Merhabalar, meme büyütme operasyonu geçirmiş hanımlardan bilgi vermelerini rica ediyorum. İlk sorum, bir süre sonra şeklin çok doğal görünebileceğini vs biliyorum lakin forumda da araştırmama rağmen silikonun nasıl hissedildiğine dair çok bir bilgi verilmemiş yahut ben bulamadım. internette bazı platformlarda hissin çok çok kötü olduğunu okudum. iyileştikten sonra dokununca sert bir kütle gibi mi, bir şeyin varlığı hissediliyor mu? hissediliyorsa ne kadar süre sonra geçiyor veya geçiyor mu? Bir kadının göğüslerinden mutlu olmamasının psikolojisini nasıl etkileyebileceğini çok iyi biliyorum ve inşallah çok yakında ben de bu kötü psikolojiden kurtulacağım ama bu durum aklımı kurcalayıp duruyor.
İkinci sorum ise İzmir'de ameliyat olup doktorlarından çok memnun olanları okudum fakat çoğu ünlü doktorlar ve zannederim fiyatlar benim bütçemi çok aşacak. Devlet hastanesi vs de olabilir, doktorundan ve ameliyat sonucundan memnun olan (fiyattan da elbette) arkadaşlar varsa lütfen önerilerini paylaşabilirler mi?