• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon sonrası sarkan memede revizyon yaptıranlar var mı?

Forumda çıkaranlar var onlara doktor sormak lazım. Hep ağrı olsa implant yüzündendir diycem ama sonradan olmuş, safranın göğüs ağrısı yaptığını duymamıştım. ay inş. geçer.

evet benim de 295 cc, ama ben revizyonda mentorla küçültmek istiyorum.
Sağ arka taraf ve sağ göğüse safra etki edermiş ağrı yaparmış oraya da baktırdım yok. En son sağ kaburgalarıma tek tek baktı çatlak vs var mı ye o da sağlam. Anlamadım bu ağrı neyin nesi.

Aynı sorunu tek memede bende yaşıyorum ağrı da var haftaya cuma Dr randevum var mr felan çekilir herhalde ya da ultrason bilmiyorum bir cerraha randevu aldım devlet hastanesi…. bakalım ne diyecek.
Sizin durum bende de sol tarafta var, benim sizden farkı ameliyat olduğumdan beri solumun ağrısı hiç kesilmedi. İkisi de dik duruyordu solda artık silikon elime gelmeye başladı ve görüntü olarak da silikon aşağı inmiş iki tane meme var gibi çok belirgin duruyor. Ben ameliyatımı özelde oldum, devlet hastanesinde yardımcı oluyor mu doktorlar? Gidip de terslenmekten biraz çekiniyorum.

Back