• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon protezlerin kutusu ve garantisi hakkında

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
103
Kızlar ameliyattan sonra protez kutunuzun içinde neler vardı ?
Protezin Katalogu, küçük bi kart, yapışkanlı sticker 7 8 tane, 450 cc oldugu numarası falan yazıyor. Bir nevi barkod gibi bişi. Bunlardan 7 8 tane yapışkan halinde var. Şu kitaplara yapıştırılan isim soy isim sticker ları varya. Onun gibi. Üzerinde ptorez bilgileri yazıyor herhalde. Bunlar ne sizce ve neden var ne işe yarıyor merak ettim sizinkindende çıktımı bunlar ?

Benim kutu yoktu ama doktorum bu dediklerinizi verdi bana da.. Aynen sticker şeklinde ve üzerinde seri numarası, cc büyüklüğü, şekli vs yazıyor. Bir de kitapçık vardı.

Bunlardan 7 8 tane falan var ne alaka dedim.. Stickerlardan birinide ameliyattan sonra doktorun verdiği hastane kağıdına yapıştırmışlar. Bu kadar çok niye vermişler anlamadim nereye yapıştırcam bunları ben :KK48:

Bunlardan 7 8 tane falan var ne alaka dedim.. Stickerlardan birinide ameliyattan sonra doktorun verdiği hastane kağıdına yapıştırmışlar. Bu kadar çok niye vermişler anlamadim nereye yapıştırcam bunları ben :KK48:
Bir tane bir memeye, bir tane de diğerine yapıştıralım :P Valla benim öylece duruyor kenarda, ne olur ne olmaz, bir problem çıkar falan her türlü bilgi yazıyor etiketlerde..

Bir tane bir memeye, bir tane de diğerine yapıştıralım :p Valla benim öylece duruyor kenarda, ne olur ne olmaz, bir problem çıkar falan her türlü bilgi yazıyor etiketlerde..
Bende bişi çıkarsa günün birinde diye allah korusun altın mücevher saklar gibi saklıyoum..

Mende verilmedi lazim olurmu 1 yil oldu ameliyyat olali ne icin lazim olur ???
herhangi bir komplikasyon sonucu bir şikayet veya sorun hakkında protezin üretimcilerine ulaştırabilmek için bilgiler gereklidir, bir nevi garanti için

Bende de stickerlar var birsürü ama kart gibi bisey yok acaba olmasi gerekiyo mu ki :KK53:

Çok önemli değildir diye düşünüyorum üzeri boş çünki