silikon taktıran arkadaşlarım bir bakar mısınız

nsrnbyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
60
4
merhaba kızlar.kafayı yemek üzereyim:KK14:yok kardesim dogal yollarla bu gögüsler büyümüyor büyümüyooor..param da yok silikon yaptıracak.ama biriktirmeye basladım artık ne zamana yaptırabilirsem..benim sorum olucak silikon taktıranlara.bu silikon elleyince anlasılıyor mu?yani ben evlenince eşimin göğüslerimin silikon oldugunu ogrenmesini istemiyorum.bir de izler ne zamana geçiyor?

Anlaşılımıyor hiçbir erkek anlayamaz Lakin Bunu saklasanda ortaya çıkma ihtimali çok yüksek her şey olabilir düşünsene bebeğin olacak emzireceksin herhangi bir Komplikasyon ortaya çıkar atıyorum yani tüm bunları sonra ne bileyim Kapsül oluşumu Olabilir veya Momografi çektirmen gerekir bişey olur Röntgen çekilirsin göğüs filminde Çıkar Eşin alacak belki röntgeni görecek ŞOK olacak Düşünsene ne Büyük Bir yalan hayat Arkadaşından bunu Saklayacaksın Aynı şeyi buna benzer Kocan Saklasa senden ve Ortaya ÇıksaÖğrensen ne düşünürsün :26: Unutmaki hiçbir sır sonsuza dek Saklanamaz..Saklı Kalmaz

merhaba kızlar.kafayı yemek üzereyim:KK14:yok kardesim dogal yollarla bu gögüsler büyümüyor büyümüyooor..param da yok silikon yaptıracak.ama biriktirmeye basladım artık ne zamana yaptırabilirsem..benim sorum olucak silikon taktıranlara.bu silikon elleyince anlasılıyor mu?yani ben evlenince eşimin göğüslerimin silikon oldugunu ogrenmesini istemiyorum.bir de izler ne zamana geçiyor?

Silikon elleyince belli olmaz,yani benimki belli olmuyor.Ama eger vücudunun yani gögüs dokunun yapısına göre çok büyük bir silikon taktırırsan kenar kısımlarından belli olabilir veya top gibi görüntü olabilir.Ama vücudunun,gögüs dokunun genişligine göre normal abartı olmayan bir silikon taktırırsan kesinlikle belli olmaz.Eşinin ögrenmesine gelince,hiçbir silikonun ömür boyunca hiçbir problem çıkarmamasının garantisi yok.Belirli komplikasyonları var,bunlar seninle hayat boyunca risk taşıyacak.Allah korusun bir kaza geçirsen,gögsüne delici bir cisim girse,ve acil ameliyata alınsan doktor eşinizin gögsünde silikon varmış,bunu bize neden belirtmediniz derse,eşinin o anki halini düşünebiliyormusun canım.Herşey biz insanlar için.Gögsünde ilerisinde bir kitle çıkmayacagı ne malum,bir mamografi çekilsen,en basiti ultrasyon çekilsen,yada daha basite alalım,öksürük şikayeti ile doktora başvursan,akciger röntgeni çekilsen,nasıl bir açıklaman olacak,merak ettim.Arkadaşımızın dedigi gibi,hiçbir şey gizli kalmaz.Eşinden saklama gibi bir lüksün olamaz.Benim bütün ailem biliyor silikon ameliyatı oldugumu.Benim en çok korktugum şey,bir kaza geçirip acil ameliyata alınmam ve doktora ameliyattan önce bu bilgiyi verememektir.Biraz korku filimi senaryosu gibi oldu ama gerçekler bunlar canım.İz konusuna gelince izlerin tamamen yok olma gibi bir durumu söz konusu degil.Ama ameliyattan belirli bir süre sonra lazerle izleri yok etme tedavileri var ama başarı oranı hakkında bilgi yok.Yani kıssacası,bu işi gizli yapamazsın güzelim,aslada tavsiyede etmiyorum.

