• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon yapğtıranlar eşlerinizi nasıl ikna ettiniz?

noluyor

• sorum yok

OY: 0 0,0%
  • nebiliyim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

alzala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
176
1
96
Azerbaycan
merhabalar evli olup silikon yaptiran bayanlar eslerinizi nasil ikna ettiniz. her defasinda esim beni vaz geciriyo artik dayanamiyorum. gunah oldugunu nebilim ve saire ben bi sureligine vaz gecsem bile olmuyo hep aklimda ruyalaimda bu yuzden hayatim zehir oldu. 2 yil once yapdirmak istemistim olmadi simdide olmuyo ben napiyim silikondan vazmi geciyim tecrubelerinizi benimle paylasin tesekkurler hepinize.:14:

merhabalar evli olup silikon yaptiran bayanlar eslerinizi nasil ikna ettiniz. her defasinda esim beni vaz geciriyo artik dayanamiyorum. gunah oldugunu nebilim ve saire ben bi sureligine vaz gecsem bile olmuyo hep aklimda ruyalaimda bu yuzden hayatim zehir oldu. 2 yil once yapdirmak istemistim olmadi simdide olmuyo ben napiyim silikondan vazmi geciyim tecrubelerinizi benimle paylasin tesekkurler hepinize.:14:

Ben bu konuda kendi açtıgım konudada ara ara anlatmıştım ama yine anlatiyim.

Öncelike kendimden bahsediyim.Ben evli iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirmelerden sonra gögüslerim haliyle deformasyona ugradı.Meme bölgemin üst tarfında doku yoktu,altta dokum vardı.Aslında sarkık bir gögsüm yoktu,ama tabi bütün çamaşırlarını destekli,ve ful dolgulu alıyordum.Hatta bikini alırkende dolgulu,içine ayrıca aparat takılabilen bikiniler kullanmak zorunda kalıyordum.Alttaki meme dokumu yukarı kaldırıp dekolte oluşturuyordum.Yazın sahilde mayomla uzanırken genelde yüzüstü uzanıyordum çünkü yatıncada dümdüz oluyordum...Aklıma gelince bile irkiliyorum,çok kötü günlerdi..sahilde güzel gögüslü kadınlara erkeklerle beraber imrenerek bakıyordum..:14:

Bir arkadaşımda gögüslerinin büyüklügünden ve sarkıklıgından dolayı şikayetçiydi.Ameliyat olmaya karar verdi.Hastane araştırması yapıyordu,bende ona yardımcı oluyordum,doktor görüşmelerine beraber gidiyordum.Ameliyat olmaya karar verdi,hastaneye yattı yanında refakatçi olarak kaldım.Ameliyata girmeden önce doktoru çizim için odaya geldiginde şakasına doktor hanım ameliyata bende giriyim,yan masada yatiyim,ondan çıkardıklarınızı bana takın..diye espiri yaptım.Doktor gögüslerinizin küçüklügündenmi şikayetçisiniz dedi ve görmek istedi.Açtım gösterdim,silikon ameliyatı ile harika gögüslere kavuşursunuz dedi,fiyat aldım ve işte o anda benim beynimde şimşekler çaktı :52: herşey o anda başladı.Ameliyat sonrası arkadaşımın harika gögüslerini görüncede ufak ufak eşime açılmaya başladım.İşte olurmu,bende ameliyat olabilirmiyim acaba,çok güzel olur falan fıstık..Eşim öncelikle parayı bahane etti,sonrasında çevre faktörü,işte elaleme ne deriz falan.Ama ben hep bu ameliyatı araştırıyorum,internette ameliyat öncesi sonrası fotolara falan bakıyorum,videolar izliyorum.Hatta akşam eşimede gösteriyorum çok begendigim fotoları.Bak işte benimde gögüslerim böyle olsa güzel olmazmı gibi laflar.Aklına sokmaya çalışıyorum.

Birgün eşim eve geldi,işte sana süprizim var...araba aldım diyince ben sinirden kudurdum tabi.Vay sen arabaya o kadar parayı veriyorsunda,gözüne gelmiyorda ben,eşinin,15 senelik karın senden arabanın 5 de 1 i parasında birşey istiyorda sen mırın kırın yapıyorsunda v.s v.s.. birsürü sitem,minnet..arabaya binmiyorum,gidecegim yere otobüsle gidiyorum falan anlayacagınız birsürü tavır,sitem,minnet..

Pes etti,tamam araştır ama çevreyi ne yapacagız ne diyecegiz diyor tabi.ben sen bana bırak dedim.Ameliyattan bir sene önce meme muayenelerinde gögsümün birinde fibrokistik lezyonlar görünmüştü.Bunu bahane ederiz,bu ameliyatla beraberde silikon koyduracagımı söylerim demiştim.Peki yapabilirsen yap dedi.Tabi 2 senelik süreç geçti bu zaman zarfında,arada vazgeçiyor,ben seni böyle seviyorum diyor,nankörlük ediyorsun gögüslerine diyor birsürü hikayeler..:9: Pes etmedim,istanbuldaki nerdeyse bütün doktorlardan ameliyat öncesi görüşmesi için randevu aldım,gittim görüştüm.Bu arada eşim önce kesinlikle kadın doktor olacak diyede şart koştu tabi.Ama kadın doktorlarımızdan elektrik alamayınca ben vazgeçtim.Eşimede ben ameliyat olurum,istedigim gibi olmaz,bir sorun yaşarsan burnundan fitil fitil getiririm dedim :31: Korktu tamam o zaman dedi,cesaret edemedi,ısrarlara son verdi..:9: Tabi bu sırada mesela alışveriş merkezlerine falan gidiyoruz,iç çamaşır dükkanlarının önünden geçerken o harika,muhteşeme saten,dantelli iç çamaşırlarını,fantazi kostümleri falan görüncede eşimi fişekliyorum.Ayyy..şunların güzelligine bak,bunları giysem gecelerimiz ne kadar renkli olur,neler neler yaşarız falan beynini yıkıyorum tabee..:9::9: O hayal dünyalarına gidip gidip geliyor..Biraz kalpten vuracaksın,kışkırtacaksın,cezbedeceksin,kızlarrr..KADINLIGINIZI KULLANACAKSINIZZ... Bazen mesela yataga girince üst tarafımı bile çıkarmıyordum,olmaz ben begenmiyorum,açamam,gögüslerim kötü diyip azap çektiriyordum ona..:9:

Velhasıl gel zaman git zaman en sonunda Hasan beyle tanıştım.Bana o kadar iyi geldiki anlattıkları,içim ferahladı..işte dedim beni anlayan,aradıgım doktor bu dedim.Fiyat konusundada yardımcı oldu.Parayıda bankadan kredi çektik,ailemizede fibrokistik ameliyatı olucam bu ameliyatla gögüslerime silikonda koyulacak dedik ve ameliyat oldummm..Allaha şükür çookk mutluyum..

Eşleri ikna etmek tabi hemen olmuyor.Zaman istiyor,çabalamanız lazım,gerçekten bu ameliyatı olmayı istemek lazım.İnanınki önünüze birçok fırsatlar geliyor.Önemli olan fırsatları degerlendirebilmek kafayı çalıştırmak..:34:

Back