uzun zaman önce yaptırmış iyice silikonu oturmuş doğallaşmış albüm yapan var mı birbirimizi izlesek ben de ilerde gireceği şekli görsem ya ?

Canım ölçülerini yazar mısın? Eğer göğüs dokun çok azsa b Cup olman normal.

göğüs altı 68 meme 82
forumda sanırım herkesinki benden büyük
14 cm neme dokun var , Benim meme dokum 11 cm göğüs altı 78 göğüsle beraber 89 cm. 325 cc hp silikon var bende . Öncesinde 1 cm göğüs dokum vardı . Özetle ; gayet iyi bence . Bu arada 14 cmle c Cup oluyorsun sütyenlerini b Cup olarak alırsan zamanla silikonun şekli bozulur Canım bilgin olsun.

aaa gerçektenmi ben internette hesaplattım 70 b çıkmıştı. 2 tane sütyen aldım etiketlerini koparmadım onları degistiriyim o zaman. bi tane de 75 b var o kücük gelmez heralde dimi ?

aaa gerçektenmi ben internette hesaplattım 70 b çıkmıştı. 2 tane sütyen aldım etiketlerini koparmadım onları degistiriyim o zaman. bi tane de 75 b var o kücük gelmez heralde dimi ?

Canım 75 sırttan bol olur ama meme kısmı yine sıkar. Bi de bence denemeden sütyen alma çünkü bazı bedenler olmuyor. Yada ufak dediğin olabiliyor. Denemeye bağlı yani. Hesaplara göre 70C almalısın, pentiye filan git dene bence. Mesela ben 80B giymem Laz'ım ama işginç bi şekilde geçenlerde pentiye gittim 75C sütyen oldu. Halbuki 11 cm meme dokusu B Cup olmalı . Dediğim gibi mutlaka dene canım

75b aldıgım rahat da diğerleri sıkıyor az onları degistireyim ben o zaman 75 c falan deneyim

Gördüm ufak durmuyorlar. Yani fotodanda öyle çıkmış olabilir ama gördüğüm kadarı ile doğal ve çok ufak değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…