elleyerek anlaşılmaz ama insanın kocasından saklayabilecği bişey değil bu, izlerin yok olması söz konusu değil, ayrıca kocandan neden saklayacaksın ki, emin ol küçük olmasındansa sahte olmasını tercih edecektir, sen öyle ben plastik göğüs istemem diyenlere bakma kendileri parasını vermemek için bahane ediyo, şu zamanda yaptırmayan kaldı mı ünlüsünden ünsüzüne, hepside ağzı açık bakıyo. canım ben de çok sıkıntı çektim 5 yıl oldu yaptıralı hiç pişman değilim insanın kendine güveni artıyo ve inan kocam bayılıyo iyiki yaptırmışsın, doktor da iyi iş çıkarmış diyo.

bende yaptırmayı düşünüyorum ve kesinlikle söylemek istemiyorum eşime. sürekli destekli sütyen kullandığımdan zavallım benimkileri büyük zannediyo :KK1::KK1::KK1: hatta bazen göğüssüz kadın mı olur yaa maşallah seninkiler taş gibi çok şanslıyım falan diyo nasıl derim ona bunlar destekli sütyenden dolayı :KK1::KK1: silikonada aşırı derecede karşı zaten çok iyi biliyorum ve ne olursa olsun gizli yaptırmam lazım. iz kaldığını duydum bende çok en azından kol altından yaptırırım diyorum göğüste iz olmadıktan sonra kol alındaki ize bi bahane bulurum :KK1::21:

ya hadı esınden sakladın dıyelım allah korusun yarın obur gun bır trafık kazası gecırdın ve esın ogrendı goguslerının sılıkon oldugunu daha mı hos bı durum..valla benım sılıkon oldugunu kımse anlamıyo anlasada solerım yanı..allahın bıldıgını kuldan nıye saklayayım kı??
ben esıme kesınlıkle soylerım allah korusun bır trafık kazası gecırdım sılıkonıum delındı bu sekılde ogrenmesı daha mı hos olacak aynı sekılde o benden saglıgıyla ılgılı bır seyı saklasa ben ılerıde ogrensem hıc hosuma gıtmez..bıras empatı kurun bence
uzun yıllar aynı evı ve aynı yatagı paylasacagınız kısıden bır sey saklamayı ben etik bulmuyorum..

bende yaptırmayı düşünüyorum ve kesinlikle söylemek istemiyorum eşime. sürekli destekli sütyen kullandığımdan zavallım benimkileri büyük zannediyo :KK1::KK1::KK1: hatta bazen göğüssüz kadın mı olur yaa maşallah seninkiler taş gibi çok şanslıyım falan diyo nasıl derim ona bunlar destekli sütyenden dolayı :KK1::KK1: silikonada aşırı derecede karşı zaten çok iyi biliyorum ve ne olursa olsun gizli yaptırmam lazım. iz kaldığını duydum bende çok en azından kol altından yaptırırım diyorum göğüste iz olmadıktan sonra kol alındaki ize bi bahane bulurum :KK1::21:

Kesinlikle böyle birşey yapmanızı tavsiye etmem.Hadi oldunuz ameliyat sonrası süreci eşinizden nasıl saklayacaksınız onu merak ediyorum dogrusu,ameliyattan sonra öyle hemen normal hayata dönemiyorsunuz,bunun kontrolleri var,sargıları var,pansumanı var...ben örnegin ameliyattan 1 hafta sonra tekrar ameliyat masasına yatmak zorunda kaldım sizin böyle komplikasyonlar yaşamayacagınızı nereden biliyorsunuz??Ayrıca eşiniz sizi hiç çıplak görmedimi ayol,nasıl küçük gögüslerinize taş gibi diyor on düşünüyorum,sanırım siz sürekli sütyenle yatıp kalkıyorsunuz..Ayrıca kol altından yapılan ameliyatıda pek tavsiye etmem,çünkü ameliyattan sonra kollarınızı hareket ettirememe süreniz oldukça uzuyor.Çünkü koltuk altından meme ye gidene kadar birçok kas kesiliyor...Bir arkadaşım o yöntemle ameliyat olmuştu,İnanılmaz agrılar çekmişti.Karar sizin tabi :KK68:

bir de şöyle bir durum var. silikonlu göğsü sana takılmış, sahte bişi olarak düşünme. ben şöyle düşünüyorum suni bir yolla göğüslerimi azıcık şişmanlattım. ama meme benim memem yine, ucu aynı, üstündeki beni aynı, sadece içerden destek alıyor :KK3: çocuk kandırır gibi geliyor kulağa önce biliyorum, ama düşününce bence mantıklı

benm cansız nesnelerle duygusal bağ kurmsa huyum var. göğüs cansız nesne değil ama yine öyle sayılır. ameliyat öncesi sanki onlara ihanet ediyormuşum, onlar gidecek yenisi gelecek gibiydi, ama sonra baktım göğüslerim aynıı boyutu farklıı. biz buna inanırsak erkekleri de inandırabiliriz. elleyecekleri şey plastik değil. bir kadının göğsü nihayetinde

