• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon meme ucundan 2 aydır kurtulamıyoruz... :((

niladen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
2
0
16
İstanbul
Bebegim 34. haftada dogdu, emme refleksi gelişsin diye 10 gün hastanede kaldı, bu donemde ememediği için silikon uçlardan kullanmaya basladık.Şu anda ne kadar zorladıysam silikon uctan yumusak oldugu için memeyi kabul etmıyoruz :(( Yardım... :((

Bebegim 34. haftada dogdu, emme refleksi gelişsin diye 10 gün hastanede kaldı, bu donemde ememediği için silikon uçlardan kullanmaya basladık.Şu anda ne kadar zorladıysam silikon uctan yumusak oldugu için memeyi kabul etmıyoruz :(( Yardım... :((

bende 33.güne kadar silikon gögüs ucu kullandım. sonra emmeye başladığına kanaat getirdikten sonra bıraktırmaya uğraştım.allaha şükür ki bırsktı. ben önce silikon uçla emzirirken biranda ucu çıkarıpgöğüsümü tutturuyordum başta bir kaç sefer ağladı almadı ama ben devam ettim şimdi alıştı sende kandıracaksın başka yolu yok :)

göğüs ucum olmadığı için ilk bir ay hep kullandık. 3 ayı geçtik şimdi ucu yara oldukça hala kullanıyorum kızım iki türlü de alıyor
ama arkadaşın dediği gibi emzirirken bir anda çıkarıp öyle kandırmaya çalış bence de
kullanmak zor aslında her seferinde steril olmasını sağlamak
bi de onda emerken kızım hep akıtıyo üst baş batıyo

Back