• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon ve sutyen kullanimi

hicbuyumiycem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
273
12
318
52
- Yurtdışı
ben daha once de sordum ama net cevap almak icin topic acmak istedim.
Silikon taktiran arkadaslar;
sutyen kullaniminda sporcu sutyeni kullanmak zorunda kaliniyor degil mi? sizlerinde dr`u oyle mi dedi? silikon takilmadan diklestirme yapildiginda da yine sporcu sutyeni mi kullanmak zorunda olunur? yoksa secim ozgurlugu olur mu?
lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz?

sutyen kullaniminda sporcu sutyeni kullanmak zorunda kaliniyor degil mi? sizlerinde dr`u oyle mi dedi? silikon takilmadan diklestirme yapildiginda da yine sporcu sutyeni mi kullanmak zorunda olunur? yoksa secim ozgurlugu olur mu?

Canım silikon ameliyatından sonra ve dikleştirme ameliyatındanda sonra sporcu sütyeni kullanılması gerekiyor evet.Bu gögsün daha güzel şekle girmesine yardımcı oluyor.Birkaç ay sporcu sütyenini kullanmakta yarar var.Benim birinci senem dolacak hala kullanıyorum valla çok rahat yani..Ama iki ay kadar sonra normal dantelli tüllü sütyenlerede geçiliyor tabi..:34:

canım benimde yengem hem gögüs küçültme ve dikleştirme oldu. ve sporcu südyeni takılıydı 2 aydan fazla kullandı yani şekili ve toparlaması acısından kullanman gerekli zaten doktor direk sana söylüyor aldırıyor yanii şarttt bildiğim kadarıyla

Back