silikon yaptıranlar memnun olmayan arkadaşlar

deryamsen

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
15
0
arkadaslar merhaba ben 23 gün önce silikon yaptırdım ama hala iyileşemedim hala beni rahatsız eden ağrılarım var ve göğüs ucundan kesmişti doktor orası enfeksiyon oldu.cok zor durumdayım ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen :KK43:

arkadaslar merhaba ben 23 gün önce silikon yaptırdım ama hala iyileşemedim hala beni rahatsız eden ağrılarım var ve göğüs ucundan kesmişti doktor orası enfeksiyon oldu.cok zor durumdayım ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen :KK43:

mrb bengeçen sene haziran ayında oldum bir yılı geçti gögüs altı tercih ettim ben gögüs ucu k.altı riskliymiş 2 hafta öyle bir ağrım lduki hele ameliyattan çıktığında anlatamam nefes dahi alamıdum ödemden göğüsler bomba gibydi şişti öle kalacak die çok krktumdu ama gayet memnunum ama ağır bir ey kaldırınca hisisyat değişiyor aradada tuhaf bi sansı lu anlık bu normalmi bilmiorum ama gçğüslerim süper ldu bir arakadaşımında gögüs ucundan lmuş ama nunki çk kötüydü ya iki göğüs ucu resmen farklıydı kötüydü nunki çk belliydi umarım sneinki istediğin gibi lmuştur umarım iyileşirsin bend eenfeksio rsiki ne çk azdı silikn dikişmi yaptılar sana

kendiliğinden eriyormuş bu dikişler ne eridi ne bişey oldu sert duruyor şeffaf renkte ve canımı yakıyor en kötüsüde enfeksiyon 23 gün geçti hala iltihap göğüs ucumdan gitmedi 4 kutu antibiyotik bitirdim bu seferde midem mahvoldu :KK43:(

kendiliğinden eriyormuş bu dikişler ne eridi ne bişey oldu sert duruyor şeffaf renkte ve canımı yakıyor en kötüsüde enfeksiyon 23 gün geçti hala iltihap göğüs ucumdan gitmedi 4 kutu antibiyotik bitirdim bu seferde midem mahvoldu :KK43:(

ay canım yaa tüh biliyorum acısını ağrısıştırıp keşke iyice araştırıp daha iyi biyere gitseydin çk az var gögüs ucu pek yk kadar yaptıran yaptıranlaın çoğuda memnun kalmıor galiba etrafımdakilerden biliyorum ben bir gün kaldım hastanede ertesi gün taburcu ldum ama çk zr iki hafta geçridim soan düzeldim bir ay sonada kntrolüme gittim aradı dktr herhafta beni herhangi bi durum varmı die bir ay sona gititm gayet iii 6 ay sona tekrar gittim kntrolüme çok ii ama bnim tek hatam iz kaldı da geçebili %80 oranında bi arkadaşım var babası cerrah o krem getirtek dedi ama ben hiç oralı lmadım kaldı iz yani sen kullan ama

canım şu nalet enfeksiyondan bi kurtulsam kurban kesecem inanki bıktım artık:KK43: iz kalmaması için kullanılan ilacın ismi ne yazabilirmisin zahmet olmazsa canım inşallah bendede iz kalmaz ama sanmıyorum bu kadar enfeksiyondan sonra.birde bişey daha sorcam canım sana doktorun diren taktımı ?

canım şu nalet enfeksiyondan bi kurtulsam kurban kesecem inanki bıktım artık:KK43: iz kalmaması için kullanılan ilacın ismi ne yazabilirmisin zahmet olmazsa canım inşallah bendede iz kalmaz ama sanmıyorum bu kadar enfeksiyondan sonra.birde bişey daha sorcam canım sana doktorun diren taktımı ?

dien dedğini tam bilmiorum ama knulardı ben hemen ıkmak istedim çünkü kalmak sitemidum kimsenin ahberide yktu aileminde slikn ne yaptırdığımdan hahaaaaaaaa mecburen kaldım herhangi bi srun olamması risk olmaması adına sen nerde yaptırdın hangi şehir hastane kremi bilmiorum yabancı bi arakdaım var benim sölemişti burdanmı yurtdışındanmı getirtecekti bilmiorum trafik kazsı geçrimiş çk kötü yara izleri varmıştı kullanmı 2 yıla kadar olanlara etki lumuş hemen soansınd akullanırsan çok etki alırsın didu ama pek üsütnd edurmadım ben ararım sorarım istiyorsan gerçekten

bana krem vermedi dotorum,zaten doktorumdanda memnun sayılmam,vermemesi normal yani.ben ankarada ameliyat oldum,sen nerde ameliyat oldun meme ucundanmı kesi yapıldı

ankara oldum bende koru hast. benim dktor çk iii alaında uzman ama ben bir yıl araştırdım yaaa çok memnunum kims enalamıo slik lduğunu göğüs altını görmedikelri sürece ama seninki çk zor bi süreç yaaa inş geçer ne diem ama send edikkat et enfeksion kapmamaya yksa çok acı çekersin canım ya tühhh özeldemi oldun ücret nekadara mal oldu

göğüs altı canım 315 lik galiba benim sliknlar ama slikonları ne kendin seçtin dimi ben herşeyi kendim seçtim onda bi kaliteli kalitesizi var yaaa

meme ucundan süt bezelerine srun labilir die duydumdu k.altı terleme ne olu enfeksin riski oluo die ben gğüs altı istedim doktorumda g.altı önerdi zaten

