• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon yas boy kılo ?

conconn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
Kızlar silikon yaptıranlar yaptırmak isteyenler yasını kilosunu boyunu yazabılırlermı.. Bende dusunuyorum fıyatları hakkındada bılgım yok ıste bıraz yardımcı olurmusunuz gercekten bu merak edıyorum kac yasında yaptırılırsa uygun olur falan

valla benmde çok küçükler:)) evlenince eşimden utanırım valla:)20 yaşındayım .daha gelişir diyorlar ,ama umudum yok

Benim de yokk aslında utanmam ama kendim böyle hiç beğenmiyorum büyük olsun istiyorum burda fotolara da bakınca daha çok istiyorum çok güzrl oluyolar

yyaşla bi alakası olduunu düşünmüyorum
kiloyla boyla muhakkak ki
ama farklı boyda farklı kiloya sahip kişilere de aynı cc takılması işte buna bir anlam veremiyorum
ve bide bi dr diyomuş damla bi dr diyomuş yuvarlak
içine sinmesi ve doğalın seçilmesi tercih sebebi olmalı
ama yuvarlak bence en makbulu damla sarkık gibi geliyo bana niyeyse
ama yuvarlak olan da top gibi olmicak
high profile fln onlardan hiç anlamıyorummmm

her yaşta yapılabilir, göğüsleri gelişmediği için erken yaşta yaptıranlar olduğu kadar benim gibi yaşı ilerleyip memnuniyeti azalan arkadaşlarımız da var.
ben 39 yaşında yaptırdım. boy 1.72, ameliyata 52 kilo girdim ama şu anda 56-57 kiloyum. 250-275cc takıldı.
aynı boy ve kilodaki insanlara farklı cc takılması vücut yapısı farkından kaynaklanıyor. göğüs kafesi yada omuzlar darsa daha küçük cc, genişse daha büyük cc.leri kaldırabiliyor.

Damla sarkık gibi geliyo diyen arkadaşa, resimlerimize bir daha bir daha bakmasını iletiyorum.. Doğal göğüs kendinden de damla şeklindedir,bunu akılda tutmak lazım.. Polemik yaratacak cümlelerden sakınmalısınız..

High profil dekoltede istenen görüntüyü verir,hele ki damla ve high profile ise hiç kimse çıplak gördüğünde protez taktırdığınızı aklının ucundan geçirmez!!!

Back