Silikon sert ve yapay bir his bırakır mı?

rach

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
62
5
18
İzmir
Merhabalar, meme büyütme operasyonu geçirmiş hanımlardan bilgi vermelerini rica ediyorum. İlk sorum, bir süre sonra şeklin çok doğal görünebileceğini vs biliyorum lakin forumda da araştırmama rağmen silikonun nasıl hissedildiğine dair çok bir bilgi verilmemiş yahut ben bulamadım. internette bazı platformlarda hissin çok çok kötü olduğunu okudum. iyileştikten sonra dokununca sert bir kütle gibi mi, bir şeyin varlığı hissediliyor mu? hissediliyorsa ne kadar süre sonra geçiyor veya geçiyor mu? Bir kadının göğüslerinden mutlu olmamasının psikolojisini nasıl etkileyebileceğini çok iyi biliyorum ve inşallah çok yakında ben de bu kötü psikolojiden kurtulacağım ama bu durum aklımı kurcalayıp duruyor.

İkinci sorum ise İzmir'de ameliyat olup doktorlarından çok memnun olanları okudum fakat çoğu ünlü doktorlar ve zannederim fiyatlar benim bütçemi çok aşacak. Devlet hastanesi vs de olabilir, doktorundan ve ameliyat sonucundan memnun olan (fiyattan da elbette) arkadaşlar varsa lütfen önerilerini paylaşabilirler mi?

Son düzenleme:

Silikonlarda sertlik dereceleri var canım doktorun sana elletebilir bile protezleri... Yumuşak olması güzel bence, bende de natrelle var en yumuşak protez ama her dokuda aynı protez kullanılmayabilir ondan emin değilim , doktorun daha iyi bilir ve sana yol gösterir... Bir diğeri de kas altı olduğunda kolay kolay hissedilmiyor sanırım , yani benim daha çok yeni şuan 6. günüm fazla ellemeye cesaret edemesemde elime gelmedi silikonlar.. Bildiklerim bu kadar :) Sevgiler , hakkında hayırlısı olsun inş..

cevabın için çok teşekkür ederim, inşallah... :)

güzel bir konu açmışsın bunu bende merak ediyorum. ayrıca yapay bir görüntü oluyor mu? his kaybı oluyor mu? ameliyat sonrası iz kalıyor mu? konuya pek cevap veren olmamış ama bu şekilde belki yeniden gündeme gelir. hem bu estetik en çok yapılanlar arasındayken neden cevap veren olmamış hayret :26:

Merhaba. Benim bugün am eliyat olalı 14 gün oldu. His olarak bence şöyle emzirme döneminde gogusler siser ve normalden daha sert ve gergin olur bazen... ilk ameliyattan ciktigimda aynen öyleydi. Şimdi biraz yumuşadı. Zaten daha masaja baslamadim. Basladigim zaman daha fazla yumusayacakmis. Şimdilik aklima gelenler bunlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meme ameliyatının üzerinden bir kaç sene geçmiş kişilerin paylaşımlarını okumak daha faydalı olur protezin hissedilip hissedilmemesi konusunda. benim dokum yok denecek kadar azdı. derim incedir. 295 cclik protezler kas zarı altına yerleştirildi. sadece eğildiğimde meme alt kısmında dalgalanma var. bir de meme iç kısmımda protezleri aşağı yukarı oynatınca sanki çeperi belli olacakmış gibi geliyor. bilmiyorum, belki de bu benim korkumdan kaynaklanıyordur. protezin etrafını dokularımız saracak, zamanla daha da doğal olacaktır. eğer bu tür endişelerin varsa ve büyük meme istiyorsan doktoruna, bedeninin alabileceği fakat protezin de belli olmayacağı bir büyüklük istedğini söyleyebilirsin.

protez sertlik derecesi çok çok önemli. 3. derecenin meme dokusu olmayanlar için sert olacağını düşünüyorum. ilk protezlerim böyleydi. şimdikiler natrelle "soft touch" olduğu için yumuşak, kıvamı iyi.

isminin sosyal medyada çok duyulmasından kaynaklı ünlü olan doktorlardansa hasta memnuniyetiyle ünlü olan doktorlara bakmak gerek. benim seçimimi etkileyen konulardan biri de buydu. çok araştırıp gitmiştim izmir'e. gittiğim gün ameliyat oldum. şimdi çok mutluyum.
istanbul izmir'e göre çok pahalı. 2 katından fazla fiyat söylüyorlar. şehir dışına gitmek elbette zor ama doktor iyiyse gitmek en mantıklısı.

merhaba cevapladığın için teşekkür ederim geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur göğüslerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…