Geçmiş olsun canım.Diger konuyada yazdım ama burayada kopyala yapıştır yapiyim yinede,belki okuyamazsın orayı :KK34:

Geçmiş olsun canım.Bu ameliyattan sonra doktorların en çok korktugu bir komplikasyondur Enfeksiyon.Çünkü gerçektende ameliyattan sonra enfeksiyon olan gögüste protezin mutlaka çıkarılması gerek.Tedavi yapılır,iltahap kurutulur,tertemiz olduktan sonra tekrar bir operasyonla protez yerleştirilir..Bir sitede buldugum bilgiyi paylaşmak istiyorum..Alıntıdır :

Diğer bir erken komplikasyon “Enfeksiyon” yani ameliyat bölegsinin mikroplarla iltihaplanması . Allah korusun diyeceğim bir komplikasyon. Çünkü meme protezi ameliyatı sonrası enfeksiyon gelişirse ameliyat ile ilgili tüm emekleriniz ve çektiğiniz tüm sıkıntılar boşa harcanmış olacaktır. Protez ile enfeksiyon asla iyi bir ikili değil. Protez varken enfeksiyon genellikle iyileşmiyor. Geçse de ilerde mutlaka kapsül oluşuyor. Yani bir şekilde en sonunda mutlaka protezin çıkarılması gerekiyor. O nedenle bu ameliyatta enfeksiyon açısından aşırı titiz davranıyoruz. Bugüne kadar benim ameliyatına katıldığım hiçbir hastada enfeksiyon görmedim, çevremde de pek duymadım. Literatürde de çok düşük oranlarda bildiriliyor. O nedenle sık gördüğümüz bir durum değil içiniz rahat olsun. Ancak dikkatli olmak mutlaka gerekiyor. Ameliyat sırasında çok titiz olunması yetmez ameliyattan sonra yara bölgesini korumada da çok titiz olunması gerekir.

Ameliyat yerinde veya göğsün diğer bölgelerinde kızarıklık, akıntı, sıcaklık artışı ve artan ağrı enfeksiyon belirtileridir. İlk 2-3 gün içinde ortaya çıkabilir. Hemen etkili tedavilere başlanmalıdır.

Bu arada bende meme ucu kesisiyle ameliyat oldum.Gögüs altından izimin olmasını istemiyordum çünkü.Doktorum emzirmene engel olacak bir durum asla yaratmaz dedi.Çünkü meme protezi için açılan cebe gisreken deri altından yol alıyoruz,meme dokuna asla zarar vermiyoruz demişti ve emzirebilecegimin garantisinide verdi :KK34: Yani doktorun becerisine dikkatine göre degişen bir durumdur.İki seneme girecegim Şubat ayında,izim tamamen geçti gitti diyebilirim.Bir sorun yaşamadım enfeksiyon gibi :nazar: Bu durum ameliyat sonrası yaşayabileceginiz komplikasyonlardandır.Ameliyat öncesi size imzalatılan kagıtlarda bu riskleri göze aldıgınız yazıyor ve bu risklerin olabilecegi bilgileri yazıyor sizde bunu kabul ederek imzalıyorsunuz...Allah şifa versin inşallah.Umarım en kıssa zamanda saglıgınıza dönersiniz..

valla ben cok büyük istemiyorum dedim.doktor kendi kafasına göre bana göstermeden ölçüp biçmeden 275 cc takmış markasıda mentor muş nasıl bi protez kalitelimi değilmi bilmiyorum bitanem

valla ben cok büyük istemiyorum dedim.doktor kendi kafasına göre bana göstermeden ölçüp biçmeden 275 cc takmış markasıda mentor muş nasıl bi protez kalitelimi değilmi bilmiyorum bitanem

anladım canım benimkide büyük değil abartı değil yani bana bi kart verdiler zaten sliknun garantismiymiş nee

arzucum paylaştığın yazı için sanada ayrıca çok teşekkür ederim . deli olmak üzereyim ya başka bir doktorada göründüm çıkartmak gerekiyor protezi diyor benim doktorum hala bişey yok geç iyileşecek demekki diyor.bütün araştırmalarım ın sonucu protezin çıkartılması yönünde bilgilere dayanıyor,benim doktorum ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim :KK43:(

arzucum paylaştığın yazı için sanada ayrıca çok teşekkür ederim . deli olmak üzereyim ya başka bir doktorada göründüm çıkartmak gerekiyor protezi diyor benim doktorum hala bişey yok geç iyileşecek demekki diyor.bütün araştırmalarım ın sonucu protezin çıkartılması yönünde bilgilere dayanıyor,benim doktorum ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim :KK43:(

canım istiyrsan ben sana doktrun ismini telini filan sen bi git görüş derim bekletme bu durumunu yardım edebileceğim bu olur ancak benim

X