Silikon sonrası cup ölçüm

ahu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
16
-3
27
Kızlar 550 cc silikon sonrası göğüs altım 73 göğğs çevrem 91 cm bu durumda 75 c mi oluyorum ben.Yani eski göğüs cup ölçümü hiç hatırlamıyorum a olduğunu varsayarsak 550 cc gibi bir protezle 2 cup mı büyüdü sadece.İnsanlar 350 cc ile a dan d ye çıkıyor bazen.Acaba ben mi yanlış ölçtüm fikirlerinize ihtiyacım var.Hiç ödemim de olmadı amelliyatımın üstünden tam bir ay geçti.Doktorum c plus veya d diyor ama gözüme küçük geliyor zamanla daha iyi dolgun görünür mü yumuşayınca?

D cup olmuşsundur diye tahmin ediyorum..

Merhaba,bende 1 ay önce mentor marka kas altı 325 cc silikon taktırdım önceki göğüs altım 75 çevrem 83 idi şimdi göğüs altı 80 çevre 91 oldu seninki neden öyle olmuş anlamadım ki protezin yüksek olandan değilse onun için mi küçük acaba

Belki ben yanlış ölçüyor olabilirim.Yüksek profil kas altı mentor 550 cc silikonum.Doktorum c plus d diyor yüksek ihtimalle ben mezurayla yanlış ölçüyorum.Zaten sırtım çok dardır benim o konuda hiçbir değişme olmadı ama göğüs çevrem büyüdü sadece benim gözüm doymuyor galiba 75 b denedim aşırı küçük geldi bugün göğüslerimin yanları falan dışarıda kaldı çoğu.Sanırım doktorumun dediği gibi d falan oldum.Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…