Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,
4 ay oldu ameliyat olalı. Meme ucum zaman zaman acıyo sızlıyo özellikle sol göğsüm. sizdede oluyor mu ? Bu durum ne zaman geçicek acaba ?:44:
Kızlar merhaba,
4 ay oldu ameliyat olalı. Meme ucum zaman zaman acıyo sızlıyo özellikle sol göğsüm. sizdede oluyor mu ? Bu durum ne zaman geçicek acaba ?:44:
Kızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
merhaba ben de su anda ayni seyi yasiyorum. gecti ama sizinki surecinizden bahsedebilir misiniz birazMerhaba, sırf bu soruya cevap bulabilmek için üye oldum, meme büyütme sonrası memedeki sızı ve acımanız geçti mi 40 gün önce operasyon gecirdim ve sol memede acıma meme ucunda sızı var geçmedi, doktor gecer dedi ama süre vermedi. Sizin geçtiyse eğer ne kadar zaman içinde geçti, krem vs bir sey kullandınız mı? Tşk