Silikon taktırdıktan sonra meme ucunda acı ve hassasiyet

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
32
Kızlar merhaba,
4 ay oldu ameliyat olalı. Meme ucum zaman zaman acıyo sızlıyo özellikle sol göğsüm. sizdede oluyor mu ? Bu durum ne zaman geçicek acaba ?:44:

Kızlar merhaba,
4 ay oldu ameliyat olalı. Meme ucum zaman zaman acıyo sızlıyo özellikle sol göğsüm. sizdede oluyor mu ? Bu durum ne zaman geçicek acaba ?:44:

SLM ,
BENDE 3 AY ÖNCE SİLİKONLARIMA KAVUŞTUM AMA ACI VE SIZLAMA DEVAM EDİYOR DR.İBRAHİM AŞKAR NORMAL SÜRÇ DEDİ VE BİLGİLENDİRİLDİM ÇOK ÜŞÜTMEMEN GEREK VE İYİLEŞME SÜRECİ DOĞAL MIŞ. GEÇMİŞ OLSUN DOKTORUN BİLGİLENDİRMESİ ÇOK ÖNEMLİ BENCE RAHATLATIYOR YANİ. BİRAZDA PSİKOLOJİK DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN SEVGİLER.En Büyük KK:emir_bebek::nazar:

Kızlar merhaba,

Benim de 4 ay bitti sağ mememe dokunduğumda çok rahatsız oluyordum ucunda hissizlik de vardı. Hissizlik geçti ama ağrı ve birden saplanan sancılar oldu. Şu an sadece bazen ağrı oluyor. Ameliyatımdan hemen sonra doktorum sağ mememe protezi takarken gerildiğini sol tarafa ise çok kolay girdiğini söylemişti. Sağ memenin sinirleri biraz zorlanmış. Diğerine göre biraz daha yavaş iyileşiyor. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağını düşünüyorum 😊

Merhaba, sırf bu soruya cevap bulabilmek için üye oldum, meme büyütme sonrası memedeki sızı ve acımanız geçti mi😔 40 gün önce operasyon gecirdim ve sol memede acıma meme ucunda sızı var geçmedi, doktor gecer dedi ama süre vermedi. Sizin geçtiyse eğer ne kadar zaman içinde geçti, krem vs bir sey kullandınız mı? Tşk

Merhaba, sırf bu soruya cevap bulabilmek için üye oldum, meme büyütme sonrası memedeki sızı ve acımanız geçti mi😔 40 gün önce operasyon gecirdim ve sol memede acıma meme ucunda sızı var geçmedi, doktor gecer dedi ama süre vermedi. Sizin geçtiyse eğer ne kadar zaman içinde geçti, krem vs bir sey kullandınız mı? Tşk
merhaba ben de su anda ayni seyi yasiyorum. gecti ama sizinki surecinizden bahsedebilir misiniz biraz

herkese geçmiş olsun benim de 1 ay oldu bir memede meme ucu etrafı hala diğerine göre sert ve ağrı sızı var. benim dikiş izinin yeri normal mi çok yukarıda görünüyor yorum yapabilir misiniz özelden fotoğraf göndersem yazarsanız paylaşmak isterim. doktor bitkisel yağ dışında bir şey önermedi iz için ama lierac kullanıyorum.

Arkadaşlar benim 3. Ayım aynı sızılar bende de oldu özellikle göğüs ucu hatta saçım bile göğsüme değse sızlıyordu ama geçiyor

X