Kesinlikle böyle birşey yapmanızı tavsiye etmem.Hadi oldunuz ameliyat sonrası süreci eşinizden nasıl saklayacaksınız onu merak ediyorum dogrusu,ameliyattan sonra öyle hemen normal hayata dönemiyorsunuz,bunun kontrolleri var,sargıları var,pansumanı var...ben örnegin ameliyattan 1 hafta sonra tekrar ameliyat masasına yatmak zorunda kaldım sizin böyle komplikasyonlar yaşamayacagınızı nereden biliyorsunuz??Ayrıca eşiniz sizi hiç çıplak görmedimi ayol,nasıl küçük gögüslerinize taş gibi diyor on düşünüyorum,sanırım siz sürekli sütyenle yatıp kalkıyorsunuz..Ayrıca kol altından yapılan ameliyatıda pek tavsiye etmem,çünkü ameliyattan sonra kollarınızı hareket ettirememe süreniz oldukça uzuyor.Çünkü koltuk altından meme ye gidene kadar birçok kas kesiliyor...Bir arkadaşım o yöntemle ameliyat olmuştu,İnanılmaz agrılar çekmişti.Karar sizin tabi :KK68:

koltukaltı memeye uzak oldugu ıcın arzumun dedıgı gıbı daha fazla dokun zarar gorecek ve guneslenırken falan daha fazla bellı olacak..ayrıca protezin tam oturmama gıbı bır durumuda olabılıyo..
benım ılk basta koltuk altı aklımdayken doktorumun acıklamalarını dınledım ve kararı doktoruma bıraktım meme altı kesısıyle oldum amelıyatımı..sonucta ben cerrah degılım ve o benden daha fazla bılgılı nereden bakarsan 10-15 yılını okulun ve uzmanlıgına verıyolar.

eksik cümle kullanmışım sanırım şuan nişanlıyım ben eşime derken evleneceğim kişiye demek istemiştim. zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu süreci kolayca saklayabilirim ama sizin dediğiniz gibi bi kaza falan olduğunda işler baya zora girebilir ama ben sanırım söyleyemem. utanıyorum bi yandan bi yandan da hayal kırıklığına uğratıcakmışım gibi geliyo onu. çünkü o göğüslerimi gerçekten büyük zannediyo.

eksik cümle kullanmışım sanırım şuan nişanlıyım ben eşime derken evleneceğim kişiye demek istemiştim. zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu süreci kolayca saklayabilirim ama sizin dediğiniz gibi bi kaza falan olduğunda işler baya zora girebilir ama ben sanırım söyleyemem. utanıyorum bi yandan bi yandan da hayal kırıklığına uğratıcakmışım gibi geliyo onu. çünkü o göğüslerimi gerçekten büyük zannediyo.

O zaman sende bu Operasyonu olduktan sonra açıkla nasıl olsa Şu anda Ona Karşı bir sorumluluğun Yok Ailen sende sorumlu Dersinki Olup bittikten sonra bunu ona Açıklamaktan çekindiğini utandığını bu sebeple Kendinede Bunu Kompleks yaptığını ve şimdi Söylemeyi anlatmayı uygun bulduğunu söylersin Yada Bilemiyorum Ameliyat öncesi Söyle Hayal kırıklığına uğramaz seni Seviyorsa anlayacaktır Yok Bunda Bir Şey sende Anlatmasını :KK34: Kendini İFADE edebilmesini BAŞARIRSAn Neden ANLAMASIN değilmi ne olacakki büyütme bukadar :KK34:

