ben de silikon taktıracak arkadaslara bi kaç sey söylemek istiyorum 1.protez kasaltına konulacaksa eski haline dönmesine imkan yok bi kere kas kesiliyor ha hayatı yasanmaz kılmaz ama eski saglıgına kavusmaz 2.ameliyat izi sırf rengi görünmese diye düsünmeyin sizin elinize içinde sert bisey varmıs gibi geliyor bu da bedenin eksik gibi hissedilmesine sebep oluyor 3.hadi çıkarmak gerekti yada istediginiz sonucu alamadınız benim gibi çıkarıyım deseniz bi daha ameliyat olacaksınız ve geride sarkmış meme derisi kalacak 4.gögsünüzde yabancı madde oldugu hissi kaybolmuyor yatarken hele kendinizi koyuveremiyorsunuz sahsen ben güvenli olsun diye akıskan olmayan mentor marka protez koydurdum ama sert ve hissediliyor simdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar ama su da varki bi kadın kendini memeleriyle tam ve mutlu hissediyor
ben de silikon taktıracak arkadaslara bi kaç sey söylemek istiyorum 1.protez kasaltına konulacaksa eski haline dönmesine imkan yok bi kere kas kesiliyor ha hayatı yasanmaz kılmaz ama eski saglıgına kavusmaz 2.ameliyat izi sırf rengi görünmese diye düsünmeyin sizin elinize içinde sert bisey varmıs gibi geliyor bu da bedenin eksik gibi hissedilmesine sebep oluyor 3.hadi çıkarmak gerekti yada istediginiz sonucu alamadınız benim gibi çıkarıyım deseniz bi daha ameliyat olacaksınız ve geride sarkmış meme derisi kalacak 4.gögsünüzde yabancı madde oldugu hissi kaybolmuyor yatarken hele kendinizi koyuveremiyorsunuz sahsen ben güvenli olsun diye akıskan olmayan mentor marka protez koydurdum ama sert ve hissediliyor simdilik aklıma gelen olumsuz yönleri bunlar ama su da varki bi kadın kendini memeleriyle tam ve mutlu hissediyor
Bunun dogal bir sey olmadigini hepimiz biliyoruz "dogal" sertlik beklemem tabiiki yanlis ama dogal gogus gibi degil dumduz bi cizim var iceride ayakta dogal goruntu isten damla yatakta dogal gogus isteyen yuvarlak taktirsin ama yumusak dogal meme gibi olmasi imkansiz
Beklentiyi olmasi gerekenden fazla tutmak tabii yanlis
Yumusaklik benim de takintili oldugum bir konusenin kac cc ydi? Yontem neydi, dr kim? Biraz detay verebilir misin canim?
yumusaklik istedigim gibi olmazsa cok uzulurum bende...beklentim de cok yuksek bu ameliyattan cunku simdiki.memelerimden esim memnun, ben de mutsuzluktan ölüyorum diyemem ama fazlasında gözüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?