- 23 Temmuz 2020
- 3
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi sevdacicekl
ömer özkan peki?Antalyadaki hemen hemen butun estetik cerrahlarla gorusmus biri olarak soyluyorum bu işde en iyileri yazdiklarim.
15 bin liralik operasyona 30 bin verecek bütceniz varsa elbette tavsiye ederim.ömer özkan peki?
Hepsi çikarir o basit işlem eger kapsul kontraktürünüz yoksa yada sarkma yoksa.cikarip diklestirme toparlama yapacaksaniz hekimin tecrubeli olmasi lazim.hakan demire gidinbende silikonlarımı çıkarttırmak için doktor arıyorum
15 bin liralik operasyona 30 bin verecek bütceniz varsa elbette tavsiye ederim.
15 bin liralik operasyona 30 bin verecek bütceniz varsa elbette tavsiye ederim.
gittiğim çoğu doktor kas altında olan protezin kapsülüyle birlikte tamamen kapsülün çıkartılabilmesinin çok zor olduğunu söyledi benim amacım kapsülün tamamını çıkartabilecek bir hekim bulmak. akciğerlere komşu olan kısımdaki kapsül temizlenirken pnömotorax riski varmış. oyüzden şuan için güvenebileceğim sadece ömer özkan varmış gibi hissediyorum evet fiyatları yüksek amaHepsi çikarir o basit işlem eger kapsul kontraktürünüz yoksa yada sarkma yoksa.cikarip diklestirme toparlama yapacaksaniz hekimin tecrubeli olmasi lazim.hakan demire gidin
Prof.dr.ömer özerdem le konusun bide sizjn dediginiz kismi akciger sönmesi o her ameliyatta olabiliyor.birde doç.dr arzu akçal vargittiğim çoğu doktor kas altında olan protezin kapsülüyle birlikte tamamen kapsülün çıkartılabilmesinin çok zor olduğunu söyledi benim amacım kapsülün tamamını çıkartabilecek bir hekim bulmak. akciğerlere komşu olan kısımdaki kapsül temizlenirken pnömotorax riski varmış. oyüzden şuan için güvenebileceğim sadece ömer özkan varmış gibi hissediyorum evet fiyatları yüksek ama