miksle aynı fikirdeyim evlenince eşini ikna etmek zor olabilir kesinlikle yaptır benim eşim çok modern görüşlü olmasına rağmen zor ikna ettim önce yaptıralım diyordu sonra ameliyatta bişey olursa diye korktu.üstelik bebekle falan zor oldu benim şimdi elin boşken ve kimseye karşıda sorumluluğun yokken yaptır derim ben.sonra nişanlına yada eşine herneyse ben zaten slikonluydum böyleyim beğenirsen dersin beğenmem diyecek hali yok tabi seni gerçekten seviyor ise.ama onunla çıkarken yaptırdığını saklaman gerek yoksa sana kızabilir bana neden söylemedin diye.slikon olduğunu söylememek diye bişey düşünemiyorum bunun röntgeni var memegrofi falan vs illeki birgün ortaya çıkar ve büyük yalan olur iysimi şimdi büyüt sonra ben zaten slikonluydum dersin.

Anlaşılımıyor hiçbir erkek anlayamaz Lakin Bunu saklasanda ortaya çıkma ihtimali çok yüksek her şey olabilir düşünsene bebeğin olacak emzireceksin herhangi bir Komplikasyon ortaya çıkar atıyorum yani tüm bunları sonra ne bileyim Kapsül oluşumu Olabilir veya Momografi çektirmen gerekir bişey olur Röntgen çekilirsin göğüs filminde Çıkar Eşin alacak belki röntgeni görecek ŞOK olacak Düşünsene ne Büyük Bir yalan hayat Arkadaşından bunu Saklayacaksın Aynı şeyi buna benzer Kocan Saklasa senden ve Ortaya ÇıksaÖğrensen ne düşünürsün :26: Unutmaki hiçbir sır sonsuza dek Saklanamaz..Saklı Kalmaz

miks hiç bi erkek anlayamaz demişsin canlı bi örnek görmedim hiç ama tv dekilerin dışardan bile belli silikon oldugu çok dik ve dolgun duruyo gerçek gögüs yapısıda böle diil yanılıyormuyum ben.kıyafetliken anlaşılmaz mutkala ama çıplakken anlamaması bana imkansız gibi geliyo.

ya evet jekerimin dediği gibi tvde gorduklerimiz hemen ben silikonum diye bagırıyor.ki onlar ünlü en kalitelisini en dogalını parasını hiç düşünmeden yaptırabilirler ama buna ragmen belli oluyor silikon oldugu.off ya ama gene de büyütmem lazım ve nasıl olcak hiç bilmiyorum:KK5:

kız benim 75C silikonlu 80 85 takıp biraz büyük görünmesini sağlıyorum ama benimki de tabi bilmiyor benim gögüslerim büyük gözüktüğü halde küçük narin dedi gögüslerime ayy yıkıldım:KK53::KK53:
parmaklarım uzun bir avuç ama zayıfım nerden olsun 85lik gögüs bende o kadar etim yok üst tarafta :KK5::KK5:

miks hiç bi erkek anlayamaz demişsin canlı bi örnek görmedim hiç ama tv dekilerin dışardan bile belli silikon oldugu çok dik ve dolgun duruyo gerçek gögüs yapısıda böle diil yanılıyormuyum ben.kıyafetliken anlaşılmaz mutkala ama çıplakken anlamaması bana imkansız gibi geliyo.

benim gögüslerim 75C sarkık değil dolgun ama silikon değil. bence o yapısıyla ilgili yengemin de maşallah 85 beden dik ve dolgun operasyon falan geçirmedi sarkık durmuyor ayrıca çocuk emzirdi

Son düzenleme:
ya evet jekerimin dediği gibi tvde gorduklerimiz hemen ben silikonum diye bagırıyor.ki onlar ünlü en kalitelisini en dogalını parasını hiç düşünmeden yaptırabilirler ama buna ragmen belli oluyor silikon oldugu.off ya ama gene de büyütmem lazım ve nasıl olcak hiç bilmiyorum:KK5:

keşke olsa başka bi yoluda yapsak ben karar bile veremedim.zor bi süreç ama bu kesin agrı sızı aileni ikna gizli saklı derken bunları düşünmek bile yoruyo insanı ben kafayı yemek üzereyim ne karar verebiliyorum nede vazgeçebiliyorum psıkologa gitmeyi düşünüyorum valla kafayı yicem yoksa.

X