Silikon ömrü

Sensiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
204
57
31
Meme büyütme estetiği olan kızlar protezin ömrü için ne dedi doktorlariniz.? Bna bugün ortalama 7 yil sonrasında ztn sarkar asimetri olur kötü gözükür sen değiştirmek istersin dedi. Bn daha çok gencim birinci ikinci meme estetiği olucam derken ölüp gitmeyelim. Canm skldi yaa bn bı kere ağrı cekip kurtulcaz diye dusunuyodum bide yaş ilerledikçe anestezi fln riskli olur .

Silikonun ömrü diye bir şey yok canım o doktor sadece sana zamanla oluşa bilecek yer çekimine karşı olan sorundan bahsetmiş sadece

Benim de arkadasıma doktoru 10 yıl sonra bitecek demiş, arkadasım da sanıyor ki kendi kendine eriyip yok olacak, aynı doktor bana sizin kullanımınıza bağlı ömür boyu da kullanılabilir dedi, hayır eğer eriyecekse ben buna sevinirim 2 yıl geçti uçları aşağı doğru bakıyor lakin destekli sütyen takmışım gibi üstten ben burdayım diye bağırıyor, benşm için aşırı bir görüntü ve büyüklükte oldu (300 cc) keşke erise de küçülse :) özellikle dar bir v yaka birşey giydiğimde ağzıma girecekmiş gibi duran dekoltenin biraz doğal durmasını tercih ederim :)

Kızlar birşey sormak istiyorum.

Hamilelikte çok kilo aldım memelerim çok büyüdü. 75 beden iken 90 beden sütyen olmaz olmustu.
2 yıldır emziriyorum. Hala büyükler ama, aşırı sarkık ve sönük gibi. Ah memelerim çok güzeldi :KK43:
Neyse demem o ki, silikon taktirmadan dikleştirme olur mu, varsa bu işleminde ömrü var mı? Silikon taktirmazsam meme yumuşak mi kalır yoksa biraz olsun toparlar mi.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar birşey sormak istiyorum.

Hamilelikte çok kilo aldım memelerim çok büyüdü. 75 beden iken 90 beden sütyen olmaz olmustu.
2 yıldır emziriyorum. Hala büyükler ama, aşırı sarkık ve sönük gibi. Ah memelerim çok güzeldi :KK43:
Neyse demem o ki, silikon taktirmadan dikleştirme olur mu, varsa bu işleminde ömrü var mı? Silikon taktirmazsam meme yumuşak mi kalır yoksa biraz olsun toparlar mi.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yine şekil değiştirir sen hala mı emziryorsun doğru mu anladım? 😛
Silikonsuz dikleştirme olur tabiki. Senin dokun fazlaysa proteze gerek kalmaz belkide. Aslında kişinin kendi tercihi. Banada protez takmadan dikleştirme olur dedi ama minnacık olucaktı ben buna razı değildim. Dokumda öyle cok değildi. Yani demem o ki eğer ki meme dokun çoksa silikona gerek kalmadan ve görüntü den memnun kalacaksan neden olmasın 😁

Meme büyütme estetiği olan kızlar protezin ömrü için ne dedi doktorlariniz.? Bna bugün ortalama 7 yil sonrasında ztn sarkar asimetri olur kötü gözükür sen değiştirmek istersin dedi. Bn daha çok gencim birinci ikinci meme estetiği olucam derken ölüp gitmeyelim. Canm skldi yaa bn bı kere ağrı cekip kurtulcaz diye dusunuyodum bide yaş ilerledikçe anestezi fln riskli olur .

10-20 sene sonra protezleri değiştirmeden yanadır tüm doktorlar. Bu Türkiye için sadece geçerli değil. Her ülkede böyle yapılır. Bence gayet makul bi süre 😁

X